سامانه حقوقی عدلاک

بهترین وکلای دادگستری مشهد

051-38676422

مشاوره حقوقی

آیا به کمک وکیل انحصار وراثت در کرمان نیاز دارید؟

وکیل انحصار وراثت در کرمان: هر نوع اقدام حقوقی که ورثه بخواهند در مورد ماترک متوفی انجام دهند، منوط به دریافت گواهی انحصار وراثت است. همچنین هر نوع طرح دعوا از طرف ورثه علیه شخص ثالث یا اشخاص ثالث منوط به اخذ گواهی انحصار وراثت می‌باشد. در این حالت لازم است در اولین اقدام تقاضای صدور گواهی انحصار وراثت کنید.

ورثه متوفی برای همه مراحل تقسیم ارث از تقسیم اموال تا فروش آنها به گواهی انحصار وراثت نیاز دارند. در غیر این صورت نمی‌توانند اموال متوفی را بفروشند یا به دیگران انتقال دهند. برای دسترسی به اموال متوفی اولین قدم درخواست گواهی انحصار وراثت است؛ بنابراین لازم است در اولین فرصت وراث برای دریافت این گواهی اقدام کنند. برای انجام سریع‌تر مراحل انحصار می‌توانید از کمک وکیل انحصار وراثت در کرمان استفاده نمایید.

برای انجام مشاوره حقوقی تلفنی و حضوری کلیک کنید.

 وکیل انحصار وراثت در کرمان

زمانی که فردی می‌میرد، باید ورثه اموال او مشخص شود تا بتواند سهم‌الارث افراد را تعیین کند و ارث را براساس سهم افراد تقسیم کند. تقسیم ارث تشریفات اداری و قانونی خاصی دارد که اولین قدم در آن انحصار وراثت است.

برای گرفتن گواهی انحصار وراثت به این مدارک نیاز داریم:

  1. گواهی فوت متوفی
  2. شناسنامه متوفی و تمام ورثه
  3. استشهادیه انحصار وراثت
  4. اصل عقدنامه یا رونوشت آن
  5. وصیت‌نامه متوفی
  6. گواهی تسلیم اظهارنظر مالیاتی (برای افرادی که تا قبل از سال 95 برای پرداخت مالیات اقدام نکرده‌اند.)
  7. استشهادیه محضری

در بعضی موارد مراحل حقوقی دریافت تصدیق انحصار وراثت توسط وکیل انجام می‌شود. وکیل انحصار وراثت در کرمان می‌تواند با شناسایی اموال متوفی و معرفی ورثه ، میزان سهم‌الارث هر کدام را از ماترک فرد مشخص کند. با انتخاب بهترین وکیل انحصار وراثت برای پرونده خود دیگر درگیر مراحل قانونی و مراجعه به مراجع قضایی نخواهید شد.همچنین در صورت توافق میان ورثه، وکیل می‌تواند به نمایندگی از آنها، سهم هرکدام را به دیگری بفروشد و مبلغ حاصل را به موکل پرداخت کند.

برای انجام مشاوره حقوقی تلگرامی و آنلاین کلیک کنید.

بهترین  وکیل انحصار وراثت در کرمان

انحصار وراثت به دو نوع انجام می‌شود:

  1. انحصار وراثت محدود
  2. انحصار وراثت نامحدود

حالا بیایید تفاوت این دو نوع انحصار وراثت را با هم بررسی کنیم:

انحصار وراثت محدود: این نوع از انحصار وراثت زمانی انجام می‌شود که اموال متوفی کمتر از 30 میلیون ریال ارزش داشته باشند، در این حالت ورثه باید به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنند و فرم شهادت محضری را پر کنند. این فرم نیاز به سه شاهد دارد که درباره فوت فرد شهادت دهند و تائید کنند که آن فرد ورثه دیگری ندارد. بعد این فرم مورد تائید دفترخانه قرار می‌گیرد و سپس ورثه این فرم را به دفتر خدمات الکترونیکی قضایی می‌برند و برای تکمیل دادخواست گواهی انحصار وراثت محدود اقدام می‌کنند.

اگر اموال متوفی از 30 میلیون ریال بیشتر باشد، لازم است ورثه برای انحصار وراثت نامحدود اقدام کنند. در این حالت مدت رسیدگی به انحصار وراثت از حالت قبلی طولانی‌تر است. برای گرفتن گواهی انحصار وراثت نامحدود، شورای حل اختلاف یک آگهی در روزنامه کثیرالانتشار چاپ می‌کند تا از نبود ورثه یا طلبکار یا ذی‌نفع دیگری در اموال متوفی اطمینان پیدا کند. بعد از سپری شدن یک ماه از انتشار آگهی، گواهی انحصار وراثت صادر می‌شود.

محروم کردن ورثه از ارث چه شرایطی دارد؟

برای اینکه ورثه بتوانند برای تعیین سهم‌الارث و روند دریافت ارث اقدام کنند باید مراحل انحصار وراثت را طی کنند. در این بخش مراحل انحصار وراثت را به صورت مختصر بیان می‌کنیم:

  1. تهیه مدارک لازم برای صدور استشهاد: یک استشهاد محضری که در آن اسامی ورثه و به همراه مدارکی مانند کپی و اصل شناسنامه، کارت ملی، گواهی فوت و … به شورای حل اختلاف ارائه داده می‌شود.
  2. رفع نقص مدارک و پیگیری استعلامات قانونی: برای جلوگیری از هر مشکل و جلوگیری از به تأخیر افتادن درخواست، باید قبل از ارسال مدارک یک‌بار دیگر آنها را چک کنید و استعلام لازم را انجام دهید.
  3. ثبت دادخواست در دفتر خدمات قضایی: بعد از مشخص شدن تعداد افراد ذی‌نفع در اموال متوفی، لازم است ورثه دادخواست خود را در دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت کنند.
  4. انتشار آگهی در روزنامه: در صورت لزوم برای صدور گواهی انحصار وراثت نامحدود، انتشار آگهی لازم و ضروری است.
  5. مراجعه به شعبه ارجاع شده شورای حل اختلاف: بعد از انتشار آگهی و تعیین کردن مواردی مانند مالیات بر ارث، برای گرفتن گواهی انحصار وراثت، ورثه باید به یکی از شعبه‌های شورای حل اختلاف ارجاع داده شوند.

پیشنهاد ما این است که پیش از شروع مراحل انحصار وراثت، از یک وکیل انحصار وراثت در کرمان ارتباط برقرار کنید تا مراحل انحصار وراثت با سرعت بیشتری و به راحتی انجام می‌شود؛ اما اگر نخواهید از وکیل کمک بگیرید باید برای دریافت استشهادیه محضری اقدام نمایید و سپس به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید.

تقسیم ارث

تا وقتی‌که گواهی انحصار وراثت صادر نشده باشد، ورثه و فرزندان متوفی نمی‌توانند در اموال او دخل و تصرفی انجام بدهند؛ بنابراین چنانچه ورثه بخواهند در اموال متوفی دخل و تصرف کنند باید ابتدا درخواست صدور گواهی حصر وراثت نمایند. به این ترتیب اموال متوفی و لیست ورثه قانونی او مشخص می‌شود.

در بعضی موارد اقوام مختلف نیز مطالبه ارث می‌کنند؛ بنابراین لازم است ورثه با دریافت گواهی انحصار وراثت برای طی سریع‌تر مراحل قانونی اقدام کنند. با حضور یک وکیل متخصص روند انجام اقدامات قانونی سرعت پیدا می‌کند اما اگر یک فرد عادی برای انحصار وراثت اقدام کند ممکن است مدت بیشتری زمان ببرد.

چرا ارث زن نصف ارث مرد است؟

یکی از شاخه‌های کلاهبرداری زمانی است که ورثه به هر دلیلی در زمان انحصار وراثت، عمداً یا سهواً اسم یکی از ورثه را ذکر نمی‌کنند؛ مثلاً زمانی که مردی دو زن دارد و فوت می‌کند، ورثه در زمان اعلام انحصار وراثت نام همسر یا فرزند او از زن دوم را در انحصار وراثت ذکر نمی‌کنند. در این حالت آن فرد می‌تواند از کلاهبرداران شکایت کند. 

تحویل مال وصیت شده به وارث

چنانچه درگیر پرونده ارث و انحصار وراثت شدید یا درگیر اختلافات حوزه ارث شدید لازم است با یک وکیل انحصار وراثت در کرمان ارتباط برقرار کنید. همکاران ما در سامانه حقوقی عدلاک آماده پشتیبانی از شما عزیزان در پرونده‌های ارث و تنظیم وصیت‌نامه هستند. فراموش نکنید در روزهای سخت ما در کنار شما هستیم.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
موفقیت آمیز بود!

به زودی همکاران ما طی 72 ساعت آینده با شما تماس خواهند گرفت.