احتمالاً شما نیز درباره کلاهبرداری اینترنتی از طریق استخدام تایپیست و گوینده چیزهایی شنیدهاید. این نوع از کلاهبرداری مدتی است که بسیار رایج شده است.
- در این مقاله میخوانید:
- ویژگیهای کانالهای کلاهبرداری تایپ
- تبلیغ با ادعای جعلی تائید شده پلیس فتا برای کلاهبرداری استخدامی
- نحوه اجرای کلاهبرداری در کانال تایپ
- نشانههایی کلاهبرداری بودن جرم
- روش مقابله با کلاهبرداری
- ارتباط با پلیس فتا
- وکیل کلاهبرداری اینترنتی
جریان از یک سری تبلیغات شروع شد که در تلگرام و اینستاگرام و به خصوص سایت دیوار پخش شده است و مضمون آن جذب تایپیست و گوینده با حقوقهای مختلف است. حتی زیرشاخههایی برای جذب نیرو نیز دارد. این روش کلاهبرداری در حقیقت سوء استفاده از بیکاری افراد و نیازهای مالی آنها برای کسب درآمد است.
تماس فوری با تیم حقوقی متخصص در شهر شما
تماس با تلفنهای 09150998001 و 09393106011
ویژگیهای کانالهای کلاهبرداری تایپ
در اینترنت گروهها و کانالهای زیادی هستند که به فعالیت تایپ میپردازند. برخی از آنها تایپیستهای عادی هستند که از طریق انجام تایپ کسب روزی میکنند و گروه دیگر متقلبانی هستند که از طریق استخدام تایپیست جیب افراد جویای کار را میزنند.
با افزایش بیکاری و مشکلات اقتصادی، بسیاری از افراد در فضای اینترنت و سایتهای اینترنتی به کسب درآمد میپردازند؛ اما عده زیادی هم هستند که از بیکاری افراد و ناآگاهی آنها سوء استفاده میکند. این کلاهبرداری به این ترتیب است که با درج آگهیهای استخدامی برای دورکاری تایپ، ترجمه، دوبله، فروش محصولات و ادمینی صفحات مجازی دیده میشود.
تبلیغ با ادعای جعلی تائید شده پلیس فتا برای کلاهبرداری استخدامی
در این قبیل آگهی کلاهبرداران اعلام میکنند که کاری که معرفی میکنند مورد تائید پلیس فتا است اما در تصاویری که در این ویدئو قرار میدهیم نشان میدهد که این افراد صرفاً اقدام به کلاهبرداری میکنند. متأسفانه ازآنجاییکه بسیاری از افراد از پیگیری قانونی خودداری میکنند برای کلاهبرداران این امکان فراهم میشود که بیشتر و بیشتر افراد را قربانی جرائم خود کنند.
برای انجام مشاوره حقوقی تلفنی و حضوری کلیک کنید.

نحوه اجرای کلاهبرداری در کانال تایپ
این کلاهبرداری به این ترتیب است که یک سری آگهی در فضای مجازی منتقل میشود. افراد با دیدن آگهی با شرکت ارتباط برقرار میکنند و با دادن وعدههای مختلف از او میخواهند که برای شروع همکاری مبلغی را بپردازد و در قبال آن فایل ترجمه و کاری را بگیرد.
بعد از پرداخت پول، فرد به یک گروه اضافه میشود که تعداد زیادی از قربانیان در آن جوین شدهاند. کلاهبردار در ساعات خاصی فایلی را قرار میدهد و از افراد میخواهد که هرکس زودتر آن را تایپ کند، هزینه آن را میگیرد.
اما برای دانلود این فایل هم باید پولی بپردازید.
اما همه اینها صحنهسازی است. تعداد بالایی از افراد برای دانلود یک فایل هزینه سی، چهل هزارتومانی پرداخت میکنند. برنده این کار افرادی هستند که جویای کار هستند و به دنبال کسب درآمد هستند.
به شما گفته میشود که باید 4 صفحه متن را در دو ساعت تایپ کنید و ویرایش کنید؛ اما وقتی هزینه را بپردازید فایل دانلود شده یک فایل با فونت بسیار بسیار ریز است که بیشتر از سی صفحه متن را در خود دارد. تا زمانی که شما تایپ آن را به پایان برسانید بیشتر از این زمان وقت خواهد برد. سپس فایل را میفرستید اما تا ساعتها بعد کسی آن را چک نمیکند و بعد به شما گفته میشود که فایل مشکلی داشته یا اینکه دیر ارسال شده است و شما میتوانید برای کار بعدی اقدام کنید. به همین سادگی شما دو بار هزینه پرداختهاید اما درآمدی نداشتهاید و این چرخه در کار بعدی و بعدی ادامه دارد.
برای انجام مشاوره حقوقی تلگرامی و آنلاین کلیک کنید.

نشانههایی کلاهبرداری بودن جرم
چنانچه شما نیز با این آگهیهای دعوت به کار روبرو شدید که به شما وعده کار تضمینی با حقوق بالا را میدهد این اولین هشدار برای شماست؛ بنابراین باید محتاط باشید و به این افراد اعتماد نکنید.
بیشتر این آگهیها به این صورت است که به ما وعده یک پاداش خوب با زحمت کم را میدهد. این آگهیها آنقدر وسوسهانگیز است که به شما این وعده را میدهد که از خانه خود با یک کامپیوتر به کسب درآمد برسانید. این دومین نشانه برای شما خواهد بود.
اگر از آگهی به هر نحو از شما پول یا اطلاعات بانکی یا شخصی شما خواسته شد، با سومین نشانه کلاهبرداری روبرو شدهاید.
درصورتیکه از شما خواستند که مبلغی پول پرداخت کنید یا پولی را کارت به کارت کنید از انجام این کار خودداری کنید.

روش مقابله با کلاهبرداری
اگر میخواهید با این نوع کلاهبرداری مقابله کنید باید این موارد را در نظر بگیرید:
- به آگهیهای استخدام و پیشنهادهای شغلی وسوسهانگیز مشکوک اعتماد نکنید.
- درصورتیکه کاری به شما پیشنهاد شد که نیاز به تولید و فروش یک کالا یا محصوص خاص دارد حتماً درباره آن تحقیق کنید.
- از آگهیهایی که آدرسی برای مراجعه کردن ندارد خودداری کنید.
- تحت هیچ شرایطی برای دیگران پولی را منتقل نکنید.
- گول اینماد داشتن سایت و کانال را نخورید زیرا جعل اینماد برای افراد مجرم امکان پذیر است.
- اسکرین شات های واریزی کاملاً قابل جعل هستند.
- بالا بودن تعداد اعضای کانال باعث اعتبار آن نمیشود.

ارتباط با پلیس فتا
اگر به هر نحو در مسیر کلاهبرداری اینترنتی قرار گرفتید در اولین فرصت صفحه و آی دی مرتکب را ذخیره کرده و اسکرین شات بگیرید (به احتمال قوی شماره تلفنی نخواهید دید)
متن پیامهای رد و بدل شده را نگهداری کنید. صفحه مزبور را در اپلیکیشن مورد نظر به عنوان کلاهبردار و اسپمر گزارش کنید تا از فعالیت این افراد جلوگیری شود.
در مرحله بعد میتوانید از طریق پلیس فتا یا وکیل کلاهبرداری اینترنتی مجرمین را مورد پیگرد قانونی قرار دهید. حتی اگر قربانی نشده اید و متوجه کلاهبرداری شده اید، گزارش این اطلاعات به پلیس فتا میتواند مانع از آسیب دیدن سایر افراد شود.بنابراین مسئولانه رفتار کنید و با مراجعه به سایت پلیس فتا، مسئله را گزارش کرده و تصاویر مورد نظر را ضمیمه کنید. این کار شما میتواند جلوی قربانی شدن تعداد زیادی از افراد را در آینده بگیرد.
وکیل کلاهبرداری اینترنتی
در صورتی که هر گونه سوال حقوقی در زمینه مسائل حقوقی و کیفری مرتبط با کلاهبرداری سنتی یا کلاهبرداری اینترنتی دارید میتوانید از شماره تلفن های درج شده در این صفحه تماس بگیرید . همکاران ما در سامانه حقوقی عدلاک آماده پاسخگویی به شما عزیزان هستند. میتوانید در زیر همین پست سوالهایتان را مطرح کنید یا با پیوستن به گروه تلگرامی و اینستاگرامی ما به صورت آنلاین با وکلای مجموعه در تماس باشید.
تماس فوری با تیم حقوقی متخصص در شهر شما
تماس با تلفنهای 09150998001 و 09393106011