چه زمانی به کمک یک وکیل جرائم رایانهای در نهبندان نیاز داریم؟ جرائم رایانهای چه جرائمی هستند و تفاوت آنها با سایر جرائم چیست؟ چطور میتوان این نوع از جرائم را پیگیری کرد؟ با ما همراه باشید تا بیشتر درباره دلایل نیاز به یک وکیل جرائم رایانهای خوب در نهبندان صحبت کنیم.
انواع خدمات وکیل جرائم رایانهای در نهبندان
وکیل جرائم رایانهای در نهبندان به دو روش میتواند از موکلین خود حمایت کند.
روش اول: در این روش شما از طریق مشاوره تلفنی یا اینترنتی مشکل خود را با وکیل موردنظر خود در میان میگذارید و از او راهنمایی میگیرید. چنانچه مشکل جدیتر از آن باشد که صرفاً با چند راهنمایی توسط مشاور حقوقی آنلاین در نهبندان قابلرسیدگی باشد، نیاز به مشاوره حقوقی حضوری خواهید داشت.
روش دوم: در این روش پس از انجام مشاوره خصوصی در دفتر وکیل، درصورتیکه مشخص شود که پرونده جدیتر از یک مشاوره تلفنی ساده است و نیاز به دفاع در دادگاه دارد یا نیاز به تنظیم دفاعیه یا شکایتنامه و… وجود دارد، به پرداخت هزینه مشاوره یا حقالوکاله نیاز خواهد بود.
بنابراین مشاوره تلفنی و آنلاین رایگان است اما مشاوره حضوری و یا قرارداد وکالت، رایگان نمیباشد.

وکیل جرائم رایانهای در نهبندان
تفاوت یک وکیل جرائم رایانهای در نهبندان با سایر وکلا چیست؟ چه زمانی باید از یک وکیل جرائم اینترنتی کمک بگیریم؟
همانطور که میدانید جرائم رایانهای شاخه نسبتاً جدیدی از قوانین هستند که از سال 1388 به تصویب رسیدند. این شاخههای قانونی گسترده و متنوع هستند؛ بنابراین برای اطلاع دقیق از آنها و رسیدگی به این موارد نیاز به مشورت با افراد متخصص و ماهر است.
اگر قصد انجام یک شکایت از پروندهای در زمینه جرائم سایبری را دارید فراموش نکنید که طرح اشتباه یا ناقص دعوای شما میتواند موجب شود که پرونده را ببازید؛ بنابراین قبل از اقدام به شکایت حتماً با یک وکیل جرائم رایانهای در نهبندان مشورت کنید تا شما را از مسائل پیش رو آگاه کند.
یک توصیه مهم حقوقی این است که هر زمان درگیر یک مشکل قانونی شدید، اگر قصد طرح یک دعوا را در دادگاه دارید یا بر علیه شما شکایتی انجام شده است، در اولین فرصت با یک وکیل یا حقوقدان مشورت کنید.
بهترین وکیل جرائم رایانهای در نهبندان، یک وکیل دادگستری است که تخصص او در زمینه قوانین مرتبط با فضای مجازی و مسائل مرتبط با آن است.

چرا باید از وکیل جرائم اینترنتی در نهبندان در موسسه عدلاک کمک بگیریم؟
همکاران ما در موسسه حقوقی مهر آرتا نوین، با داشتن سالها تجربه و تخصص در شاخههای مختلف حقوقی، این مهارت را دارند که در مسائل حقوقی و کیفری، حامی شما باشند. تسلط و مهارت وکلای این مجموعه به مسائل حقوقی، کمک میکند که بتوانید بهتر و سریعتر پروندههای خود را به نتیجه برسانید.
فراموش نکنید که حضور یک وکیل خوب و ماهر در مسائل کیفری و حقوقی میتواند نجاتبخش شما باشد. یک وکیل خوب قادر است با چند جمله صحبت، نتیجه پرونده شما را در دادگاه عوض کند. به همین دلیل است که افرادی که میخواهند در یک دادگاه موفق باشند، همواره یک وکیل خوب را در کنار خود دارند.
تماس فوری با بهترین تیم وکلا در شهر شما
شماره تلفنهای ۰۹۱۵۵۰۴۶۹۰۹ و ۰۹۳۹۳۱۰۶۰۱۱
تماس با بهترین وکیل جرائم رایانهای در نهبندان
در چه زمانی از فرایند دادرسی باید وکیل بگیریم؟ توصیه میشود که همیشه در ابتدای ایجاد مشکل با یک یا چند وکیل مشورت کنید و سپس اقدام قانونی را انجام دهید؛ زیرا عملکرد درست و دقیق در هر پرونده، در نتیجه آن اثر بسزایی دارد.
با این حال شما میتوانید در هر مرحله دیگری از دادرسی نیز به وکیل مراجعه کنید. بسیاری از افرادی که در ابتدای پرونده به اشتباه به وکیل مراجعه نکردهاند، در مراحل تجدیدنظرخواهی به اشتباه خود پی برده و به سراغ وکیل رفتهاند.
اگر درگیر پرونده کیفری شدید، با وکیل کیفری در نهبندان تماس بگیرید.
پذیرش پروندههای مرتبط با جرائم رایانهای در شهرستان
گستردگی میزان جرائم رایانهای و وجود تعداد کم وکلای باسابقه و حرفهای در این زمینه موجب شده است که تعداد وکلای فعال در این زمینه زیاد باشند؛ اما موسسه حقوقی عدلاک با داشتن تیمی از وکلا از سراسر کشور، این افتخار را دارد که در هر کجای ایران پاسخگوی نیاز حقوقی شما عزیزان باشد.
شماره تلفنهای 09393106011 و 09155046909 به صورت شبانهروزی پاسخگوی شما خواهند بود. همچنین همین خطوط در تلگرام مشاور آنلاین شما در مسائل حقوقی و کیفری میباشند.
تیم حقوقی موسسه با تشکیل یک گروه گفتمان آنلاین، این امکان را فراهم کرده است که افراد در هر ساعت شبانه روز بتوانند سؤالات خود را در گروه مطرح کرده و از اولین وکیل آنلاین مجموعه راهنمایی قانونی بگیرند. برای پیوستن به این گروه تلگرامی از اینجا اقدام کنید.

پروندههای جرائم رایانهای
محدوده کاری یک وکیل جرائم رایانهای در نهبندان چیست؟ وکیل جرائم رایانهای چه پروندههایی را پیگیری میکند؟ باید بدانید، پروندههای مرتبط با جرائم اینترنتی و سایبری میتوانند شامل این موارد باشند: توهین و افترا، نشر اکاذیب، مدلینگ، انتشار تصاویر نامشروع، هک و دردی، قمار و شرطبندی، شرکتهای هرمی، انتشار تصاویر مبتذل، برداشت غیرمجاز از حساب بانکی، پولشویی و مواردی از این دست.
همچنین از مصادیق جرائم رایانهای میتوان به کلاهبرداری اینترنتی، توهین در فضای مجازی، مزاحمت در تلگرام واتساپ و …، هک، سرقت دادهها و … اشاره کرد.
قانون جرائم رایانهای در ایران
با رشد فناوری، میزان جرائم اینترنتی نیز افزایش یافت. بنا به نیاز جامعه، قوانین جرائم رایانهای در سال 1388 در مجلس ایران تصویب شد. همچنین دادسرای جرائم رایانهای برای رسیدگی به این قبیل جرائم ساخته شد تا به صورت اختصاصی به جرائم مرتبط با این فضا رسیدگی شود. تشکیل پلیس فتا به عنوان پلیس ناظر فضای مجازی حرکت دیگری بود که برای بهبود شرایط در فضای مجازی انجام گرفت.
برای ارتباط با وکیل طلاق در شهر نهبندان کلیک کنید.
مصادیق جرائم رایانهای
در قانون جرائم رایانهای، برای این قبیل جرائم مصادیقی مشخص شده است که شامل موارد زیر است:
- جرائم علیه دادههای محرمانه و سامانههای مخابراتی و رایانهای
- جرائم علیه صحت دادهها و امنیت سامانههای مخابراتی و رایانهای
- جرائم علیه عفت و اخلاق عمومی
- هتک حرمت و حیثیت
- نشر اکاذیب
تماس فوری با بهترین تیم وکلا در شهر شما
شماره تلفنهای ۰۹۱۵۵۰۴۶۹۰۹ و ۰۹۳۹۳۱۰۶۰۱۱
مجازات جرائم رایانهای
همانطور که گفتیم، جرائم رایانهای مصادیق قانونی بسیاری دارند و ما نمیتوانیم در این بخش به همه آنها اشاره کنیم اما به صورت مختصر به برخی از مجازاتهای قانونی مشخص شده برای بعضی از این جرائم اشاره میکنیم.
ماده 730 قانون جرائم رایانهای درباره جرم شنود غیرمجاز میگوید:
هرکس به طور غیرمجاز محتوای در حال انتقال ارتباطات غیرعمومی در سامانه مخابراتی یا الکترومغناطیسی را شنود کند به حبس از ۶ ماه تا دو سال یا جزای نقدی ۲۰ تا ۴۰ میلیون ریال یا هردو، مجازات میشود.
ماده 734 قانون جرائم رایانهای درباره جرم جعل رایانهای بیان میدارد:
رکن مادی جرم با تغییر یا ایجاد دادههای قابلقبول و علائمی در کارتهای حافظه یا تراشهها و یا استفاده آگاهانه از کارتهای جعل شده صورت میگیرد و مجازات آن حبس یا جزای نقدی میباشد.
ماده 729 درباره جرم دسترسی غیرمجاز به اطلاعات سامانههای کامپیوتری بیان میدارد:
هرکس به طور غیرمجاز به دادهها یا سامانه رایانهای یا اینترنتی که به وسیله تدابیر امنیتی حفاظت شده باشد دسترسی پیدا کند به حبس ۹۱ یا جزای نقدی ۵ تا ۲۰ میلیون ریال یا هردو، مجازات میشود.
همچنین هرکس با استفاده از سامانههای رایانهای یا مخابراتی، تصویر، صوت، فیلم خانوادگی یا خصوصی یا اسرار دیگری انتقال یا منتشر کند، محکوم به حبس از ۹۱ روز تا دو سال و پرداخت جزای نقدی میشود.
امیدواریم که اطلاعات موجود در این مقاله موجب افزایش اطلاعات شما در زمینه وکیل جرائم رایانهای در نهبندان شده باشد. چنانچه به هر دلیل به حضور یک وکیل در زندگی خود نیاز داشتید، فراموش نکنید که میتوانید روی کمک وکلای این مجموعه حساب کنید. همچنین درصورتیکه به هر نحو در زمینه مسائل مرتبط با فضای مجازی یا یکی از مسائل حقوقی و کیفری به پشتیبان قانونی نیاز داشتید، فراموش نکنید در روزهای سخت ما در کنار شما هستیم.
برای ارتباط با وکیل در نهبندان کلیک کنید.