مجازات تهدید و فحاشی درب منزل دیگران چیست؟ مجازات آبروریزی و مزاحمت درب منزل افراد چیست؟در بعضی مواقع اختلاف و درگیری میان افراد از درگیری میان دو نفر فراتر میرود و به سلب آسایش افراد و ایجاد مزاحمت درب منزل آنها منجر میشود. به عبارتی فرد برای دیگران ایجاد مزاحمت میکند؛ اما جرم تهدید و فحاشی درب منزل دیگران چیست؟
- در این مقاله میخوانید:
- مجازات تهدید و فحاشی درب منزل دیگران چیست؟
- جرم تهدید و فحاشی درب منزل دیگران چه مجازاتی دارد؟
- آیا مراجعه طلبکار درب منزل، مزاحمت حساب میشود؟
- جرم ایجاد مزاحمت و سلب آسایش یعنی چه؟
- نمونه شکایت مزاحمت درب منزل
- جرم مزاحمت جلوی مغازه دیگران
مجازات جرم تهدید و فحاشی درب منزل دیگران چیست؟ چطور میتوان این جرم را اثبات کرد؟ در این مقاله با ما باشید تا درباره مجازات تهدید و فحاشی درب منزل دیگران با شما گفتگو کنیم.
تماس فوری با تیم حقوقی متخصص در شهر شما
تماس با تلفنهای 09150998001 و 09393106011
مجازات تهدید و فحاشی درب منزل دیگران چیست؟
باید بگوییم قانون کیفری ایران در زمینه سلب آسایش خانواده ها بسیار حساس است. مجازات تهدید و فحاشی درب منزل دیگران در قانون اینطور مشخص شده است.
- جریمه نقدی درجه 6
- از 74 تا 80 شلاق در صورتی که به طرف مقابل تهمت رابطه نامشروع (قذف) داده شده باشد.
البته مجازات تهدید و فحاشی درب منزل دیگران میتواند حبس نیز باشد. در حقیقت مجازات این جرم با توجه به شدت جرم مزاحمت توسط قاضی مشخص میشود.
اگر فردی اقدام به مزاحمت برای شما و خانواده شما کرد یا به هر نحوی درب منزل شما ایجاد مزاحمت کردند توصیه میکنیم که بلافاصله با پلیس 110 تماس بگیرید تا مسئله را صورت جلسه کند. شهادت شاهدین و همسایه ها و در صورت امکان ویدئوی دوربین های اطراف میتواند به اثبات وقوع جرم کمک کند.
سپس بلافاصله با یک مشاور حقوقی یا وکیل در سامانه حقوقی عدلاک ارتباط برقرار کنید تا همکاران ما شما را در زمینه این شکایت راهنمایی کنند.
برای انجام مشاوره حقوقی تلفنی و حضوری کلیک کنید.

جرم تهدید و فحاشی درب منزل دیگران چه مجازاتی دارد؟
آیا میدانید مجازات تهدید و فحاشی درب منزل دیگران چیست؟ باید بدانید که قوانین ایران به حفظ امنیت زنان و کودکان اهمیت بسیاری میدهد و براساس این قوانین هر فردی که برای زنان و کودکان ایجاد زحمت و مزاحمت کند اینطور مجازات میشود:
- حبس از 2 تا 6 ماه
- تا 74 ضربه شلاق
مجازات این جرم براساس نوع عمل فرد مزاحم مشخص میشود. اگر مزاحم مرتکب عمل حرامی شود و جرمی انجام دهد میتواند از ده روز تا دوماه حبس و تا 74 ضربه شلاق برای او مشخص گردد. همچنین مرتکب این جرم بابت آبروریزی به جریمه نقدی نیز محکوم میگردد.
برای انجام مشاوره حقوقی تلگرامی و آنلاین کلیک کنید.

آیا مراجعه طلبکار درب منزل، مزاحمت حساب میشود؟
باید بگوییم که براساس قانون طلبکار اجازه و حق ندارد که برای منزل و خانواده بدهکار ایجاد مزاحمت کند و چنانچه چنین عملی انجام شود، مالک خانه میتواند با پلیس 110 ارتباط برقرار کنید.چنانچه طلبکار اقدام به ایجاد آبروریزی در خانه بدهکار کرد، به مجازات فحاشی و مزاحمت درب منزل که پیشتر به آن اشاره کردیم محکوم میگردد.
جرم ایجاد مزاحمت و سلب آسایش یعنی چه؟
جرم ایجاد مزاحمت شامل حضور فیزیکی مداوم و مکرر در منزل دیگران و فحاشی، تهدید و میگردد. مجازات این جرم در قانون 80 ضربه شلاق یا به تشخیص قاضی جریمه نقدی خواهد بود؛ اما چنانچه مزاحمت شامل فحاشی نبود و صرفا حضور فیزیکی فرد مزاحم را شامل باشد باز هم جرم است و مجازات دارد.

نمونه شکایت مزاحمت درب منزل
در این بخش یک نمونه از شکایت مزاحمت درب منزل دیگران را با شما به اشتراک میگذاریم.
شاکی: خانم/آقای …
متهم: خانم/ آقای …
موضوع شکایت: فحاشی و مزاحمت
تاریخ وقوع جرم:
محل وقوع جرم:
ریاست محترم دادسرای عمومی و انقلاب
با عرض سلام و احترام
اینجانب … فرزند … به استحضار میرساند: در تاریخ … ساعت … متهم آقا/خانم … با حضور درب منزل شخصی این جانب، شروع به فحاشی و توهین به من و خانواده ام نمود. همچنین پیش از این نیز بارها به بهانه های مختلف ایجاد مزاحمت کرده است و در این زمینه شاهدین مختلفی از همسایگان حضور داشته و حاضر به شهادت در حضور آن مرجع محترم میباشند. همچنین فیلمهای دوربین مداربسته مغازه روبرویی نیز موجود است که چند نمونه از آن را ضمیمه دادخواست نموده ام. علی هذا با عنایت به اینکه اقدامات مشتکی عنه جرم محسوب میشود و موجب سلب آسایش خانواده و آسیب به آبروی ما شده، از آن مقام محترم تقاضای تعقیب و مجازات مشتکی عنه مورد استدعا است.
جرم مزاحمت جلوی مغازه دیگران
ایجاد مزاحمت در محل کار و جلوی مغازه افراد نیز یکی از مسائلی است که برای آن جرم مشخص شده است. مجازات این جرم نیز مشابه مجازات فحاشی و تهدید کردن جلوی خانه دیگران است. به عبارتی اگر فردی برای درگیری و ایجاد دعوا به جلوی خانه یا محل کار دیگران برود مجرم محسوب میشود و به جرم مزاحمت دستگیر میشود. مجازات این جرم در قانون ایران شلاق و زندان است.
همکاران ما در سامانه حقوقی عدلاک آماده هستند تا درباره مسائل مختلف کیفری و حقوقی با شما عزیزان گفتگو کنند. شما میتوانید مشکلات حقوقی و کیفری خود را با ما مطرح کنید تا در اولین فرصت برای حل مشکلات به شما عزیزان کمک کنیم. فراموش نکنید در روزهای سخت ما در کنار شما هستیم.
تماس فوری با تیم حقوقی متخصص در شهر شما
تماس با تلفنهای 09150998001 و 09393106011