بیایید درباره روشهای ابلاغ حکم جلب متهم صحبت کنیم.یکی از سؤالات حقوقی که بسیار مطرح میشود این است که آیا حکم جلب متهم به او ابلاغ میشود؟ برای پاسخ به این سؤال باید یک سری سؤالات قانونی پاسخ دهیم. به عنوان مثال چطور میتوان فردی را با حکم جلب دستگیر کرد؟ پیامک حکم جلب چیست؟
- فهرست مطالب
- آیا حکم جلب متهم به او ابلاغ میشود؟
- روش ابلاغ حکم جلب به متهم چیست؟
- چرا باید حکم جلب متهم به او ابلاغ شود؟
- شرایط صدور حکم جلب چیست؟
- شرایط صدور دستور جلب توسط بازپرس
- چرا به وکیل کیفری نیاز داریم؟
راههای قانونی فرار از حکم جلب چیست؟ چطور باید بدانیم که حکم جلب ما صادر شده است؟ چطور باید با کد ملی حکم جلب را استعلام کنیم؟ پس از دریافت حکم جلب باید چه کار کنیم؟برای پاسخ به این سؤالات با ما همراه باشید تا درباره حکم جلب متهم بیشتر صحبت کنیم.
تماس فوری با تیم حقوقی متخصص در شهر شما
تماس با تلفنهای 09150998001 و 09393106011
آیا حکم جلب متهم به او ابلاغ میشود؟
آیا حکم جلب به متهم ابلاغ میشود؟ باید بگوییم که پاسخ این سؤال مربوط به دلیل جلب فرد است؛ مثلاً وقتی یک جرم رخ میدهد ، قتلی رخ میدهد یا قاچاق مواد مخدر و جرائمی از این دست رخ میدهد، دادسرا شروع به تحقیق درباره جرم میکند. در این حالت لازم است که مرتکب جرم شناسایی شود و مقصر بودن او اثبات شود. کشف جرم یکی از وظایف بازپرس است. چنانچه بازپرس به یک یا چند نفر شک داشته باشد میتواند برای جلوگیری از فرار افراد و تکمیل تحقیقات، برای این افراد حکم جلب صادر کند.
در این حالت بازپرس میتواند حکم جلب سیار صادر کند. این شیوه یکی از روشهای ابلاغ حکم جلب به متهم است که در آن یک احضاریه به صورت کتبی به متهم ابلاغ میشود.اگر حکم جلب شما به هر نحو صادر شد در اولین فرصت با یک وکیل تماس بگیرید.این پرونده به شما کمک میکند که بتوانید به بهترین صورت از خود دفاع کنید.همچنین درصورتیکه قصد گرفتن حکم جلب کسی را دارید
برای انجام مشاوره حقوقی تلفنی و حضوری کلیک کنید.

روش ابلاغ حکم جلب به متهم چیست؟
یکی از سؤالات درباره ابلاغ حکم جلب به متهم این است که آیا همیشه حکم جلب به متهم ابلاغ میشود؟ باید بگوییم حکم جلب برگهای است که در آن مشخصات متهم و اتهام او نوشته شده و توسط بازپرس امضا شده است. پس از اینکه این حکم به فرد ابلاغ شد، متهم موظف میشود که در زمان مشخص شده در دادگاه حضور یابد. چنانچه فرد بدون دلیل موجه در دادگاه حاضر نشود، با دستور بازپرس پرونده جلب میگردد.
چرا باید حکم جلب متهم به او ابلاغ شود؟
بنابراین حکم جلب متهم باید به او ابلاغ گردد تا این فرد از موضوع پرونده و اتهام خودآگاه شود و در صورت نیاز یک وکیل را برای دفاع از خود استخدام کند تا بتواند از خود دفاع کند. در جرائمی که قانون کیفری مجازات سنگینی برای آنها مشخص کرده است لازم است نشانی دقیق متهم ثبت شود.درصورتیکه به نشانی متهم دسترسی نبود یا اینکه متهم متواری شده بود یا اینکه فرد مرتکب جرائم امنیتی و سازمانیافته شده بود و امکان ابلاغ حکم جلب وجود نداشت ، این مسئله در زمان صدور حکم جلب بررسی میشود.
برای انجام مشاوره حقوقی تلگرامی و آنلاین کلیک کنید.

شرایط صدور حکم جلب چیست؟
زمانی که حکم جلب ابلاغ میشود متهم موظف است در زمان تعیین شده در دادگاه حاضر شود. وگرنه چنانچه بدون اینکه عذر موجهی داشته باشد در دادگاه حاضر نشود، به درخواست بازپرس جلب میشود.
شرایط صدور دستور جلب توسط بازپرس
چه زمانی بازپرس بدون فرستادن احضاریه دستور جلب صادر میکند؟
1- جرائمی که مجازات آنها دیه، قطع عضو، اعدام یا حبس ابد باشد
2- در صورت شناسایی نشدن محل اقامت و کار و زندگی متهم
3- در صورت فرار یا پنهان شدن متهم در جرائم درجه پنج و بالاتر از آن
4- افرادی که در جرائم تیمی و سازمانیافته مانند اقدام علیه امنیت ملی حضور داشتهاند.

چرا به وکیل کیفری نیاز داریم؟
اگر درگیر هر پرونده کیفری شدید یا به هر دلیلی حکم جلب شما ابلاغ شد در اولین فرصت با یک وکیل کیفری تماس بگیرید.
وکیل کیفری در مراحل بازجویی در کنار شما خواهد بود و راهنمای شما در مسیر قانونی میباشد.استخدام یک وکیل متخصص در پرونده شما به شما کمک میکند که بهترین دفاع را از حقوق خود داشته باشید و حتی در صورت ارتکاب جرم ، مجازات کمتری برای شما مشخص میشود.
اگر توانایی مالی استخدام وکیل ندارید، از اولین لحظه بازداشت درخواست وکیل تسخیری داشته باشید و بدون حضور و مشورت با وکیل خود اعترافی نکنید یا سندی را امضا نکنید.برای انجام مشاوره حقوقی تلفنی و حضوری با همکاران ما در سامانه حقوقی عدلاک میتوانید در اولین فرصت با ما تماس بگیرید.
تماس فوری با تیم حقوقی متخصص در شهر شما
تماس با تلفنهای 09150998001 و 09393106011