سامانه حقوقی عدلاک

بهترین وکلای دادگستری مشهد

051-38676422

مشاوره حقوقی

درباره روشهای اثبات خیانت در امانت چه میدانید؟ زمانی که فردی چنین دعوایی مطرح می‌کند باید بتواند این جرم را اثبات کند. برای اثبات در حقیقت باید یک دعوای کیفری مطرح کنید. برای این کار شما به مشاوره و حمایت یک وکیل باتجربه نیاز خواهید داشت. در هر پرونده حقوقی و کیفری یا دعاوی خانواده و ملکی، شما باید از کمک یک وکیل متخصص برای دفاع از حقوق خود و طرح دعوا کمک بگیرید. یک فرد قانون‌شناس که بتواند دلایل و شواهد را در دادگاه اثبات کند.

اثبات جرم خیانت‌ متهم در امانت در حقیقت به کمک بهترین وکیل دعاوی کیفری نیاز دارد. فردی که در این نوع از پرونده‌ها فعالیت داشته و تجربه کاری در این زمینه را داشته باشد. در این مقاله تلاش کردیم که مطالب مفیدی در زمینه اثبات جرم خیانت‌ و مسائل مرتبط با آن با شما عزیزان در میان بگذاریم.

وکیل پایه یک دادگستری در مشهد - مشاوره حقوقی

برای انجام مشاوره حقوقی تلفنی و حضوری با همکاران ما در سامانه حقوقی عدلاک کلیک کنید.

اثبات خیانت‌ در امانت

چطور می‌توانیم وقوع این جرم را ثابت کنیم.بهترین روش برای طرح دعوای خیانت‌ در امانت در دادگاه و اثبات این حرم چیست؟برای ثابت کردن وقوع جرم در حضور قاضی باید چه کرد؟چطور باید دلایل خود را برای اثبات جرم به دادگاه ارائه کنیم؟ چطور باید از دلایل اثباتی جرم استفاده کنیم؟ بهترین روش اثبات جرم در دادگاه چیست؟ رویه عملی اثبات این جرم چیست؟ اگر فرد موفق به اثبات اتهام خیانت‌ نشود، چطور مجازات خواهد شد؟ چطور می‌توان یک لایحه دفاعی خوب در زمینه چنین جرمی به دادگاه ارائه کرد؟ چرا به کمک وکیل در این خصوص نیاز داریم؟

وکیل کیفری

اگر قبل از شکایت برای اثبات با یک وکیل خوب مشورت کنید، به شما توضیح خواهد داد که برای ارائه یک دعوای حقوقی و کیفری نیاز به داشتن شواهد و مدارک کافی دارید و اگر نتوانید با دلایل کافی دادگاه را قانع کنید، ممکن است این مسئله برای شما مشکل‌ساز شود و طرف مقابل می‌تواند به خاطر بهتان و دروغ از شما شکایت کند. بنابراین پیش از اقامه دعوا از یک وکیل متخصص مشورت بخواهید.

دلایل اثبات جرم خیانت‌ در امانت شامل این موارد است:

اقرار

شهادت

علم قاضی

اقرار: اقرار به معنی اعتراف فرد به انجام جرم است. درصورتی‌که متهم پرونده در حضور قاضی یک‌بار به ارتکاب جرم اعتراف کند و ادعای شاکی را بپذیرد.

شهادت: یعنی فردی به جز دو طرف دعوا، به مقامات قضایی در زمینه وقوع یا عدم وقوع جرم توسط یک فرد شهادت دهد. در این حالت دو شاهد عادل مرد باید به خیانت متهم در امانت شهادت دهد.

علم قاضی : اگر شواهد و مدارک موجب شود که قاضی به یقین برسد که جرم موردنظر رخ داده است.

ماده 160 قانون مجازات اسلامی بیان می‌دارد:

براساس ماده 160 قانون مجازات اسلامی ادله ی اثبات جرم از این قرار است: 1- اقرار 2 – شهادت 3- قسامه و سوگند 4- علم قاضی

قسامه و سوگند در اثبات جنایات قابلیت استناد دارد و در اثبات خیانت‌ در امانت نمی‌توان از سوگند و قسامه استفاده کرد.

وکیل پایه یک دادگستری در مشهد - مشاوره حقوقی

برای انجام مشاوره حقوقی تلگرامی و آنلاین با همکاران ما در سامانه حقوقی عدلاک کلیک کنید.

بهترین روش اثبات خیانت‌ در امانت

برای اثبات جرم خیانت‌ متهم در امانت ، لازم است مقام قضایی یا قاضی رسیدگی‌کننده به پرونده بر مبنای شواهد و دلایل ، پرونده را بررسی کند و بر طبق مدارک رأی خود را صادر کند. بنابراین نحوه اثبات این جرم در دادگاه اهمیت بالایی دارد. بهترین روش برای اینکه فرد بتواند در یک دادگاه حقانیت خود را ثابت کند، ارائه کردن دلایل و شواهدی است که قابلیت اثبات حقوقی داشته باشند.چنانچه یک دلیل درست در محل نادرست و زمان نادرست ارائه شود، ممکن است تأثیر لازم را نداشته باشد. بنابراین توصیه می‌شود که در چنین جرائمی از کمک یک وکیل استفاده کنید تا در چنین پرونده‌هایی از حقوق شما دفاع کند.

برای مطرح کردن شکایت درباره جرم خیانت‌ و اثبات آن باید شاکی دلایل خود را دسته‌بندی کند و این دلایل و شواهد را در طول دادگاه و در زمان مناسب ارائه کند. برای این کار باید حتماً با وکیل متخصص کیفری مشورت کنید و بتوانید راهکارهای قانونی مناسبی را از وکیل خود بگیرید.

مراحل اثبات خیانت‌ در امانت باید طوری باشد که در متن شکایت‌نامه درج شده باشد که شما مال خود را در چه زمانی به دست امین سپردید و امین اجازه انجام چه کاری را داشت یا چه‌کارهایی را باید با آن مال انجام می‌داده ؟ مثلاً قرار بوده صرفاً مال موردنظر را تا مدتی نزد خود نگه دارد یا مالش را در مسئله و موارد خاصی مصرف کند. بعد از روشن کردن ابعاد امانت و توافق میان طرفین، باید فرد دلایل و شواهد خود را در زمینه خیانت‌ آن شخص در امانت ارائه کند.

وجود هرکدام از دلایل فوق، به طور دقیق در متن شکایت‌نامه ذکر می‌شود و تنظیم دفاعیات شما توسط وکیل می‌تواند کمک کند که به نتیجه بهتری دست پیدا کنید.

آنچه باید درباره تعیین امین بدانید.

باید بدانید که اثبات خیانت‌ در امانت بسیار سخت‌گیرانه است و شاکی باید بتواند از روش‌های قانونی جرم را ثابت کند. اگر شاکی نتواند قاضی را قانع کند و شبهه‌ای در وقوع جرم وجود داشته باشد، ممکن است قاضی آن را رد کند و چنانچه قاضی بر بی‌گناهی متهم حکم دهد، آن فرد می‌تواند از شاکی شکایت نماید.

وکیل خیانت در امانت

درصورتی‌که وقوع جرم خیانت‌ اثبات شود، مجازات آنچه خواهد بود؟ براساس ماده 674 قانون مجازات اسلامی مرتکب این جرم به 6ماه تا 3 سال حبس محکوم می‌شود. همچنین قانون کاهش مجازات حبس تعزیری که در سال 1399 تصویب شد، فرد را به بین 3 تا 18 ماه حبس کاهش داده است. همچنین در قانون جدید کاهش مجازات زندان، این جرم یکی از جرائم قابل‌گذشت محسوب می‌شود. یعنی در صورت گذشت شاکی، پرونده می‌تواند مختومه شود.

درصورتی‌که فرد علیه دیگری دعوای خیانت‌ در امانت نماید و نتواند آن را ثابت کند، در این حالت فرد می‌تواند درخواست اعاده حیثیت کند و به مقام قضایی شکایت کند. بنابراین بهتر است پیش از شکایت کردن ، همه‌چیز را به درستی بررسی کنید و سپس برای شکایت کردن یا شکایت نکردن تصمیم بگیرید.

همکاران ما در سامانه حقوقی عدلاک،آماده هستند تا در هر پرونده حقوقی و کیفری از شما عزیزان حمایت و پشتیبانی کنند. شما می‌توانید از طریق ارتباط با همکاران ما در سامانه حقوقی عدلاک، پرونده‌های حقوقی خود را با متخصصین تیم عدلاک در میان بگذارید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
موفقیت آمیز بود!

به زودی همکاران ما طی 72 ساعت آینده با شما تماس خواهند گرفت.