وکیل کلاهبرداری در اسفراین

وکیل کلاهبرداری در اسفراین

وکیل کلاهبرداری در اسفراین


وکیل کلاهبرداری در اسفراین: براساس قانون تشدید مجازات جرم کلاهبرداری اینطور تعریف شده است:

هرکس از راه حیله و تقل مردم را به وجود شرکت‌ها یا تجارت‌خانه‌ها یا کارخانه‌ها یا مؤسسات موهوم یا به داشتن اموال و اختیارات واهی فریب دهد یا به امور غیرواقع امیدوار نماید یا از حوادث و پیشامدهای غیرواقع بترساند و یا از اسم و یا عنوان مجعول اختیار کند و … کلاهبردار محسوب می‌شود.

کلاهبرداری یکی از جرائم کیفری مهم است که مفهوم این جرم دسترسی به مال غیر از طریق فریب دادن و مانور متقلبانه می‌باشد به‌طوری‌که فرد با میل خود مالش را در اختیار مجرم قرار دهد. در حقیقت کلاهبرداری دزدیدن مال غیر از طریق فریب و مانور متقلبانه است که بتواند در دادگاه ثابت شود. در این حالت شما به کمک وکیل کلاهبرداری در اسفراین نیاز خواهید داشت تا وقوع این جرم را در دادگاه به اثبات برساند.

برای انجام مشاوره حقوقی تلفنی و حضوری با همکاران ما در سامانه حقوقی عدلاک کلیک کنید.

وکیل کلاهبرداری در اسفراین

ماده ۱ قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری:

درصورتی‌که شخص مرتکب برخلاف واقع عنوان یا سمت مأموریت از طرف سازمان‌ها و مؤسسات دولتی یا وابسته به دولت یا شرکت‌های دولتی یا شوراها یا شهرداری‌ها یا نهادهای انقلابی و به طور کلی قوای سه گانه 

همچنین نیروهای مسلح و نهادها و مؤسسات مأمور به خدمت عمومی اتخاذ کرده یا اینکه جرم با استفاده از تبلیغ عامه از طریق وسایل ارتباط‌جمعی از قبیل رادیو، تلویزیون، روزنامه و مجله یا نطق در مجامع و یا انتشار آگهی چاپی یا خطی صورت گرفته باشد یا مرتکب از کارکنان دولت یا مؤسسات و سازمان‌های دولتی یا وابسته به دولت یا شهرداری‌ها یا نهادهای انقلابی به خدمت عمومی‌باشد علاوه بر رد اصل مال به صاحبش به حبس از ۲ تا ده سال و انفصال ابد از خدمت دولتی و پرداخت جزای نقدی معادل مالی که اخذ کرده است محکوم می‌شود.

… تبصره ۲- مجازات شروع به کلاهبرداری حسب مورد حداقل مجازات مقرر در همان مورد خواهد بود و درصورتی‌که نفس عمل انجام شده نیز جرم باشد، شروع‌کننده به مجازات آن جرم نیز محکوم می‌شود.

مستخدمان دولتی علاوه بر مجازات مذکور چنانچه در مرتبه مدیرکل یا بالاتر یا هم‌طراز آن‌ها باشند به انفصال دائم از خدمات دولتی و درصورتی‌که در مراتب پائین تر باشند به شش ماه تا سه سال انفصال موقت از خدمات دولتی محکوم می‌شوند.

کلاهبرداری دو نوع است:

  1. کلاهبرداری ساده
  2. کلاهبرداری مشدد

این نوع از جرم کلاهبرداری مشمول سه حالت است:

  1. جرم توسط کارمند دولت یا سازمان‌های دولتی، نهادهای انقلابی و شهرداری‌ها و … رخ داده باشد.
  2. مرتکب جرم نوعی مأمور دولت باشد که در یکی از این سازمان‌ها فعالیت می‌کنند و از عنوان دولتی سوءاستفاده می‌کند.
  3. مرتکب جرم برای فریب مردم از تبلیغ عامه از طریق وسایل ارتباط‌جمعی مانند رادیو، تلویزیون، روزنامه، مجله یا … در مجامع یا آگهی‌ها استفاده نماید.

به این نوع از کلاهبرداری، کلاهبرداری مشدد گفته می‌شود. مجازات این نوع از جرم شامل رد مال به صاحب‌مال، بین 2 تا 10 سال حبس و مجازات نقدی معادل میزان مالی است که دریافت کرده است.

درصورتی‌که کلاهبرداری توسط هیچ کدام از این موارد نباشد، کلاهبرداری ساده است و علاوه بر برگرداندن مال، به یک تا 7 سال حبس و برگرداندن مال سرقت شده محکوم می‌گردد.

بهترین وکیل کلاهبرداری در اسفراین

در ادامه ماده ۱ قانون تشدید، مجازات کلاهبرداری مشدد «علاوه بر رد اصل مال به صاحبش … «حبس از ۲ تا ده سال و انفصال ابد از خدمت دولتی و پرداخت جزای نقدی معادل مالی که اخذ کرده است» می‌باشد.

کلاهبرداری‌ مشدد شامل موارد اتخاذ عنوان یا سمت مأموریت از طرف سازمان‌ها و مؤسسات دولتی یا نهادهای عمومی، استفاده از تبلیغات عامه یا داشتن سمت حکومتی (مستخدمین دولت) است.

ماده ۴ قانون تشدید مجازات:
کسانی که با تشکیل یا رهبری شبکه چند نفری به امر ارتشاء و اختلاس و کلاهبرداری مبادرت ورزند علاوه بر ضبط کلیه اموال منقول و غیرمنقولی که از طریق رشوه کسب کرده‌اند به نفع دولت و استرداد اموال مذکور در مورد اختلاس و کلاهبرداری و رد آن حسب مورد به دولت یا افراد، به جزای نقدی معادل مجموع آن اموال و انفصال دائم از خدمات دولتی و حبس از پانزده سال تا ابد محکوم می‌شوند و درصورتی‌که مصداق مفسد فی‌الارض باشند مجازات آن‌ها، مجازات مفسد فی‌الارض خواهد بود.

این جرم یک جرم سازمان‌یافته می‏‌باشد؛ و بر اساس تبصره ۱ ماده ۱۳۰ گروه مجرمانه عبارت است از گروه نسبتاً منسجم متشکل از سه نفر یا بیشتر که برای ارتکاب جرم تشکیل می‌شود یا پس از تشکیل، هدف آن برای ارتکاب جرم منحرف می‌گردد.

از ویژگی‌های جرائم سازمان‌یافته داشتن ساختار سازمانی، استمرار زمانی، قدرت مرکزی، سلسله‌مراتب تشکیلاتی، محدودیت اعضاء، قواعد الزام‌آور، تقسیم‌کار و داشتن اهداف مالی، اقتصادی و انتفاعی است. بنا بر این اگر سه نفر با هم برای یک کلاهبرداری برنامه‌ریزی کنند و پس از وقوع جرم گروه آن‌ها از هم بپاشد، این یک جرم سازمان‌یافته نخواهد بود.

 برای انجام مشاوره حقوقی تلگرامی و آنلاین با همکاران ما در سامانه حقوقی عدلاک، کلیک کنید.

جرم کلاهبرداری

یکی از سؤالاتی که از وکیل کلاهبرداری در اسفراین پرسیده می‌شود این است که آیا جرم کلاهبرداری از جرائم قابل‌گذشت می‌باشد؟قبل از هر چیز لازم است توضیح دهیم که جرائم از حیث قابل‌گذشت بودن به دو دسته قابل‌گذشت و غیرقابل گشت تقسیم می‌شود.

جرائم قابل‌گذشت: جرائمی هستند که تعقیب و رسیدگی به آن منوط به ثبت شکایت از طرف شاکی و عدم اعلام گذشت از طرف او می‌باشد؛ بنابراین چنانچه شاکی در هر مرحله از ادامه شکایتشان منصرف شوند بر حسب مورد حکم صادر می‌شود.

جرائم غیرقابل‌گذشت: در این نوع از جرائم گذشت شاکی در رسیدگی به جرم و تعقیب مجرم اثری ندارد و مدعی‌العموم حقوق جامعه را پیگیری می‌کند.مجازات جرم کلاهبرداری تا حدنصاب مالی 100 میلیون تومان چیست؟

درصورتی‌که جرم کلاهبرداری مشمول حدمالی 100 میلیون تومان باشد، جرم در زمره جرائم قابل‌گذشت قرار دارد، در این حالت مجازات حبس آن از جرائم درجه 4 تا 8 خواهد بود و میزان حبس آن نیز نصف می‌شود یعنی بین 6 ماه تا 3.5 سال

وقوع جرم کلاهبرداری یعنی مجرم با استفاده از بی‌اطلاعی و سادگی طرف مقابل، اقدام به فریب دادن او می‌کند و با تقلب و صحنه‌سازی قربانی را اغفال می‌کند. زمانی که فرد فریب خورد، مال یا اموالش را در اختیار مجرم قرار می‌دهد.

وقتی یک فرد توسط کلاهبرداران مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرد، در اولین اقدام باید با بهترین وکیل کلاهبرداری در اسفراین تماس بگیرد؛ زیرا اثبات جرم کلاهبرداری یک مسئله حقوقی تخصصی است و نیاز به کاری حرفه‌ای دارد؛ بنابراین درصورتی‌که بخواهید از افزایش آسیب و ضرر خود جلوگیری کنید باید از یک وکیل کلاهبرداری در اسفراین کمک بگیرید تا بتواند در دادگاه وقوع عناصر جرم کلاهبرداری را ثابت کند و اصولاً اثبات کند که شما قربانی کلاهبرداری واقع‌شده‌اید. حالا بیایید ببینیم عناصر تشکیل‌دهنده جرم کلاهبرداری چیست؟

برای وقوع هر جرم کیفری باید سه عنصر رخ دهد عنصر قانونی، عنصر مادی و عنصر معنوی

عنصر قانونی: ماده 1 قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء و اختلاس و کلاهبرداری که در سال 1367 تصویب شده است عنصر قانونی این جرم می‌باشد.
عنصر مادی: عنصر مادی این جرم استفاده از لوازم متقلبانه برای بردن مال افراد است. کلاهبرداری یک جرم مرکب است یعنی از دو جزء تشکیل شده است انجام کار متقلبانه و به دست آوردن مال غیر

عنصر معنوی: انجام فریب برای از بین بردن مال دیگران

برای اثبات جرم کلاهبرداری لازم است مالباخته مدارک و شواهد را به وکیل کیفری خود یا وکیل کلاهبرداری در اسفراین ارائه کند. همچنین درصورتی‌که مجرم به هر نحوی جرم را بپذیرد و گردن بگیرد یا اینکه از وقوع جرم اسناد رسمی یا غیررسمی وجود داشته باشد یا اینکه شاهد یا شاهدانی بر وقوع جرم وجود داشته باشد که قاضی را به اطمینان برساند.

در ادامه با برخی از مصادیق جرم کلاهبرداری آشنا خواهیم شد:

در برخی از موارد، افراد با اقامه دعوای صوری علیه هم بر اثر تبانی‌ای که قبلاً انجام داده‌اند، تلاش می‌کنند مال نفر سومی را به دست آورند. براساس ماده 1 قانون مجازات اشخاص این افراد مرتکب جرم کلاهبرداری شده‌اند.

در بعضی از موارد، کلاهبردار با فریب اجرای احکام یا دایره اجرای ثبت مال افراد دیگر، آن را به عنوان اموال خود معرفی می‌کنند و با توقیف کردن و اجرای حکم، باعث وارد شدن آسیب به مالک مال می‌شوند. این عمل مصداق جرم کلاهبرداری می‌باشد.

این جرم صرفاً در مورد اموال غیرمنقول که مالکیت آنها نیاز به استعلام مالکیت دارد استفاده می‌شود.

مرتکبین جرم کلاهبرداری معمولاً از هوش بالایی برخوردارند. این افراد می‌توانند با فریب و زبان بازی اعتماد طرف مقابل را جلب کنند. فردی که قربانی جرم کلاهبرداری می‌شود باید بتواند در دادگاه این جرم را ثابت کند. به همین دلیل است که به کمک بهترین وکیل کلاهبرداری در اسفراین نیاز خواهید داشت.

مجازات جرم کلاهبرداری شامل سه مورد است:

  1. حبس
  2. جزای نقدی
  3. رد مال

با به قانون، مجازات تعزیری وقوع جرم کلاهبرداری بین 6 ماه تا سه سال و نیم حبس است. میزان مجازات حبس برای هر پرونده بات وجه به قانون کاهش مجازات تعزیری توسط قاضی تعیین می‌شود.

معمولا در حکم صادر شده در زمینه جرم کلاهبرداری، متم علاوه بر حبس باید به اندازه مالی که کلاهبرداری کرده است جریمه نقدی به دولت پرداخت کند.

چنانچه صدور حکم به کلاهبرداری علاوه بر مجازات حبس و مجازات نقدی، فرد مجرم باید مبلغ مالی را که کلاهبرداری کرده به شاکی برگرداند همچنین درصورتی‌که شاکی درخواست خسارت کند، در صورت حکم دادگاه در زمینه کاهش ارزش مال یا خسارتهای وارده، متهم موظف به پرداخت خسارت نیز خواهد بود.

 درصورتی‌که شما نیز قربانی جرم کلاهبرداری شدید یا به دلیلی به اشتباه متهم به کلاهبرداری شدید باید بلافاصله با یک وکیل کلاهبرداری در اسفراین تماس بگیرید، شما می‌توانید در زیر همین پست سؤال حقوقی خود را مطرح کنید، یا اینکه سؤالات خود را در گروه تلگرام و اینستاگرام ما مطرح کنید. همچنین می‌توانید از طریق شماره تلفن‌هایی که در پایین این صفحه آمده مسابقه حقوقی تلفنی با هم داشته باشید. فراموش نکنید در روزهای سخت ما در کنار شما هستیم.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *