نمونه قرارداد گردشگری و گشت توریستی
ماده یک: طرفین قرارداد
این قرارداد فی ما بین……………به نمایندگی…………….فرزند………………کدملی …………………….آدرس………………………. که در این قرارداد شرکت خدماتی مسافرتی و جهانگردی خوانده می شود و ………………. به نمایندگی ……………………… فرزند ………………. کد ملی…………………آدرس……………. که در این قرارداد کارگزار (آژانس) خوانده می شود.
ماده2: مدت قرارداد
این قرارداد از تاریخ ………….لغایت…………….فی ما بین طرفین اعتبار دارد و تمدید آن صرفاً با توافق و امضاء طرفین مجاز می باشد.
ماده3: موضوع قرارداد
موضوع قرارداد ارائه و انجام کلیه خدمات گردشگری و مسافرتی توسط کارگزار با کسب مجوز و اطلاع شرکت ضمناً تعیین میزان سهمیه بلیط برای کارگزار طی یک قرارداد جداگانه تنظیم می گردد.
ماده4: شروط قرارداد
1-4-کارگزار اقرار به مطلع بودن از کلیه ضوابط و اخذ مجوزها درصنعت حمل و نقل مسافر نمود و خود را مکلف به تبعیت و اجرای کلیه مقررات می داند و تائید می نماید که وجوه پرداختی به شرکت و تنظیم گزارشات طبق نظر شرکت و جبران خسارت را مطلع است و با علم به این موضوع این قرارداد را امضاء می نماید.
2-4- شرکت موظف است به مقدار لازم ملزومات رادر اختیار آژانس قرار دهد.
3-4- شرکت موظف است سیستم رزوراسیون آنلاین را برای آژانس راه اندازی نماید.
4-4- شرکت موظف است با آژانس در تمام زمینه ها همکاری لازم را داشته باشد.
5-4- چنانچه بخشی از قرارداد بر اساس رأی مرجع رسیدگی غیرقابل اجرا یا غیرقانونی شناخته شود صرفاً آن بخش بلااثر شده و مابقی به قوت خود باقی است.
ماده5 : اختیارات کارگزار( آژانس)
آژانس اجازه دارد در چهارچوب ضوابط اعلامی از سوی شرکت مبادرت به فروش و صدور بلیط کرده و تعهدات حقوقی و مدنی در مورد پرسنل آژانس بر عهده خود آژانس است و شرکت در این ضمینه هیچگونه دخالتی ندارد.
ماده6: تعهدات کارگزار(آژانس)
1-6- آژانس موظف است پس از حصول اطمینان از جای مسافر (صندلی) و اخذ کد رزرو از سوی شرکت مبادرت به صدور بلیط نماید.
2-6- آژانس صرفاً بلیط را به قیمتی که شرکت ارائه می نماید به فروش میرساند و مجاز به افزایش قیمت نمی باشد.
3-6- آژانس باید وجوه حاصل از فروش بلیط را بدون تأخیر نهایتاً تا 48 ساعت با کسر کمیسیون به حساب شرکت واریز نماید.در صورت تأخیر به ازاء هر روز ………..درصد به عنوان خسارت به شرکت پرداخت نماید و این خسارت توسط شرکت و بدون انجام تشریفات قضایی از ضمانت های طرف قرارداد (آژانس) برداشت می شود.
4-6- بدهی آژانس به شرکت نبایستی از مبلغ……………….ریال بیشتر شود. در غیر این صورت آژانس موظف است کل مبلغ بدهی را یکجا با شرکت تسویه نماید.
5-6- کلیه هزینه های آژانس بر عهده آژانس بوده و شرکت هیچگونه مسئولیتی در قبال هزینه های مترتبه بر آژانس ندارد.
6-6- آژانس متعهد است اسامی افراد رزرو شده را مطابق کارت شناسایی مسافرین به شرکت اعلام نموده بنابراین در صورت مغایرت، جبران خسارت وارده به شرکت با تشخیص شرکت به عهده آژانس است.
ماده7: فورس ماژور:
چنانچه به علت حوادث قهریه یکی از طرفین نتواند تعهدات خود را انجام دهد، عدم انجام تعهدات نقض قرارداد تلقی نخواهد شد و قرارداد به قوت خود باقی خواهد بود.
ماده8: مرجع حل اختلاف:
در صورت بروز اختلاف در تفسیر و تعبیر قرارداد، از طریق داوری مرضی الطرفین قابل حل خواهد بود و در صورت عدم پذیرش داور از طریق مراجع قانونی پیگیری خواهد شد.
ماده 9: تعداد نسخ:
این قرارداد در 9 ماده در تاریخ ……..در شهر……….منعقد و دارای…………نسخه با اعتبار واحد است.


