سامانه حقوقی عدلاک

بهترین وکلای دادگستری مشهد

051-38676422

مشاوره حقوقی

وکیل کلاهبرداری در فریمان

وکیل کلاهبرداری در فریمان کیست؟ وکیل کلاهبرداری در فریمان یک متخصص کیفری است که پیگیری پرونده‌های کلاهبرداری و فریب را بر عهده دارد؛ اما کلاهبرداری چه جرمی است؟ جرم کلاهبرداری جرمی است که در آن یک فرد بدون استفاده از زور و تهدید، مال یا اموال دیگری را تصاحب می‌کند؛ به عبارت دیگر این جرم براساس حیله و فریب شکل می‌گیرد و برای این کار از ناآگاهی و بی‌اطلاعی افراد استفاده می‌شود.

کلاهبرداران افرادی هستند که از هوش بالایی برخوردارند و به صورت یک نفره یا با همکاری یکدیگر اقدام به سوء استفاده از سادگی و بی‌خبری دیگران کرده، اموال آنها را از دستشان در می‌آورند.

 اگر شما نیز به هر صورت درگیر جرائم مرتبط با این حوزه شدید، باید با بهترین وکیل کلاهبرداری در فریمان تماس برقرار نمایید.

تماس فوری با تیم حقوقی متخصص در شهر شما

تماس با تلفن‌های 09150998001 و 09393106011

جلوگیری از جرم کلاهبرداری

اگر از یک وکیل کلاهبرداری در فریمان بپرسید چطور می‌توان از قربانی شدن در جرم کلاهبرداری جلوگیری کرد؟ برای اینکه مانع از آسیب دیدن خود توسط کلاهبرداران شوید. برای جلوگیری از جرم کلاهبرداری و حفاظت از دارایی لازم است چند راهکار را مدنظر قرار دهیم.

  1. آگاهی از روش‌ها و حملات کلاهبرداری: در اولین قدم بهتر است درباره روش‌های کلاهبرداری سنتی و رایانه‌ای اطلاعات کافی داشته باشید. مسائلی مانند تقلب، کلاهبرداری تلفنی، سایت‌های جعلی، فیشینگ و … با آموزش و آگاهی مناسب تا حد زیادی کاهش پیدا می‌کند.
  2. حفاظت از اطلاعات شخصی: همواره دقت کنید که اطلاعات شخصی خودتان را در اختیار هرکسی قرار ندهید و آنها را در هر سایتی وارد نکنید.
  3. استفاده از رمزهای امن: برای حفاظت از اطلاعات کاربری و حساب‌های خود، از رمزهای قوی استفاده کنید و به صورت مرتب رمزهایتان را به روز کنید. در رمزهایتان از حروف و اعداد استفاده کنید و از گذاشتن رمزهای مشخص مانند شماره شناسنامه و کارت ملی و … خودداری کنید.
  4. بررسی دقیق ایمیل‌ها: تنها ایمیل‌هایی را باز کنید که هویت فرستنده آنها را می‌شناسید؛ و از کلیک روی هر لینک ناشناسی خودداری کنید.
  5. استفاده از نرم‌افزارهای امنیتی: برای حفاظت از اطلاعات شخصی خود روی تلفن همراه و سیستم خود آنتی‌ویروس معتبر نصب کنید و آن را به صورت مرتب به روز نگه دارید.
  6. آموزش و آگاهی در زمینه فناوری: تلاش کنید اطلاعات خود را درباره فناوری و تکنولوژی افزایش دهید تا بتوانید بیشتر از خود حفاظت کنید.
  7. آگاهی از تقنین: با قوانین مرتبط از جرم کلاهبرداری آشنا شوید و در صورت دیدن موارد مشکوک به پلیس گزارش دهید.
  8. هشدارهای بانکی: از اطلاعات بانکی و کارت‌بانکی خود با دقت مراقبت کنید و در زمان انجام تراکنش‌های اینترنتی از کیبورد موجود در صفحه استفاده کنید.
  9. از دادن کارت‌بانکی خود به دست دیگران و اعلام رمز خود جدا خودداری کنید. برای خریدهای روزمره شخصاً رمز را وارد کنید.
  10. در زمان بستن قراردادها با افراد مخصوصاً قراردادهای خرید و فروش املاک، با دقت قرارداد را مطالعه کنید و در صورت وجود نکته غیرقابل فهم با یک وکیل کلاهبرداری در فریمان تماس بگیرید و پیش از امضا کردن چنین قراردادهایی از یک وکیل معتبر کمک بخواهید.
  11. قبل از بستن قراردادها از اعتبار بنگاهی که در آن معامله می‌کنید اطمینان پیدا کنید.
  12. در صورت دیدن هر نکته مشکوک، از امضای قرارداد خودداری کنید.

 با رعایت این نکات تا حد زیادی از امنیت خود در مسائل مالی حفاظت کنید.

برای انجام مشاوره حقوقی تلفنی و حضوری کلیک کنید.

وکیل کلاهبرداری در فریمان

بهترین وکیل کلاهبرداری در فریمان

بهترین وکیل کلاهبرداری در فریمان فردی است باهوش، آگاه به قوانین و شرایط قانونی که توانایی حل کردن مسائل پیچیده را دارد، آشنایی مناسبی با تکنولوژی دارد و از انواع فنون و ترفندهای کلاهبرداران آگاهی کاملی دارد.

کلاهبرداری با چک چیست؟

کلاهبرداری چیست؟ چرا به کمک وکیل کلاهبرداری در فریمان نیاز داریم؟

از دیدگاه قانونی، کلاهبرداری یکی از روش‌های امروزی است که برای کسب مال حرام انجام می‌شود. لفظ کلاهبرداری در زبان فارسی به معنای فریب دادن افراد دیگران با استفاده از فریب و نیرنگ است. برای این مسئله از اعتماد افراد سوءاستفاده می‌شود. در این حالت مجرم با حیله، قربانی را فریب می‌دهد و اموال او را از چنگ او در می‌آورد. بدون اینکه هیچ کار خشونت‌آمیزی انجام دهد یا از زور استفاده کند. در این حالت فرد مجرم کلاهبردار خوانده می‌شود و قربانی برای پس گرفتن حقوق خود به کمک یک وکیل کلاهبرداری در فریمان نیاز خواهد داشت.

 درصورتی‌که فردی با حیله و نیرنگ دیگری را فریب بدهد یا اینکه ظاهرسازی کند و تلاش کند با واقعی نشان دادن یک سری فریب، قربانی را وسوسه کند یا اینکه با هویت جعلی، وسایل تقلبی، پول نقد، اموال و املاک دیگران را تصاحب کند، این فرد مجرم حساب می‌شود.

نحوه اثبات کلاهبرداری توسط وکیل کلاهبرداری در فریمان

برای اثبات وقوع جرم کلاهبرداری، باید در درجه اول ثابت کنید که مالی با فریب و نیرنگ از شما سرقت شده است؛ یعنی باید ثابت کنید به شما ضرر مالی وارد شده است و فرد کلاهبردار از این مال سودی برده است. در این صورت می‌توانید از کمک وکیل کلاهبرداری در فریمان استفاده کنید و حقوق قانونی خود را پیگیری کنید.

کلاهبرداری در ارزهای دیجیتال (همستر)

کلاهبرداری اینترنتی

یکی از شاخه‌های جرم کلاهبرداری، کلاهبرداری اینترنتی است، این نوع از کلاهبرداری با رشد فضای سایبری افزایش روزافزونی پیداکرده است

مشهورترین کلاهبرداری های اینترنتی شامل جرائم زیر هستند:

  1. فیشینگ (استفاده از سایت و ایمیل تقلبی)
  2. استفاده از درگاه‌های اینترنتی جعلی
  3. استفاده از پیامک‌های جعلی
  4. استفاده از دستگاه اسکیمر
  5. رسید جعلی در بانک

برای انجام مشاوره حقوقی تلگرامی و آنلاین کلیک کنید.

بهترین وکیل کلاهبرداری در فریمان

انواع روش‌های کلاهبرداری

بر طبق قانون مجازات اسلامی، کلاهبرداری دو نوع است، کلاهبرداری ساده و کلاهبرداری مشدد.

درصورتی‌که وقوع کلاهبرداری در دادگاه ثابت شود، مجرم باید آن مال را به مالک برگرداند. برای اثبات انجام این جرم، شما به کمک بهترین وکیل کلاهبرداری در فریمان احتیاج خواهید داشت.

 کلاهبرداری ساده

اگر فرد کلاهبردار، با فریب دادن یک یا چند نفر، اموال آنها را از چنگشان در بیاورد و آن دارایی را تصاحب کند، کلاهبرداری ساده رخ داده است. کلاهبرداری ساده معمولا توسط افراد زبان باز استفاده می‌شود.

ماده 1 قانون تشدید مجازات بیان می‌دارد:

 ماده ۱- هر کس از راه حیله و تقلب مردم را به وجود شرکت‌ها یا تجارتخانه‌های یا کارخانه‌ها یا مؤسسات موهوم یا به داشتن اموال واختیارات واهی فریب دهد یا به امور غیرواقع امیدوار نماید یا از حوادث و پیش‌آمده‌ای غیرواقع بترساند و یا اسم و یا عنوان مجعول اختیار کند و به یکی از وسایل مذکور و یا وسایل تقلبی دیگر وجوه و یا اموال یا اسناد یا حوالجات یا قبوض یا مفاصا حساب و امثال آنها تحصیل کرده و از این راه مال دیگری را ببرد کلاهبردار محسوب و علاوه بر رد اصل مال به صاحبش، به حبس از یک تا ۷ سال و پرداخت جزای نقدی معادل مالی که اخذ کرده است محکوم می‌شود.

درصورتی‌که شخص مرتکب برخلاف واقع عنوان یا سمت مأموریت از طرف سازمان‌ها و مؤسسات دولتی یا وابسته به دولت یا شرکت‌های دولتی یا شوراها یا شهرداری‌ها یا نهادهای انقلابی و به‌طورکلی قوای سه‌گانه و همچنین نیروهای مسلح و نهادها و مؤسسات مأمور به خدمت عمومی اتخاذ کرده یا اینکه جرم با استفاده از تبلیغ عامه از طریق وسائل ارتباط‌جمعی از قبیل رادیو، تلویزیون، روزنامه و مجله یا نطق در مجامع و یا انتشار آگهی چاپی یا خطی صورت گرفته باشد یا مرتکب از کارکنان دولت یا مؤسسات و سازمان‌های دولتی یا وابسته به دولت یا شهرداری‌ها یا نهادهای انقلابی به خدمت عمومی باشد علاوه بر رد اصل مال به صاحبش به حبس از ۲ تا ده سال و انفصال ابد از خدمت دولتی و پرداخت جزای نقدی معادل مالی که اخذ کرده است محکوم می‌شود.

 

براساس این ماده موارد زیر را می‌توان به عنوان نمونه کلاهبرداری ثابت در نظر گرفت.

1-    فریب دادن اشخاص حقوقی مانند شرکت‌ها، نگاه‌ها و کارخانه‌ها

2-    فریب دادن افراد حقوقی برای کسب مال و ثروت بیشتر

3-    واقعی نشان دادن مسائل دروغین به قصد سوءاستفاده

4-    ترساندن مردم از حوادث و اتفاقات غیرواقعی

5-    استفاده از اسم و هویت جعلی

 تماس فوری با تیم حقوقی متخصص در شهر شما

تماس با تلفن‌های 09150998001 و 09393106011

کلاهبرداری مشدد

کلاهبرداری مشدد چه نوع کلاهبرداری ای است؟ اگر جرم انجام شده بیشتر از یک قربانی داشته باشد، یعنی به افراد مختلف یا اجتماع اثر بگذارد، می‌تواند موجب خشم و حساسیت در جامعه گردد.

در این نوع از کلاهبرداری اگر اعمال فرد مجرم در ابعاد بزرگ‌تر باشد و تأثیر آن در اجتماع احساس شود و حساسیت عموم را برانگیخته کند؛ حکم مجرم در عنوان کلاهبرداری مشدد اعمال می‌شود. در این حالت مجازات فرد مجرم تشدید می‌شود و به عبارتی فرد به مجازات مشدد محکوم می‌شود؛ اما از دید وکیل کلاهبرداری در فریمان عوامل تشدید مجازات کلاهبرداری چه مسائلی است.

  1. اگر فرد مجرم به صورت غیرقانونی و غیرواقعی به عنوان یک مسئول و تحت عنوان یک موسسه و نهاد دولتی، نیروهای مسلح، شهرداری یا نهادها و ارگان‌های انقلابی اقدام به جرم کرده باشد.
  2. درصورتی‌که فرد از کارمندها و کارکنان سازمان‌های بیان شده باشد.
  3. اگر فرد مجرم با استفاده از وسایل ارتباط‌جمعی مانند تلویزیون، رادیو، روزنامه، آگهی و … اقدام به فریب عمومی کرده باشد.
جرم کلاهبرداری

جرم کلاهبرداری در خرید و فروش اتومبیل

یکی از جرائمی که وکیل کلاهبرداری در فریمان با آن درگیر است، کلاهبرداری در خرید و فروش اتومبیل است. روش‌های مختلفی برای فریب افراد در خرید و فروش اتومبیل وجود دارد. ما در اینجا به برخی از این موارد اشاره می‌کنیم:

  1. فروش اتومبیل‌های جعلی: در این حالت یک فرد یا تعدادی از افراد ماشین‌ها را جعل می‌کنند و بعد از آن به عنوان خودروهای اصلی به فروش می‌رسد.
  2. تقلب در مدارک اتومبیل: در این حالت کلاهبرداران مدارک جعلی تهیه می‌کنند و بعد این مدارک را به عنوان مدارک اصلی اتومبیل به قربانی می‌فروشند.
  3. فریب در زمینه وضعیت فنی اتومبیل: در این نوع از کلاهبرداری، فروشنده عیوب اتومبیل را پنهان می‌کند و اطلاعات نادرستی درباره وضعیت فنی کالا، کالایی معیوب را می‌فروشند.
  4. فروش اتومبیل قبلی با قیمت بالاتر: در این شیوه کلاهبرداری، یک فرد یا گروه خودروی قبلی خود را با قیمت بالایی می‌فروشند و بعد خودروی جدیدی را با قیمت کمتری می‌خرند.

چنانچه درگیر کلاهبرداری اتومبیل شدید، با یک وکیل کلاهبرداری در فریمان ارتباط برقرار کنید تا شما را راهنمایی کند.

برای پیشگیری از کلاهبرداری در معاملات اتومبیل باید اطلاعات فنی اتومبیل را که از فروشنده بپرسید و در صورت لزوم از یک فرد متخصص و آشنا به اتومبیل کمک بگیرید تا شرایط فنی اتومبیل را بررسی کند. همچنین برای خرید و فروش اتومبیل از فروشندگان معتبر خرید کنید، در زمان خرید نیز مدارک را با دقت بررسی کنید. چنانچه درگیر جرم کلاهبرداری شدید و قصد مراجعه به دادگاه را دارید، از بهترین وکیل کلاهبرداری در فریمان کمک بگیرید. یک وکیل متخصص می‌تواند به شما برای نوشتن اظهارنامه، دفاع در دادگاه یا مذاکره با طرفین پرونده کمک کند و موجب شود که بهتر و سریع‌تر حقوق خود را تأمین کنید.

مجازات جرم کلاهبرداری

آیا میدانید مجازات جرم کلاهبرداری در قانون ایران چیست؟ با کمک یک وکیل کلاهبرداری در فریمان از میزان مجازات تعیین شده برای این جرم آگاه خواهید شد.

کلاهبرداری ساده: در کلاهبرداری ساده مجرم بسته به جرم بین 1 تا 7 سال حبس محکوم می‌شود. همچنین باید مال دزدیده شده را برگرداند و یا براساس مجازات نقدی معادل اموال سرقت شده محکوم می‌گردد.

کلاهبرداری مشدد: اگر مجرم قبلی بار دیگر مرتکب جرم کلاهبرداری شود، مجازات او از 2 تا 10 سال حبس می‌باشد. همچنین باید مال ربوده شده را برگرداند. این فرد به محرومیت ابدی از خدمات دولتی محکوم می‌شود و فرد مجرم بعد از آن اجازه استخدام در هیچ سازمان و نهاد دولتی را نخواهد داشت.

اگر به هر شیوه‌ای، قربانی جرم کلاهبرداری شدید، پیشنهاد ما این است که با یک وکیل کلاهبرداری در فریمان ارتباط برقرار کنید و از پشتیبانی قانونی یک متخصص حقوقی کمک بگیرید. برای این کار می‌توانید از کمک همکاران ما در سامانه حقوقی عدلاک استفاده کنید و به صورت تلفنی و تلگرامی یا حضوری مشکلات خود را با قانون شناسان تیم ما مطرح کنید. فراموش نکنید در روزهای سخت ما در کنار شما هستیم.

تماس فوری با تیم حقوقی متخصص در شهر شما

تماس با تلفن‌های 09150998001 و 09393106011

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
موفقیت آمیز بود!

به زودی همکاران ما طی 72 ساعت آینده با شما تماس خواهند گرفت.