به چه کسی وکیل خانواده در اسفراین گفته میشود؟ یک وکیل خانواده خوب در اسفراین باید چه ویژگیهایی داشته باشد؟ تخصص و تجربه یک وکیل خانواده در چه زمینهای است؟ چه زمانی باید برای انجام مشاوره با یک وکیل خانواده اقدام کنیم؟ در این مقاله با ما باشید تا بیشتر درباره این مسئله با شما گفتگو کنیم.
وکیل خانواده در اسفراین کیست؟
وکیل خانواده، وکیلی است که فعالیت حرفهای او در زمینه مسائل خانوادگی است. این وکیل به صورت تخصصی در زمینه دعاوی خانوادگی تخصص دارد. مسائلی مانند مهریه، طلاق، نفقه، حضانت و … را دنبال میکند.

وظایف وکیل خانواده اسفراین چیست؟
وظایف بهترین وکیل خانواده در اسفراین شامل این موارد میگردد:
1- تلاش برای تحقق عدالت در کنار رعایت اصول اخلاقی
2- تلاش برای دفاع از حقوق موکل
3- پیگیری پرونده موکل و گزارش اطلاعات پرونده به موکل؛ یعنی وکیل باید بعد از اینکه پرونده را قبول کرد، در زمانی مناسب با موکل خود گفتگو کند و به سؤالات او در زمینه پرونده پاسخ بدهد و روند کار دادگاه را برای او توضیح دهد.
4- رازداری و امانتداری: وکیل خوب رازدار و امانتدار موکل است؛ یعنی از انجام کاری برخلاف نظر موکل خود بپرهیزد. با طرف مقابل تبانی نکند و انصاف و عدالت را رعایت کند.
5- به عنوان نماینده موکل خود در دادگاه حاضر شود و از آنها دفاع کند.
بیشتر بدانیم:
انواع دعاوی خانوادگی
بر اساس ماده چهارم قانون حمایت از خانواده، مرجع رسیدگی به دعاوی خانواده، دادگاه خانواده است. برخی از دعاوی خانوادگی که در قانون حمایت از خانواده درباره آنها صحبت شده شامل موارد زیر است:
نامزدی و خسارات ناشی از بر هم زدن آن؛ نکاح دائم، موقت و اذن در نکاح؛ شروط ضمن عقد نکاح؛ ازدواج مجدد؛ جهیزیه؛ مهریه؛ نفقه زوجه و اجرتالمثل ایام زوجیت؛ تمکین و نشوز؛ طلاق، رجوع از طلاق، فسخ و انفساخ نکاح، بذل مدت و انقضای آن؛ حضانت و ملاقات طفل؛ نسب؛ رشد، حجر و رفع آن؛ ولایت قهری، قیمومت، امور مربوط به ناظر و امین اموال محجوران و وصایت در امور مربوط به آنان؛ نفقه اقارب؛ امور راجع به غایب مفقودالاثر؛ سرپرستی کودکان بیسرپرست؛ اهدای جنین و تغییر جنسیت.

دعاوی تحت رسیدگی وکیل خانواده در اسفراین
برخی از مهمترین دعاوی خانواده که یک وکیل در اسفراین به آن رسیدگی میکند شامل این موارد است:
طلاق توافقی: طلاق توافقی یکی مهمترین مسائل مربوط به دعاوی خانواده است. طلاق توافقی طلاقی است که در آن زن و مرد در زمینه مسائل مالی و غیرمالی مانند مهریه و حضانت و نفقه و جهیزیه و … با هم توافق میکنند تا بتوانند مراحل طلاق را سریعتر و بهتر طی کنند.
طلاق از سوی زن: بر اساس قانون مدنی، حق طلاق با مرد است و مرد میتواند با پرداخت حقوق مالی زن مانند مهریه و نفقه و اجرتالمثل و … همسرش را طلاق بدهد؛ اما زن برای گرفتن طلاق بدون توافق با شوهر، باید از مراحل مختلف و سختی عبور کند؛ زیرا باید دلایل موجهی برای درخواست طلاق خود داشته باشد و به دادگاه ثابت کند که ازدواج او موجب عسر و حرج شده است.
ماده 1130 قانون مدنی بیان میکند که درصورتیکه مرد اعتیاد شدید داشته باشد، نفقه را حداقل به مدت 6 ماه نپردازد، بچهدار نشود یا برای مدتی بیشتر از شش ماه در یک سال زندگی مشترک را ترک کند و یک سری مسائل دیگر … دلایلی است که یک زن باید بتواند آن را اثبات کند تا بتواند از دادگاه مجوز طلاق بگیرد و برای این کار به کمک وکیل خانواده در اسفراین نیاز خواهد داشت.
برای مطالعه بیشتر:

طلاق به درخواست مرد: بر اساس قوانین کشور، حق طلاق با مرد است و مرد میتواند بدون هیچ دلیلی صرفاً با پرداختن کلیه حقوق مالی زن، از همسر خود جدا شود.
درصورتیکه زنی بخواهد مهریه خود را طلب کند، در مرحله اول باید به دفتر ازدواجی که عقد در آنجا ثبت شده است مراجعه کند و درخواست صدور اجرائیه نماید. در مرحله بعد از صادر شدن اجرائیه باید به اداره ثبتاسناد و املاک مراجعه کند و برای زوج تقاضای ممنوعالخروجی و توقیف اموال کند. در این زمینه بهترین کار این است که از یک وکیل خانواده مشورت بگیرید تا به بهترین شیوه شما را راهنمایی کند
اجرتالمثل ایام زوجیت: ماده 336 قانون مدنی، درصورتیکه زن کارهایی را که شرعاً بر عهده او نیست و در عرف برای آن کار اجرتی مشخصشده به خواست و دستور شوهر انجام دهد و قصد تبرع نداشته باشد و این مسئله برای دادگاه به اثبات برسد، دادگاه برای این کار اجرتی در نظر میگیرد و مرد موظف به پرداخت آن است.برای دریافت اجرتالمثل زن در زندگی مشترک زن باید ثابت کند که این کارها وظایف او نیست و به دستور شوهرش انجام شده است. همچنین ثابت کند که قصد اینکه به صورت رایگان این کارها را انجام دهد نداشته است.
حضانت فرزند: سرپرستی و حضانت فرزندان به عهده پدر و مادر است. حضانت فرزندان حق و تکلیف پدر و مادر است. مطابق قانون حضانت کودک تا هفتسالگی با مادر است و پس از آن تا سن بلوغ که در دختر 9 سال و در پسر 15 سال است، حضانت با پدر است. پس از این دوره فرزند میتواند تصمیم بگیرد که با پدر زندگی کند یا مادر
تمکین: تمکین به معنای اطاعت زن از شوهر در مسائلی مانند وظایف زناشویی، سکونت در منزل مشترک و حسن رفتار است. چنانچه زن از شوهر خود تمکین نکند، بر اساس قانون مستحق دریافت نفقه نخواهد بود. همچنین این مسئله به مرد اجازه ازدواج مجدد به مرد میدهد.
شرط تنصیف دارایی: در دعاوی خانواده، شرط نصف دارایی وجود دارد. در این شرط مرد متعهد میشود که در زمان طلاق تا نیمی از دارایی خود را که در زندگی مشترک به دست آورده به زنش منتقل کند. این شرط باید در ضمن عقد بیان شده باشد و در سند ازدواج ذکر شده باشد. درصورتیکه درخواست طلاق از سوی زوجه نباشد یا طلاق به دلیل سوء رفتار زوجه نباشد، داراییای که مرد در طول زندگی مشترک کسب کرده میان طرفین تقسیم خواهد شد.
موسسه حقوقی مهر آرتا نوین
موسسه حقوقی عدلاک، برای دسترسی بهتر شما عزیزان به وکیل اسفراین، شماره تلفنهای 09393106011 و 09155046909 را در اختیار شما عزیزان قرار میدهد. تیم وکلای موسسه در تمام ساعات شبانهروز از طریق تلفن و تلگرام آماده پاسخدهی به سؤالات حقوقی شما هستند
همچنین یک گروه تلگرامی برای انجام مشاوره با وکیل خانواده خوب در اسفراین تشکیلشده است که میتوانید سؤالات حقوقی خود را در آنجا مطرح کنید و به رایگان پاسخ بگیرید.
تیمی از وکلای حرفهای و با تجربه، آماده کمکرسانی به شما عزیزان در مسائل حقوقی و کیفری میباشد. برای حل مشکلات مرتبط با طلاق و خانواده، با ما تماس بگیرید تا بهترین وکیل خانواده در اسفراین از شما پشتیبانی کند.