درباره مجازات نگهداری از مشروبات الکلی چه میدانید؟ براساس ماده 264 قانون مجازات اسلامی جدید:
مصرف مواد الکلی موجب مجازات حد میشود. اعم از اینکه فرد آن را بخورد، تزریق کند، کم باشد یا زیاد، جامد باشد یا مایع، مست کند یا نکند، خالص باشد یا مخلوط به حدی که آن را از مسکر (سکر به معنی مستی و حالتی است که میان انسان و عقل او عارض میشود یا قرار میگیرد و یا حالتی است که از نوشیدنی الکل اتیلیک و اقسام دیگر آن حاصل میشود) بودن خارج نکند.
باید بدانید استعمال مشروبات الکلی به هر صورتی که باشد حتی از طریق تزریق چنانچه باعث مستی شود، براساس ماده 264 قانون مجازات اسلامی جرم محسوب میشود و مجازات حد درباره آن اجرا خواهد شد.
تماس فوری با تیم حقوقی متخصص در شهر شما
تماس با تلفنهای 09150998001 و 09393106011
مجازات مجازات نگهداری از مشروبات الکلی
مصرف مشروبات الکلی جرائم مختلفی را شامل میشود. مواردی مانند رانندگی در مستی، حمل و نگهداری مشروبات الکلی، قاچاق مشروبات الکلی، فروش مشروبات الکلی و … جرم محسوب میشود و هرکدام از این جرائم مجازات متفاوتی دارند. مجازات این جرم از جریمه نقدی، شلاق تا زندان متفاوت است. البته میزان مجازات براساس میزان جرم متفاوت است.
برای انجام مشاوره حقوقی تلفنی و حضوری با همکاران ما در سامانه حقوقی عدلاک کلیک کنید.

مجازات قانونی استعمال مشروبات الکلی در معابر و اماکن عمومی
مجازات قانونی استعمال مشروبات الکلی در مکانهای عمومی چیست؟ در معابر و اماکن عمومی ، متهم به اجرای حد شرعی محکوم میشود و به دو تا شش ماه حبس تعزیری محکوم میگردد.
ماده 701 قانون مجازات اسلامی (تعزیرات) بیان میدارد:
هرکس به صورت علنی و متجاهرا، در مکانهای عمومی مثل پارک، خیابان و … مشروبات الکلی استعمال نماید، علاوه بر اجرای حد شرعی مجازات شرب خمر، به ۲ تا ۶ ماه حبس تعزیری نیز محکوم میشود.
مجازات حمل و نگهداری مشروبات الکلی
راهاندازی مراکز استفاده از شرب خمر و مجازات آن
چنانچه کسی مراکز استفاده از مشروبات الکلی راهاندازی کند یا چنین مرکزی را اداره کند و دیگران را به این عمل دعوت کنند به مجازات سه ماه تا دو سال زندان و 74 ضربه شلاق محکوم میشود، همچنین به مجازات یک میلیون و پانصد هزار ریال تا دوازده میلیون ریال جزای نقدی یا هر دوی آن محکوم میشود. درصورتیکه فرد هر دو جرم را مرتکب شود به حداکثر مجازات محکوم میگردد.
براساس ماده 702 قانون مجازات اسلامی:
هر شخصی که مشروبات الکلی را بسازد، بخرد یا بفروشد یا در معرض فروش قرار دهد یا حمل و نگهداری کند یا در اختیار اشخاصی دیگر قرار دهد، به شش ماه تا یک سال حبس تا ۷۴ ضربه شلاق و پرداخت جریمه نقدی به میزان ۵ برابر ارزش تجاری محموله یافت شده.
براین اساس هرکس مشروبات الکلی را بخرد یا آن را حمل کند یا نگهداری نماید، به شش ماه تا یک سال حبس و تا 74 ضربه شلاق و همچنین پرداخت مجازات نقدی به اندازه 5 برابر ارزش تجاری محکوم میگردد.

آیا پس از اجرای حد در جرائم ، برای فرد سوءپیشینه منعکس میشود؟
میزان مجازات شرب خمر ، هشتاد ضربه شلاق است و زمانی که حد در زمینه فردی اجرا میشود، برای دو سال برای او سوءپیشینه محسوب میشود اما پس از دو سال این سوء پیشینه از بین میرود.
مجازات تکرار استعمال مشروبات الکلی
درصورتیکه کسی چند بار شراب بخورد و حد بر او جاری نشود، برای همه آنها یکبار حد جاری میشود.
در چه شرایطی حد شرب خمر اسقاط میشود؟
درصورتیکه مرتکب جرم پیش از شهادت توبه کند، حد از او ساقط میگردد ولی توبه پس از اقامه شهادت باعث سقوط حد نمیشود.
مجازات فروش مشروبات الکلی توسط غیرمسلمان به مسلمانان
براساس ماده 704 قانون مجازات اسلامی، فروش مشروبات الکلی توسط غیرمسلمان به مسلمان جرم است. در این حالت رسیدگی به جرم نگهداری از مشروبات الکلی و قاچاق مواد مخدر دادگاه انقلاب هر استان است.
برای انجام مشاوره حقوقی تلگرامی و آنلاین با همکاران ما در سامانه حقوقی عدلاک کلیک کنید.

راههای اثبات حد شرب خمر
برای اثبات حد شرب خمر باید شرب خمر از یکی از روشهای قانونی اثبات گردد.
مادۀ ۱۶۸ قانون مجازات اسلامی بیان میدارند:
هرگاه کسی دو بار اقرار کند که شراب خورده است محکوم به حد میشود.
مادۀ ۱۷۱ قانون مجازات اسلامی میگوید:
درصورتیکه طریق اثبات شرب خمر شهادت باشد، فقط با شهادت دو مرد عادل ثابت میشود.
همچنین باید بدانید که اگر میزان مشروبات الکلی کشف شده بیشتر از 20 لیتر باشد، مجازات تشدید خواهد شد.
براساس ماده 264 قانون مجازات اسلامی:
مصرف مواد الکلی مستوجب مجازات حدی است، اعم از آنکه آن را بخورد، تزریق کند، کم باشد یا زیاد، جامد باشد یا مایع، مست کند یا نکند، خالص باشد یا مخلوط به حدی که آن را از مسکر(سکر به معنی مستی و حالتی است که میان انسان و عقل او عارض میشود یا قرار میگیرد و یا حالتی است که از نوشیدن الکل اتیلیک و اقسام دیگر آن حاصل میشود.) بودن خارج نکند.
برای اطلاعات بیشتر در زمینه مجازات نگهداری از مشروبات الکلی با همکاران ما در سامانه حقوقی عدلاک ارتباط برقرار کنید.
تماس فوری با تیم حقوقی متخصص در شهر شما
تماس با تلفنهای 09150998001 و 09393106011