در چه زمانی باید با وکیل کلاهبرداری در اردبیل تماس بگیریم؟

وکیل کلاهبرداری در اردبیل

وکیل کلاهبرداری در اردبیل


چه زمانی باید با یک وکیل کلاهبرداری در اردبیل تماس بگیریم؟ وکیل کلاهبرداری کیست؟ تفاوت میان وکیل کلاهبرداری و وکیل کیفری در اردبیل چیست؟ پرونده های کلاهبرداری یکی از رایج ترین پرونده های جرائم مالی هستند که در دادگاهها دیده می‌شوند.

کلاهبرداری در بنگاههای املاک چطور انجام میشود؟

از نظر قانونی کلاهبرداری به معنای تصاحب کردن مال غیر با استفاده از مانور متقلبانه می‌باشد.

کلاهبرداری در حقیقت جرمی است که از ترکیب چند جرم ایجاد می‌شود و به همین دلیل به آن جرم مرکب نیز گفته می‌شود؛ مثلا فردی با جعل سند، قربانی را فریب میدهد هم مرتکب کلاهبرداری شده هم جرم جعل سند را انجام داده است؛ اما چنانچه فردی قربانی جرم کلاهبرداری شود، باید در اولین فرصت با بهترین وکیل کلاهبرداری در اردبیل تماس برقرار کند.

 برای انجام مشاوره حقوقی تلگرامی و آنلاین با همکاران ما در سامانه حقوقی عدلاک، کلیک کنید.

وکیل کلاهبرداری در اردبیل

 مسئله مهم در زمینه جرم کلاهبرداری، مانور متقلبانه است؛ یعنی مجرم با استفاده از فریب و تقلب، به اموال فرد دیگری دست پیدا می‌کند.

جرائمی که کلاهبرداری محسوب می‌شوند:برخی از شناخته‌شده‌ترین انواع جرم کلاهبرداری از این قرارند:

  1. معرفی مال غیر به عنوان مال خود
  2. تبانی میان دو یا چند نفر برای طرح دعوا
  3. انتقال مال یک شخص به دیگری بدون اطلاع
  4. دریافت انحصار وراثت دروغین (حذف یکی از ورثه به عنوان مثال)
  5. تقسیم منافع دروغین شرکت مانند گلدکوئیست
  6. فروش کالای خریداری شده با ارز دولتی به قیمتی بالاتر

کلاهبرداری با دستگاه کارتخوان چطور انجام میشود؟

چطور باید جرم کلاهبرداری را تشخیص بدهیم؟ اولین مسئله این است که اطلاعات خود را در زمینه مورد نظر افزایش دهید. پیشنهادات عجیب و غریب با سودهای فضایی باید شما را به شک بیندازد. دقت کنید که دروغ با مانور متقلبانه فرق دارد بنابراین لازم است شما ابتدا اثبات کنید که جرم کلاهبرداری واقع شده است برای این کار به کمک وکیل کلاهبرداری در اردبیل نیاز دارید.

در جرم کلاهبرداری، فرد مجرم از عوامل مختلفی مانند فریب دادن طرف مقابل، حیله، وسایل یا اموال برای تکمیل جرم خود و دسترسی به مال قربانی استفاده می‌کند. مسئله مهم در جرائم کلاهبرداری این است که فرد قربانی از فریب طرف مقابل بی‌خبر است و کلاهبردار و همکاران او طوری عمل می‌کنند که خود را قابل‌اعتماد و خیرخواه نشان می‌دهند. در ادامه بیشتر درباره این جرم با شما صحبت می‌کنیم.

براساس ماده 160 قانون مجازات اسلامی برای اثبات جرم کلاهبرداری اقرار، شهادت و علم قاضی لازم است.باید دقت کنید که کلاهبرداری یک جرم کیفری است و در این جرائم با اعتراف متهم یا شهادت یک یا دو نفر وقوع جرم ثابت می‌شود. همچنین از طریق اسناد و مدارک و یا اعتراف متهم یا شهادت شاهدین، قاضی به این نتیجه می‌رسد که جرم واقع شده است؛ بنابراین مجازات کلاهبرداری را برای متهم تعیین می‌کند.

برای انجام مشاوره حقوقی تلفنی و حضوری با همکاران ما در سامانه حقوقی عدلاک کلیک کنید.

بهترین وکیل کلاهبرداری در اردبیل

در این حال لازم است فرد برای لغو قرارداد اقدام کند اما اگر امکان لغو قرارداد وجود نداشت، باید از طریق قانون اقدام کند و شکایتی در زمینه جرم کلاهبرداری تنظیم کند. برای تنظیم این شکایت و همچنین اثبات وقوع جرم، به کمک و پشتیبانی وکیل کلاهبرداری در اردبیل نیاز دارید.

تفاوت ادعای جعل سند با انکار و تردید در اصل بودن سند چیست؟

برای شکایت از جرم کلاهبرداری شما باید یک ادعا مطرح کنید و در دادگاه آن را اثبات کنید.براساس قانون کسی که علیه دیگری یک شکایت کیفری را مطرح می‌کند، در حقیقت در این حالت فرد طرف مقابل خود را به انجام جرم متهم می‌کند، ولی اگر این فرد نتواند وقوع جرم را ثابت کند، هم مالش را از دست داده و هم اینکه طرف مقابل می‌تواند علیه او دعوای اعاده حیثیت کند.

به همین دلیل است که لازم است در این قبیل موارد از کمک یک وکیل کلاهبرداری در اردبیل استفاده کنید. وکیلی که ماهر و با تجربه باشد و بتواند از مدارک و اسناد به درستی و به موقع استفاده کند و در دادگاه با به چالش کشیدن طرف مقابل، جرم را اثبات کند.

فروش مال غیر در قانون جرم محسوب می‌شود. جرم کلاهبرداری در واقع یک دعوای حقوقی هم محسوب می‌شود؛ یعنی در دادسراها و دادگاه‌های کیفری شکایت نکرد و به جای آن می‌توان در دادگاه حقوقی طرح دعوا کرد؛ اما به این دلی که ضمانت اجرای شکایت کیفری بیشتر است و به این جرم به عنوان جرم کیفری نگاه نکرد، همچنین شکایت کیفری علیه مرتکب اقامه دعوا نمود.

قبل از اقامه دعوا در زمینه جرم کلاهبرداری بهتر است با بهترین وکیل کلاهبرداری در اردبیل ارتباط برقرار کنید. اگر بخواهیم دلایل این کار را مختصراً برای شما توضیح دهیم می‌توانیم به این موارد اشاره کنیم:

  1. یک وکیل متخصص نسبت به افراد عادی جامعه تجربه بالاتری در جرائم مشابه دارد.
  2. وکیل می‌تواند اسناد و مدارک شما را بررسی کند و اصولاً وقوع جرم را تائید کند؛ زیرا بدون داشتن مدارک کافی در دادگاه، ادعای وقوع جرم برای شما بار حقوقی خواهد داشت.
  3. چنانچه کلاهبردار اموالی داشته باشد، وکیل می‌تواند فوراً ترتیب توقیف آن اموال را تا زمان تعیین تکلیف پرونده بدهد.
  4. با حضور وکیل دیگر نیاز به حضور موکل در دادگاه نخواهد بود.
  5. پس از محکوم شدن کلاهبردار، وکیل برای استرداد مال شما اقدام می‌کند.
جرم کلاهبرداری

در مواردی که تعداد شاکیان بالا باشد، مثلاً یک شرکت مرتکب کلاهبرداری شده، برای رسیدگی به پرونده صبر می‌کنند تا پرونده یکجا مورد رسیدگی قرار بگیرد؛ اما اگر دادخواست اعسار فرد را بپذیرد، بدهی او قسط بندی می‌شود؛ بنابراین چنانچه مسئولیت شرکا تضامنی باشد، هردوی آنها به یک اندازه در میزان مجازات مالی و مسئولیت قانونی مسئول خواهند بود. در چنین پرونده‌هایی هر دو طرف پرونده نیاز به مشورت با یک وکیل متخصص خواهند داشت.

باید بگوییم بله درصورتی‌که شکایتی علیه مدیرعامل شرکت تنظیم شده باشد و حکم به محکومیت آنها داده شده باشد، اما آن فرد حاضر به پرداخت آن پول نباشند، شاکیان می‌توانند از طریق دادگاه حکم جلب آنها را بگیرند.

همکاران ما در سامانه حقوقی عدلاک آماده پشتیبانی و کمک به شما عزیزان هستند… شما می‌توانید از طریق تلگرام، اینستاگرام، مشاوره حقوقی تلفنی یا حضوری با ما ارتباط برقرار کنید. فراموش نکنید در روزهای سخت ما در کنار شما هستیم.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *