مشاور حقوقی در بندرعباس: چه زمانی باید از یک مشاور حقوقی کمک بخواهیم؟ تقریبا تمام افرادی که در اطراف خود میبینید در زندگی و شخصی خود معاملاتی انجام میدهند یا در محیط کار یا قراردادهای کاری ای امضا میکنند و ممکن است در این قراردادها با مشکلاتی روبرو شوند.
بسیاری از این مشکلات زمانی ایجاد میشوند که افراد در زمان درشت از تجربه و تخصص یک مشاور حقوقی استفاده نکرده اند. بهترین انتخاب در انجام کارهای قانونی این است که پیش از هر کار از یک فرد متخصص مشاوره حقوقی بگیرید تا مفاد قراردادهای مورد نظر را بررسی کنند و شرایط کاری شما را مدنظر قرار دهند.
به این ترتیب میتوانید از قانونی بودن امور قرارداد اطمینان حاصل کنید. بسیاری از افرادی که مشاوره حقوقی در بندرعباس را یک اتلاف هزینه میدانند بعدها خسارتهای سنگینی را در کار خود تجربه کرده اند؛ اما افرادی که به طور تخصصی از حمایت یک مشاور حقوقی در بندرعباس استفاده میکنند میدانند که یاریگرفتن از مشورت یک وکیل پایه یک دادگستری که در زمینه حقوقی تحصیلکرده و قوانین را میشناسد میتواند مهمترین نقش را در حفظ حقوق آنها داشته باشد.
مشاور حقوقی کیست؟
فارغالتحصیلان رشته حقوق میتوانند در چند شاخه به فعالیت بپردازند. یا تحصیلات خود را ادامه میدهند و با گذراندن آزمونهای وکالت، پروانه وکالت دریافت میکنند، یا به عنوان سردفتر و قاضی وارد کار میشوند و یا فعالیت به عنوان مشاور حقوقی را انتخاب میکنند. مشاورین حقوقی فعالیت حرفهای خود را در ادارهها و سازمانها دنبال میکنند و در زمینههایی مانند دعاوی حقوقی مرتبط با سازمان، امور پژوهشی و تنظیم و بررسی قراردادها فعالیت دارند.
علاوه بر این کلیه افراد حقیقی و حقوقی میتوانند در مسائلی مانند تنظیم قراردادها یا امور مشابه و مشاوره حقوقی در زمینههای خاص از تجربه و تخصص یک مشاور حقوقی استفاده کنند.

وظایف یک مشاور حقوقی
هر اقدام قانونی نیاز به حمایت و راهنمایی یک متخصص مسائل قانونی دارد. برای بهره بردن از تخصص یک مشاور حقوقی میتوانید در جلسات مشاوره حقوقی با یک وکیل شرکت کنید و مشکلات حقوقی خود را با او مطرح کنید.
مشاور حقوقی بعد از شنیدن صحبتهای شما و مشاهده اسناد و مدارک، شما را در زمینه موردنظرتان راهنمایی میکند. این راهنمایی میتواند راهنمایی در زمینه پیش بردن پرونده شما تا تنظیم دادخواست و مسائلی از این قبیل باشد.
در حقیقت انجام یک مشاوره حقوقی میتواند اولین قدمهای موفقیت برای هر فرد باشد. چرا که در یک جلسه با فردی متخصص قانون، حاشیهها و شایعهها کنار رانده میشود و قرارداد یا مسئله شما از دید تخصصی بررسی میشوند.
هر چه مشاور حقوقی باتجربهتر باشد، راهکارهای دقیقتر و اساسیتری را به شما ارائه میکند. در یک تیم وکالت اگر یک مشاور در زمینه قانونی تجربه کافی نداشته باشد با یک وکیل دیگر مشورت خواهد کرد تا بهترین راهحل را پیش پای شما قرار دهد.
بیشتر بدانیم:
شرایط فسخ نکاح به دلیل فریب در ازدواج
انتخاب مشاور حقوقی در بندرعباس
چطور میتوانیم یک مشاور حقوقی خوب انتخاب کنیم؟ مشاور حقوقی یک متخصص قانونی است که از چه کسی باید مشاوره حقوقی دریافت کنیم؟ چطور مشاور حقوقی خود را انتخاب کنیم؟ باید بدانید که مشاور حقوقی به دلیل دانش و تجربه قانونیای که دارد، میتواند بهترین راهحلهای قانونی را پیش پای شما قرار دهد. یک انتخاب غلط یا یک مشاوره اشتباه میتواند آسیبهای جبرانناپذیری برای شما ایجاد کند؛ بنابراین توصیه ما به شما این است که از مشورت یک وکیل حقوقی با تجربه و حرفهای در مجموعه مهر آرتا نوین استفاده کنید تا بهترین راه حل را پیش روی شما قرار دهد.

مشاوره تلفنی و آنلاین
پیشرفت فناوری دسترسی به امکانات ارتباطی را در هر زمینهای ساده تر کرده است. امروزه محدودیت زمان و مکان معنای چندانی ندارد. وجود تلفنهای هوشمند و اپلیکیشن های مختلف ارتباطی امکان دسترسی به افراد در دورترین نقاط دنیا را فراهم کرده است.
خدمات مشاوره حقوقی آنلاین به شیوه آنلاین با استفاده از ظرفیت فضای مجازی مانند صفحات اینستاگرام، واتساپ و تلگرام به شما امکان میدهد که در هر ساعت از شبانهروز به کارشناسان حقوقی سامانه حقوقی عدلک دسترسی داشته باشید و بتوانید از مشاوره حقوقی با وکلای مجرب تیم ما بهرهمند شوید.
میتوانید سوالات حقوقی خود را در گروه مطرح یا با شمارهای زیر تماس حاصل فرمایید.
09155046909
09393106011
05138676422
بیشتر بدانیم:
وکیل آنلاین پاسخگوی فوری به سوالات حقوقی شما
مشاور حقوقی در بندرعباس پاسخ میدهد:
سوال: اگر مستاجر که اجاره و کرایه خانه را پرداخت نکند راهکار چیست؟
پاسخ: طبق بند ۹ ماده ۱۴ قانون روابط موجر و مستاجر مصوب ۱۳۵۶، موجر میتواند حسب مورد صدورحکم فسخ اجاره یا تخلیه را از دادگاه درخواست کند. معمولاً مراجعه به مرجع قضایی در این موارد زمانی است که مستأجر با پایان یافتن مهلت قراردادش اقدام به تخلیه ملک نکند، لذا درصورتیکه مستأجر با پایان مدت اجارهاش اقدام به تخلیه ملک بنماید و بر بدهکار بودن خود نیز اذعان داشته باشد، دیگر مراجعه به مراجع قضایی ضروری نیست، اما شما با احتساب اجارههای معوقه و سایر هزینهها و کسر آن از مبلغ ودیعه میتوانید بدون مراجعه به دادگستری مشکل را حل کنید.
طبق بند ۹ ماده ۱۴ قانون روابط موجر و مستاجر مصوب ۱۳۵۶، موجر میتواند حسب مورد صدورحکم فسخ اجاره یا تخلیه را از دادگاه درخواست کند. دادگاه ضمنحکم فسخ اجاره، دستور تخلیه مورد اجاره را صادر مینماید و اینحکم علیه مستأجر یا متصرف اجرا و محل، تخلیه خواهد شد: «در صورتی که مستأجر در مهلت مقرر در ماده ۶ این قانون ازپرداخت مالالاجاره یا اجرتالمثل خودداری نموده و با ابلاغ اخطاردفترخانه تنظیمکننده سند اجاره یا اظهارنامه (در موردی کهاجارهنامه عادی بوده یا اجارهنامهای در بین نباشد) ظرف ده روزقسط یا اقساط عقب افتاده را نپردازد.
در این مورد اگر اجارهنامه رسمی باشد موجر میتواند از دفترخانه یا اجرای ثبت صدور اجرائیه بر تخلیه و وصول اجارهبها را درخواست نماید.» هرگاه پس از صدور اجرائیه، مستأجر اجاره آپارتمان عقب افتاده را تودیع کند اجرای ثبت تخلیه را متوقف میکند، ولی موجر میتواند به استناد تخلف مستأجر از پرداخت اجارهبها از دادگاه درخواست تخلیه عین مستأجر را بنماید. هرگاه اجارهنامه عادی بوده یا سند اجاره تنظیم نشده باشد موجر میتواند برای تخلیه عین مستأجره و وصول اجارهبها به دادگاه مراجعه کند.