سامانه حقوقی عدلاک

بهترین وکلای دادگستری مشهد

051-38676422

مشاوره حقوقی

مشاور حقوقی کیست و چه زمانی باید از یک مشاور حقوقی در رشت کمک بخواهیم؟ یکی از مسائلی که همواره در فرهنگ ما به آن تاکید شده است انجام مشورت در کارها است. حضرت علی علیه‌السلام درباره مشورت می‌فرمایند:

کسی که با بزرگان و صاحبنظران مشورت کند، در حقیقت با عقل و درایت آنها مشارکت کرده است.

بنابراین حدیث و صدها حدیث دیگر از پیامبر اسلام و ائمه اطهار، مشورت با افراد متخصص و کاردان توصیه شده است. شما برای ساختن یک برج از یک یا چند مهندس با تجربه مشورت می‌گیرید؛ اما اگر به جای مهندس با یک پزشک درباره ساختمان خود مشورت کنید، حتی اگر آن پزشک در زمینه کاری خود تجربه و مهارت بالایی داشته باشد، ساختمانی که در نهایت ساخته خواهد شد محکوم به نابودی است.

چون یک پزشک اطلاعات و آگاهی و تجربه را در زمینه ساختمان‌سازی ندارد و هیچ اطلاعاتی از ملزومات ساختن برج، کیفیت مصالح، نقشه‌کشی و … ندارد. در یک مسئله حقوقی نیز شما به راهنمایی فردی نیاز دارید که تخصص و تجربه حقوقی داشته باشد؛ یعنی کسی که پیچ و خم قوانین را بشناسد و بتواند با توجه به مسائل موجود شما را راهنمایی کند. توصیه ما این است که در این زمان اقدام به مشاوره حقوقی در رشت بنمایید.

وکیل پایه یک دادگستری در مشهد - مشاوره حقوقی
برای مشاوره حقوقی تلفنی و حضوری کلیک کنید.

 ویژگی‌های بهترین مشاور حقوقی در رشت

یک مشاور حقوقی خوب، فردی است که تجربه کاری بالایی دارد و به قوانین جزایی کشور تسلط دارد. او باید امانت‌دار و صادق باشد و نسبت به کاری که پذیرفته احساس مسئولیت و تعهد داشته باشد. همچنین باید بتواند در زمان مناسب بهترین تصمیم را بگیرد. مشاور حقوقی باید قادر به تجزیه‌وتحلیل مسائل حقوقی باشد و بتواند بهترین تحلیل را در زمینه پرونده ارائه کند.

خدمات مشاور حقوقی

در اینجا به برخی از خدماتی که مشاور حقوقی به افراد یا سازمان‌های طرف قرارداد خود ارائه می‌کند اشاره می‌کنیم:

انواع مشاوران حقوقی

به طور کلی چند دسته مشاور حقوقی داریم و برای چه مسائلی به کمک یک مشاور حقوقی خوب در رشت نیاز داریم؟

مشاورین حقوقی در موارد زیر به افراد کمک می‌کنند:

مسائل مرتبط با املاک و مشاوره حقوقی ملکی

تنظیم دادخواست‌های ملکی

مشاوره حقوقی خانواده

مشاوره حقوقی ثبتی

مشاوره حقوقی ارث

مشاوره حقوقی طلاق

و مشاوره حقوقی شرکت‌ها

و سایر خدمات تعریف شده در وظایف مطابق قرارداد

چرا به مشاور حقوقی در رشت نیازمندیم

چرا به مشاور حقوقی نیازمندیم؟ ناآگاهی و بی خبری از قوانین میتواند موجب آسیب‌های زیادی به منافع افراد می‌شود. بسیاری از اختلافات حقوقی در حقیقت مسائلی هستند که اگر با اطلاع دقیق از قوانین و تبصره‌ها دنبال شوند به سادگی قابل حل شدن می‌باشند؛ اما قوانین گستردگی خاص خودشان را دارند.

قوانین خانواده، قوانین کیفری، قوانین ارث و … شامل هزاران بند و تبصره قانونی است که هر کدام متناسب با شرایط و موقعیتی تدوین شده است. یک فرد عادی نمی‌تواند تسلط و آگاهی لازم را از تمام قوانین داشته باشد و این ناآگاهی میتواند ضررهای جبران‌ناپذیری به او وارد کند؛ بنابراین به حمایت و مشورت یک متخصص حقوقی نیاز دارد.

یک مشاور حقوقی در رشت در حقیقت همان فرد متخصص امور قانونی است که با داشتن عنوان وکیل پایه یک دادگستری میتواند در تمام زمینه‌های حقوقی، خانواده، پرونده‌های حضانت و طلاق، ثبت، امور ملکی و کیفری به شما راهنمایی و مشاوره دهد.

شما می‌توانید در هر یک از زمینه‌های حقوقی، خانواده، پرونده‌های طلاق، ثبتی، ملکی و کیفری از یک وکیل پایه یک دادگستری مشورت بخواهید.

بیشتر بدانیم:
شرایط ازدواج مسلمان با غیر مسلمان

شیوه قانونی طلاق و باطل شدن عقد موقت

 مشاوره تلفنی و آنلاین

امروزه عصر فناوری و تکنولوژی به کمک ما آمده و محدودیت‌های زمانی و مکانی را از بین برده است؛ بنابراین برای انجام یک مشاوره حقوقی با وکیل موردنظرتان در هرکجای ایران که باشید می‌توانید به سادگی تلفن را بردارید یا از اپلیکیشن های تلفن همراه استفاده کنید. همچنین خدمات مشاوره حقوقی به شیوه آنلاین با استفاده از ظرفیت فضای مجازی مانند صفحات اینستاگرام، واتساپ و تلگرام به شما امکان می‌دهد که در هر ساعت از شبانه‌روز به کارشناسان حقوقی موردنظر خود دسترسی داشته باشید و بتوانید از مشاوره حقوقی با وکلای مجرب و حرفه‌ای بهره‌مند شوید.

میتوانید سوالات حقوقی خود را در گروه مطرح یا با شمارهای زیر تماس حاصل فرمایید.

09155046909

09393106011

05138676422

برای مطالعه بیشتر:
قوانین تقسیم ارث مردانی که فرزند ندارند

مشاوره حقوقی حضوری

گروه وکلای موسسه حقوقی مهر آرتا نوین، با داشتن کارشناسان و مشاوران حقوقی با بهره‌گیری از بهترین و باتجربه‌ترین و متخصص ترین افراد در زمینه حقوقی، جهت حل‌وفصل انواع مختلف دعاوی حقوقی (از جمله مطالبه ثمن، الزام به تنظیم سند، استرداد اموال، حق شفعه، خلع ید، دعاوی اثبات مالکیت، دعاوی چک و سفته، انحصار وراثت، اعسار، رفع مزاحمت، اعلام ورشکستگی و…)، همچنین دعاوی کیفری (از جمله جعل، کلاه‌برداری، آدم‌ربایی، توهین، سرقت، تخریب، انتقال مال غیر، تصرف مال نامشروع، تصادفات رانندگی، قتل، رابطه نامشروع، اخلال در نظم و…)، انواع دعاوی خانوادگی (از جمله طلاق، مهریه، نفقه، عدم ثبت نکاح، عدم تمکین زوجه و…)، انواع دعاوی ثبتی، امور حسبی و… در خدمت شما مردم عزیز کشورمان می‌باشد.

وکیل پایه یک دادگستری در مشهد - مشاوره حقوقی
برای پیوستن به گروه تلگرامی پرسش و پاسخ حقوقی کلیک کنید

سوال و جواب حقوقی

بخشی از سوالات کاربران گروه مشاوره در مشاور حقوقی در رشت:

سوال: اگر طرف قرارداد تعهد انجام کار داشته باشه و کار نصفه ول کنه بره و در قبال عدم انجام تعهد من هم چک‌ها سر موعد پاس نکنم آیا بر علیه من یا به نفعم این قضیه در پرونده؟ چون ابتدا طرف مقابل به تعهدش عمل نکرد بعد من

پاسخ: چک‌ها برگشت میخوره و طرف می تونه علیه شما اقدام کنه…شما هم می تونید دادخواست الزام به انجام تعهد بدید. این کلیت موضوع هست مگر اینکه در قرارداد شرایط دیگه ای درج شده باشه…در کل اگر نگران برگشت چک تان نباشید به عنوان اقدام اولیه و پیشگیرانه عدم پرداخت چک بهترین اقدام است

ادامه سوال: خب دادگاه که الزام به انجام تعهد و خسارت قراردادی ما دادخواست دادیم خواسته ما رد نمیکنه بگه چون چک پاس نکردین پس دعوا رد؟ طرف رفته برای یکی از چک‌ها شورا اقدام کرده خودش و اینکه طرف میتونه ادعا کنه که مثلا ما 27 مبلغ قرارداد بوده باید به روز قیمت‌گذاری بشه کابینت‌ها و اگه توافق بشه ما قیمت روز بهش پول بدیم؟ یا کلا هرچی مبلغ قرارداد همون

پاسخ: خیر از آنجا که عدم پرداخت چک و عدم اجرای تعهد هر دو از یک قرارداد ناشی می‌شود به این شیوه دعوای متقابل گفته می‌شود و دادگاه موظف به رسیدگی توأمان به هر دو پرونده می‌باشد دعوا به دلیل عدم پرداخت چک رد نخواهد شد مگر دادگاه تشخیص دهد که دعوا شرایطی که برای رد دعوا در قانون ذکر شده مانند متوجه خوانده نبودن دعوا را دارد و باقی موارد هم باید توسط قاضی بررسی شود و در مورد سوال بعدی هم در صورتی که طلبکار بدهی خود را مطالبه کرده باشد .

از زمان مطالبه یا تاریخی که برای پرداخت بدهی مشخص شده گذشته باشد و بدهکار توانایی پرداخت داشته و دین وجه رایج باشد می‌توان درخواست مطالبه خسارت تأخیر در تادیه دین داد ولی در اجرای تعهدات هم در صورت عدم اجرای تعهدات در صورتی که موعدی برای اجرا مشخص باشد و آن موعد گذشته باشد یا درخواست اجرای تعهد از متعهد شده باشد و یا در قرارداد وجه التزام برای اجرای تعهد مشخص‌شده باشد می‌توان درخواست خسارت تاخیر اجرای تعهد یا وجه التزام را هم زمان با درخواست ایفای تعهد داد البته اینها قواعد کلی است و حکم اصلی با بررسی پرونده توسط قاضی داده می‌شود.

سوال: ممکنه درباره حق مالکیت طلای عقد زن سوال کنم؟ ایا مرد میتونه روی طلای هدیه خودش و دیگران در سر عقد مدعی بشه؟ یعنی چون مثلا گردنبند زن هدیه سر عقد از طرف مادر آقاست ایشون ببره به اختیار خودش بدون اینکه خانم بدونه بفروشدش

پاسخ: طبق قانون هدایای یا هبه‌ای که زوج به زوجه می دهد یا خانواده وی می‌دهند در صورت وجود عین قابل استرداد است ولی اگه هبه معوض باشه (در ازای مال یا حقی دیگر) باشد و عوض هبه هم دریافت شده کردید نمی‌تونید استرداد کنید. حالا شما هبه کردید؟ و اینکه فاکتور طلا به نام چه کسی هست؟

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
موفقیت آمیز بود!

به زودی همکاران ما طی 72 ساعت آینده با شما تماس خواهند گرفت.