وکیل مواد مخدر در اسفراین

وکیل مواد مخدر در اسفراین

وکیل مواد مخدر در اسفراین


چرا به وکیل مواد مخدر اسفراین نیاز داریم؟ قانون مجازات مواد مخدر در ایران چیست؟ چه زمانی به کمک یک وکیل مواد مخدر در اسفراین نیاز داریم؟ پرونده‌های مرتبط با جرائم مواد مخدر پرونده‌های بسیار سختی هستند. به دلیل شدت برخورد قانون با متهمین این حوزه، نیاز به حضور وکیل مواد مخدر در این پرونده‌ها اهمیت ویژه‌ای پیدا می‌کند. چنانچه به هر نحو درگیر پرونده مواد مخدر شدید با یک وکیل مواد مخدر در اسفراین تماس بگیرید تا از تجربه و تخصص وکیل برای دفاع از حقوق خود استفاده کنید.

براساس قانون برای تولید، قاچاق، خرید و فروش و مصرف مواد مخدر مجازات‌های سنگینی مشخص شده است تا بتوانید از حقوق خود دفاع کنید.

تماس فوری با بهترین تیم وکلا در شهر شما

شماره تلفن‌های 09150998001 و ۰۹۳۹۳۱۰۶۰۱۱

مجازات خرید و فروش شیشه

مواد مخدر چیست؟

مواد مخدر هر ماده طبیعی یا شیمیایی یا ترکیب شده از مواد مخدر طبیعی و شیمیایی است که می‌تواند موجب ایجاد وابستگی افراد شود. آسیبی که مواد مخدر بر سیستم عصبی بدن افراد اثر می‌گذارد و این آثار می‌تواند صدمات جبران‌ناپذیری بر افراد وارد کند. به‌نحوی‌که قطع کردن مصرف مواد مخدر می‌تواند موجب درد و ناراحتی و تنش عصبی در فرد شود. البته هر نوع از مواد مخدر آثار متفاوتی دارد. همچنین آثار مواد مخدر مختلف، روی افراد مختلف متفاوت است. به همین دلیل در بیشتر کشورها تولید، نگهداری، خرید و فروش و مصرف مواد مخدر جرم است.

برای انجام مشاوره حقوقی تلفنی و حضوری با همکاران ما کلیک کنید.

وکیل مواد مخدر در اسفراین

دسته‌بندی مواد مخدر

اگر بخواهیم مواد مخدر را براساس شیوه تولید و مصرف آنها دسته‌بندی کنیم دو دسته کلی از مواد مخدر داریم. مواد مخدر سنتی و مواد مخدر صنعتی حال بیایید ببینیم مواد مخدر سنتی با مواد مخدر صنعتی چه تفاوتی دارد.

مواد مخدر سنتی: همان‌طور که اسم این مواد مخدر نیاز است مواد مخدر سنتی عمدتاً از مواد طبیعی گرفته می‌شوند؛ مانند گل، تریاک و … که از قدیم کاشته و مصرف می‌شود. همچنین از ترکیب یا تجزیه مخدرهای سنتی با مواد دیگر، مخدرهای دیگری نیز ساخته می‌شود.

مواد مخدر صنعتی: مواد مخدر صنعتی موادی هستند که به صورت آزمایشگاهی ساخته می‌شوند و اکثراً از ترکیب مخدرهای سنتی با مواد شیمیایی تولید و عرضه می‌شود. آسیب وارد شده توسط مخدرهای صنعتی بسیار شدیدتر و ماندگارتر است و شدت اعتیادی که این مخدرها ایجاد می‌کند بسیار بیشتر از مخدرهای سنتی است. به همین دلیل هم برای این قبیل مخدرها، مجازات‌های سنگین‌تری گذاشته شده است.

همه چیز درباره جرائم مواد مخدر

آیا اعتیاد به مواد مخدر جرم است؟

اگر با یک وکیل مواد مخدر در اسفراین مشورت کنید به شما خواهد گفت: براساس قوانین مجازات ایران، اعتیاد به مواد مخدر جرم است و هرکس ماده مخدری را استفاده کند، براساس قانون می‌تواند مجازات شود.

بهترین وکیل مواد مخدر در اسفراین

موارد تخفیف مجازات

اگرچه قانون مواد مخدر با مرتکبین این جرائم جدی و سختگیر هستند، اما در شرایط خاص و برای برخی از مرتکبین جرائم مواد مخدر تخفیفاتی نیز قائل می‌شود. برای اطلاع کلی از این تخفیف مجازات باید با یک وکیل مواد مخدر در اسفراین مشورت کنید اما ما در اینجا به چند مورد از این موارد تخفیف مجازات اشاره می‌کنیم:

  1. اگر مرتکب، سوءپیشینه نداشته باشد یعنی فاقد سابقه جرم در مسائل کیفری و مواد مخدر باشد، می‌تواند مشمول تخفیف مجازات گردد.
  2. درصورتی‌که فردی که مرتکب جرم کیفری می‌شود اگر از جرمی که می‌کند هدف شرافتمندانه داشته باشد، می‌تواند مشمول تخفیف مجازات شود.
  3. همکاری با پلیس یا مقام قضایی برای کشف آثار و دلایل جرم و مشارکت در کشف مواد مخدر

وکیل مواد مخدر در اسفراین

عوامل تشدید مجازات

اگر با یک وکیل مواد مخدر در اسفراین گفتگو کنید، به شما خواهد گفت همان‌طور که قانون مواردی را برای تخفیف مجازات افراد قائل شده، در مواردی نیز مجازات را تشدید می‌کند. برخی از موارد تشدید مجازات از این قرارند:

  1. فردی که به صورت حرفه‌ای اقدام به تشکیل باند قاچاق یا توزیع مواد مخدر کند.
  2. افرادی که از کودکان یا افراد نابالغ و مجانین برای حمل و نقل، خرید و فروش یا جاسازی کردن مواد مخدر استفاده می‌کنند.
  3. افرادی که اقدام به حمل سلاح و استفاده از آن کرده باشند.
  4.  مجازات معاونت در حمل مواد مخدر
  5. براساس قوانین جرائم مواد مخدر معاونت و مشارکت در جرم به این معنی است که دو یا چند نفر در انجام یک جرم خاص با هم مشارکت کنند. به این ترتیب رفتار هرکدام از این افراد در وقوع جرم اثرگذار باشد.

برای انجام مشاوره حقوقی تلگرامی و آنلاین با همکاران ما کلیک کنید.

وکیل در اسفراین

وکیل مواد مخدر در اسفراین و جرم حمل تریاک

یکی از مواردی که در قانون جرم محسوب می‌شود حمل مواد مخدر است. همچنین باید بدانید اگر فردی که وظیفه قانونی دارد، در انجام وظیفه خود سهل‌انگاری کند و آن فرد از وظیفه قانونی خودش سرپیچی کند، فرد مرتکب جرم ترک فعل شده است.

ماده 12 قانون اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر بیان می‌دارد:

 هرگاه در اثر سهل‌انگاری و مسامحه مأموران، مواد مخدر به داخل این مراکز وارد شود، مأموران خاطی به تناسب به مجازات الف ) تنزیل درجه ب) انفصال موقت ج ) انفصال دائم محکوم می‌شوند.

ماده 125 قانون مجازات اسلامی بیان می‌دارد:

هرکس یا شخص با اشخاص دیگر در عملیات اجرایی جرمی مشارکت کند و جرم، مستند به رفتار همه‌ی آنها باشد، خواه رفتار هریک به تنهایی برای وقوع جرم کافی باشد خواه نباشد و خواه اثر کار آنان مساوی باشد خواه متفاوت

براساس این ماده برای اینکه کسی در جرم مواد مخدر شریک محسوب شود، نیازی نیست که با دیگری تأثیر مساوی در جرم داشته باشد و همین انجام جرم مشارکت محسوب می‌شود.

تماس فوری با بهترین تیم وکلا در شهر شما

شماره تلفن‌های 09150998001 و ۰۹۳۹۳۱۰۶۰۱۱

مجازات حمل و نگهداری مواد مخدر بر اساس حجم آن

وکیل مواد مخدر در اسفراین بیان میدارد: حمل و نگهداری مواد مخدر براساس میزان حجم مواد مخدر متفاوت است. ما در اینجا به بعضی از این میزان اشاره می‌کنیم.

1- اگر میزان مواد مخدر بیشتر از 50 گرم و کمتر از نیم کیلوگرم باشد: فرد به مجازات نقدی بین پنج تا 15 میلیون ریال و از ده تا 70 ضربه شلاق محکوم می‌شود.

2- حمل و نگهداری بیشتر از 500 گرم مواد مخدر تا پنج کیلوگرم: مجازات پنجاه تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی، از چهل تا 74 ضربه شلاق به تشخیص قاضی، دوتا پنج سال حبس تعزیری محکوم می‌شود. میزان این مجازات به سابقه متهم و وضعیت متهم و شیوه دستگیری او ارتباط دارد

قاضی می‌تواند به دلیل رفتار خوب متهم یا همکاری با پلیس در مجازات او تخفیف قائل شود یا به دلیل نوع جرم و مقاومت در برابر پلیس او را به حداکثر مجازات مشخص شده در قانون محکوم کند؛ مثلاً فردی که برای بار چندم به جرم قاچاق مواد مخدر دستگیرشده است با فردی که اولین دستگیری او است و با پلیس همکاری داشته نمی‌توانند مجازات یکسانی داشته باشند.

3-حمل و نگهداری بیشتر از پنج کیلوگرم مواد مخدر: برای حمل و نگهداری این میزان از مواد مخدر متهم به مجازات نقدی بین شصت میلیون تا دویست میلیون ریال، بین 50 تا 74 ضربه شلاق و بین 5 تا ده سال حبس تعزیری به تشخیص قاضی محکوم می‌شود. درصورتی‌که متهم برای بار دوم این مقدار از مواد مخدر صنعتی را حمل و نگهداری کند، تمام اموالی که از طریق خرید و فروش مواد مخدر کسب کرده است نیز مصادره می‌شود. تکرار این جرم به سادگی منجر به اعدام متهم و مصادره اموال او می‌گردد.

4- حمل و نگهداری بیشتر از بیست کیلو تا یک صد کیلوگرم مواد مخدر: مجازات مرتکب این جرم بین 50 تا 70 ضربه شلاق، بین 5 تا 10 سال حبس و مجازات نقدی بین شصت میلیون ریال تا دویست میلیون ریال و به ازای هر کیلوگرم مواد مخدر دو میلیون ریال جریمه نقدی

5- حمل و نگهداری مواد مخدر بیش از یک‌صد کیلوگرم: در این حالت فرد به بین 50 تا 74 ضربه شلاق محکوم می‌شود. همچنین باید بابت هر کیلوگرم مواد مخدر دو میلیون ریال بپردازد. همچنین فرد به حبس ابد محکوم می‌شود و چنانچه به هر دلیل عفو شود یا در مجازات او تخفیف داده شود و بار دیگر همین جرم را مرتکب شود، علاوه بر مصادره اموال به اعدام نیز محکوم می‌گردد.

 امیدواریم که این مقاله توانسته باشد به شما در زمینه جرائم مرتبط با وکیل مواد مخدر در اسفراین و مسائل مرتبط با آن کمک کرده باشد. همکاران ما در سامانه حقوقی عدلاک آماده کمک‌رسانی به شما عزیزان در پرونده‌های حقوقی شما هستند. فراموش نکنید در روزهای سخت ما در کنار شما هستیم.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *