سامانه حقوقی عدلاک

بهترین وکلای دادگستری مشهد

051-38676422

مشاوره حقوقی

نمونه مبایعه نامه خودرو – چطور مبایعه نامه بنویسیم ؟

نمونه مبایعه نامه خودرو – چطور مبایعه نامه بنویسیم ؟

این قرارداد فی مابین طرفین ذیل مسنتد به ماده 10 قانون مدنی و اطلاع و اگاهی کامل از موضوع معامله در تاریخ ………………در شهر …………..منعقد گردید.

1-1 : فروشنده

نام ونام خانواگی : …………………فرزند :………..به شماره شناسنامه:……………….محل صدور:……….با کد ملی:……………… و تاریخ تولد :……………..شغل: ………….آدرس :………………………………..شماره تلفن : ……………..

2-1 :خریدار

نام ونام خانواگی : …………………فرزند :………..به شماره شناسنامه:………………..محل صدور:……….با کد ملی:……………… و تاریخ تولد :……………..شغل: …………آدرس :………………………………….شماره تلفن: ……………..

ماده 2:موضوع قرارداد:

موضوع قرارداد عبارت از انتقال …..دانگ یک دستگاه خودرو………………..از نوع  ……….. مدل……….. سیستم………… رنگ…….سیلندر……..شماره راهنمایی رانندگی فعلی……………….شماره شاسی…………….شماره موتور………… که با تمام متعلقات و منصوبات آن از قبیل…………………………………………… و با کارکرد………….کیلومتر و شناسه وسیله نقلیه((vin  …………….شماره سریال برگه ی کمپانی …………..شماره بدنه ……………..شماره بیمه نامه ……………….شماره معاینه فنی …………….شماره کارت سوخت………………..

ماده 3: ثمن معامله

قیمت مورد معامله مبلغ ………………..ریال  معادل ……………..تومان وجه رایج مورد توافق متعاملین قرار  گرفت و با ترتیب زیر از سوی خریدار به فروشنده پرداخت میگردد.

1-3 :

مبلغ ………………..ریال یه عنوان قسمتی از ثمن معامله نقدا/ طی یک فقره چک به شماره …………..نزد بانک…………. شعبه ………..تاریخ …………..به فروشنده تسلیم گردید و با امضاء ذیل قرارداد یه اخذ آن اقرار نمود.

2-3 :

مبلغ ………………..ریال یه عنوان قسمتی از ثمن با تحویل مبیع و زمان تصرف خریداردر تاریخ……………… نقدا/ چک شماره …………..نزد بانک………… شعبه ………..تحویل فروشنده گردید.

3-3:

میلغ ………………..ریال همزمان با تنظیم سند رسمی انتقال و در اداره راهنمایی و رانندگی / دفتر خانه ی شماره………………./  تعویض پلاک درتاریخ ……………به فروشنده تحویل میگردد.

تبصره : در صورت عدم پرداخت مبالغ  مندرج در این ماده، از سوی خریدار به هر علت موجب منفسخ شدن و بی اعتباری معامله گردیده و با انفساخ  معامله فروشنده مجاز است مورد معامله را به هر شخص دیگری  واگذار نماید و در این مورد نیاز به اخذ هیچگونه مجوزی نمی باشد.

ماده 4:شرایط معامله :

1-4: طرفین متعهد شدند در تاریخ …………….جهت تنظیم وکالت نامه در دفتر اسناد رسمی  شماره…………….حاضر و فروشنده متعهد گردید در قبال دریافت مابقی ثمن، سند را به نام خریدار انتقال دهد.در صورت عدم حضور هر یک از طرفین در دفتر خانه  در زمان تعیین  شده با گواهی سر دفتر مثبت تخلف نامبرده میباشد.

2-4: عدم اراِئه مدارک و مستندات لازم جهت تنظیم سند  از طرف فروشنده و عدم پرداخت ثمن توسط خریدار،در حکم عدم حضور است.

3-4: مورد معامله با تمام لوازم موجود و اسناد  ومدارک ،با رویت کامل فنی و بدنه  توسط خریدار  ویا کارشناس منتخب وی صورت گرفت  و از کمیت وکیفیت آن آگاه میباشد اگر چنانچه تحویل مورد معامله  در تاریخ مذکور در بند 6 همین ماده صورت نگیرد،فروشنده ملزم به پرداخت روزانه مبلغ …………………………ریال به عنوان جبران خسارت تاخیر در تحویل مبیع در حق خریدار خواهد بود.

4-4: مسئولیت هرگونه تخلف از هر جهت و هر هزینه ای تا تاریخ تحویل به عهده فروشنده میباشد.

5-4: هزینه های انتقال اعم از دارایی و عوارض شهرداری به عهده فروشنده و حق ثبت وحق تحریر دفتر خانه به عهده ……..میباشد.

6-4:  مورد معامله و کلیه اوراق و مستندات در  تاریخ ………..ساعت………تسلیم خریدار شد / خواهد شد.

7-4: در صورتی معلوم گردد به هر علتی غیر از قوه ی قاهره مستحق الغیر باشد قانونا قابل انتقال به خریدار نبوده و فروشنده بایستی کلیه هزینه هایی که خریدارمتقبل شده و نیز علاوه بر آن مبلغ …………… ريال به عنوان وجه التزام به خریدار  پرداخت نماید.

8-4: طرفین کلیه خیارات از قبیل غبن را با علم و اطلاع از خود سلب و ساقط نمودند.موارد تقلب و تدلیس از موضوع مستثنی است.

9-4 : هرگاه فروشنده در موعد مقرر در اداره راهنمایی رانندگی یا دفتر خانه اسناد رسمی مقرر شده حاضر نشود و نسبت به تنظیم سند رسمی معامله اقدام ننماید ،خریدار میتواند با مراجعه به مقامات صالحه الزام طرف مستنکف را ضمن مطالبه خسارت وارده و تنظیم  سند رسمی انتقال خودرو مطالبه نماید و فروشنده مکلف است  روزانه مبلغ ……………….ریال را به عنوان خسارت از تاریخ مندرج در بند یک همین ماده  تا زمان تنطیم سند به خریدار پرداخت نماید.

10-4 : خریدار متعهد است حد اکثر ظرف مدت………روز از تاریخ اعطای وکالت نسبت به فک پلاک مربوط به فروشنده اقدام نماید.

ماده 5 : فسخ قرارداد :

1-5:در صورت عدم پرداخت مابقی ثمن قرار داد توسط خریدار ،فروشنده حق دارد معامله را فسخ و وسیله نقلیه را (در صورت تحویل شدن ) مسترد نماید.

2-5 :در صورتی که معامله به صورت اقساطی باشد و چک و سفته ها در حکم ثمن معامله میباشند و در صورتی که پرداخت ………. قسط از اقساط از طرف خریدار به تاخیر افتد فروشنده حق دارد معامه را فسخ و وسیله نقلیه را مسترد نماید.

3-5: اگر مورد معامله دارایی عیبی باشد که در زمان معامله از دید خریدار مخفی بوده خریدار بر اساس خیار عیب میتواند معامله را فسخ و ثمن را دریافت نماید.

4-5:اگر فروشنده توصیف دروغین از خودرو ارائه کند ، خریدار بر اساس اختیار و تخلف از وصف میتواند معامله را فسخ کند.

5-5:اگر مورد معامله وجود نداشته باشد و فروشنده توانایی تسلیم مورد معامله را نداشته باشد ؛ خریدار میتواند معامله را فسخ کند.

ماده 6: حل اختلاف :

در صورتیکه بین طرفین در خصوص مفاد قرارداد اختلافی پدید آمده ؛اختلاف پدیدامده از طریق مراجعه به محاکم قضایی/داور مرضی طرفین قایل حل میباشد.

ماده 7: نسخ قرار داد :

قرارداد حاضر در تاریخ…………..در شهر………..در هفت ماده و ………..نسخه که همگی حکم واحد دارد به امضاء طرفین و مشهود رسیده است.

امضا خریدارء                               امضاء فروشنده                             امضاء شاهدین

نمونه-مبایعه-نامه-خودرو---چطور-مبایعه-نامه-بنویسیم-؟
وکیل پایه یک دادگستری در مشهد - مشاوره حقوقی

پرسش و پاسخ در خصوص مبایعه نامه خودرو

نمونه مبایعه نامه خودرو چیست ؟

نمونه مبایعه نامه خودرو و نحوه تنظیم آن

نمونه مبایعه نامه خودرو به چه صورت نوشته می شود ؟

نمونه مبایعه نامه خودرو و نکات مرتبط به آن

نمونه مبایعه نامه خودرو توسط وکیل پایه یک دادگستری

نمونه مبایعه نامه خودرو توسط وکیل دادگستری

نمونه مبایعه نامه خودرو توسط وکیل کار آموز

نمونه مبایعه نامه خودرو و نکات طلایی آن

وکیل پایه یک دادگستری در مشهد - مشاوره حقوقی
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
موفقیت آمیز بود!

به زودی همکاران ما طی 72 ساعت آینده با شما تماس خواهند گرفت.