وکیل وصیتنامه در سمنان: در فرهنگ سنتی ایران تنظیم وصیت نامه توصیه شده است. این کار میتواند تا حد زیادی از ایجاد اختلافات بعدی میان ورثه جلوگیری کند. اما اگر میخواهید وصیتنامه تنظیم کنید یا درگیر اختلافات در زمینه ارث شدهاید، بهتر است با بهترین وکیل وصیتنامه در سمنان تماس بگیرید. برای تنظیم وصیتنامه لازم است درباره یک سری اصطلاحات آگاهی داشته باشید.
تماس فوری با تیم حقوقی متخصص در شهر شما
تماس با تلفنهای 09150998001 و 09393106011
وصی کیست؟ نقش وصی در ارائه وصیتنامه چیست؟
وصی در واقع کسی است که توسط وصیتکننده مأمور اجرای وصیت میشود. این فرد اجازه دارد در چهارچوب وصیت متوفی در اموال دخل و تصرف داشته باشد. وصی در واقع امین متوفی محسوب میشود و لازم است این فرد قدرت اختیار و انتخاب داشته باشد. همچنین باید عاقل و بالغ باشد تا بتواند مسئولیت اعمال خود را قبول کند.
برای انجام مشاوره حقوقی تلفنی و حضوری کلیک کنید.

وصیتنامه چیست؟
وصیتنامه یک سند کتبی است که به صورت دستی یا رسمی نگارش میشود و براساس آن فرد، اموال خود را میان ورثه تقسیم میکند؛ اما کدام وصیتنامه قانونی حساب میشود؟ چرا بهتر است وصیتنامه دستی تنظیم نشود و به صورت سری و رسمی توسط بهترین وکیل وصیتنامه در سمنان تنظیم گردد.
سهم الارث مادر از اموال فرزندش چقدر است؟
تنظیم ارث براساس طبقات ارث
براساس قانون هر فرد میتواند یک سوم اموال خود را وصیت کند؛ مثلاً وقف کند؛ اما برای وصیت کردن بیشتر از این مقدار، به تائید و رضایت ورثه دارد.
از طرف دیگر وصیت فرد باید در چهارچوب شرع و قانون باشد. درصورتیکه وصیت فرد برخلاف قانون یا شرع باشد، فاقد اعتبار خواهد بود… اگر وصیتنامه قانونی نباشد و اعتبار نداشته باشند، ورثه میتوانند به آن اعتراض کنند. بسیاری از افراد برای اجرای درست وصیت خود از کمک بهترین وکیل وصیتنامه در سمنان کمک میگیرند تا اطمینان حاصل کند که وصیتنامه او به درستی انجام میشود.
تنظیم درست وصیتنامه به سادگی میتواند موجب شود که از مشکلات و اختلافات میان افراد جلوگیری کند. برای این کار لازم است از وکیل وصیتنامه در سمنان کمک بگیرید؛ بنابراین نوشتن و تنظیم وصیتنامه میتواند میزان اختلافات ایجاد شده میان ورثه را تا حد بالایی کاهش دهد.
مهمترین وظایف وکیل تقسیم ارث
مهمترین وظایف وکیل وصیتنامه در سمنان عبارتند از:
- تنظیم کردن وصیتنامه قانونی با توجه به خواسته موکل
- رعایت چهارچوب قانونی در زمینه تنظیم اسناد و رعایت خواستههای موکل
- نظارت بر اجرای درست وصیت
- تقسیم کردن اموال مطابق وصیت انجام شده و تلاش برای جلوگیری از اختلاف میان خانواده و ورثه

انواع وصیتنامه
براساس قانون مدنی وصیتنامه دو نوع است. یا تملیکی است و یا عهدی
وصیت تملیکی: در این حالت فرد عین یا منفعتی از مال خود را برای پس از مرگش به دیگری میبخشد.
وصیت عهدی: در این حالت فرد یک یا چند نفر را برای انجام دادن امور یا تصرفات دیگر مأمور میکند.
ویژگیهای وکیل وصیتنامه در سمنان
وکیل وصیتنامه فردی ماهر و متخصص است که توانایی تنظیم اصولی و قانونی وصیتنامه را دارد. او میتواند به درستی از حقوق موکل خود دفاع کند. همچنین با تنظیم درست لوایح و قوانین میتواند از موکل خود در شرایط مختلف دفاع کند.
سامانه حقوقی عدلاک با داشتن تیمی از وکلای ماهر و حرفهای آماده پشتیبانی از شما عزیزان در پروندههای حقوقی و مالی، انحصار وراثت، تنظیم وصیتنامه یا دعاوی مرتبط با ارث است. شما میتوانید از طریق شماره تلفنهای درج شده در این صفحه با ما ارتباط برقرار کنید و از مشاوره حقوقی تلفنی و حضوری استفاده کنید.
آیا امکان محروم کردن ورثه از ارث وجود دارد؟
انواع وصیتنامه
براساس قانون و عرف جامعه وصیتنامه میتواند سه نوع باشد:
1- وصیتنامه خود نوشت که توسط خود فرد نوشته میشود: شناختهشدهترین نوع وصیتنامه، وصیتنامهای است که فرد خودش مینویسد و اعتبار آن با خط و امضای خود فرد و درج تاریخ دقیق تنظیم است؛ اما این نوع از وصیتنامه در صورت وجود اختلاف میان ورثه قابلاتکا نیست.
2- وصیتنامه سری: وصیتنامهای که در اداره ثبت تنظیم میشود و در نزد این اداره به امانت گذاشته میشود؛ اما این نوع وصیتنامه لزوماً نباید با خط خود فرد نوشته شود. این وصیتنامه به صورت مخفیانه و سری تنظیم میشود و پس از مرگ فرد ارائه میشود.
3- وصیتنامه رسمی: این نوع از وصیتنامه در دفتر اسناد رسمی ثبت میشود و معتبرترین نوع وصیتنامه قانونی است. این وصیتنامه یک سند رسمی محسوب میشود.
برای انجام مشاوره حقوقی تلگرامی و آنلاین کلیک کنید.
هر فرد تا چه میزان از اموال خود را میتواند وصیت کند؟
در قانون ایران شرایط ویژهای برای تنظیم وصیتنامه مشخص شده است از جمله این شرایط این است که افراد فقط میتوانند درباره یک سوم اموال خود تصمیم بگیرند و بقیه تقسیم اموال براساس قانون انجام میشود.مسئله دیگری که در وصیتنامه بیان میشود این است که محروم کردن یک فرد از ارث نیز فقط در حد همین یک سوم اموال است و بنابراین هرکدام از ورثه قانونی از بقیه اموال سهم میبرند.

طبقات ارث و ورثه
ورثه متوفی چه کسانی هستند؟ ورثه افرادی هستند که به دلیل واسطه نسبی یا سببی از متوفی ارث میبرند. ورثه متوفی در قانون ایران سه دسته هستند که براساس نسبت فرد با متوفی از اموال او ارث میبرند و تا زمانی که فردی در هر طبقه وجود داشته باشد، طبقه بعدی از متوفی ارث نخواهند برد.
طبقه اول: شامل همسر، پدر، مادر، فرزندان فرد و در صورت نبودن فرزندان نوهها و نتیجهها به نسبت نزدیکی آنها به متوفی
طبقه دوم: پدربزرگها و مادربزرگها، خواهر و برادر و یا در صورت نبودن آنها فرزندان آنها هرچقدر به پایینتر برود.
طبقه سوم: عموها، عمهها، خالهها، داییها و در صورت نبودن این چهار نفر فرزندان آنها
نقش وکیل وصیتنامه در سمنان در تنظیم وصیتنامه
یک وکیل با تجربه با تنظیم کردن شرایط وصیتنامه برای تأمین خواستههای موکل خود تلاش میکند. او باید وصیتنامه را دقیق و اصولی تنظیم کند و بر حسن اجرای آن نظارت کند.
ارتباط با وکیل وصیت نامه در سمنان
چنانچه قصد تنظیم وصیت نامه را دارید از کمک یک وکیل متخصص انحصار وراثت یا وکیل تنظیم وصیت نامه در سمنان استفاده کنید. همکاران ما در سامانه حقوقی عدلاک آماده هستند تا پاسخگوی سوالات حقوقی شما عزیزان باشند. میتوانید در پایین همین صفحه سوالات خود را با ما مطرح کنید.
تماس فوری با تیم حقوقی متخصص در شهر شما
تماس با تلفنهای 09150998001 و 09393106011
پدرم تهدید کرده که از ارث محرومت میکنم
ایا میتونه اینکار رو کنه ؟