سامانه حقوقی عدلاک

بهترین وکلای دادگستری مشهد

051-38676422

مشاوره حقوقی

وکیل جرائم رایانه‌ای در کلات حامی شما در فضای مجازی

وکیل جرائم رایانه‌ای در کلات کیست؟ وکیل جرائم رایانه‌ای یک وکیل پایه یک دادگستری است. تخصص این وکیل مسائل مرتبط با رایانه، اینترنت و فضای مجازی است. وکیلی که در حوزه جرائم رایانه‌ای فعالیت می‌کند باید تجربه و تخصص کافی را در زمینه مسائل مرتبط با اینترنت و جرائم فضای مجازی داشته باشند.

پیشرفت روز افزون فضای مجازی و اینترنتی، موجب شده است که راه ارتکاب جرائم در این بستر بازتر شود. وقوع این قبیل جرائم به کمک قدرت تلفن و اینترنت، به مجرمین امکان می‌دهد که در هرکجای دنیا که هستند، از هزاران کیلومتر دورتر، از افراد دیگر کلاهبرداری کنند.

برای رسیدگی به این دسته از جرائم به یک وکیل متخصص نیاز داریم که تجربه و تخصص کافی را در زمینه این قبیل جرائم داشته باشد. یک وکیل که تجربه و دانش کامل را در مسائل داشته باشد و بتواند بهترین راه‌حل را برای چنین مشکلاتی پیدا کند. به چنین فردی وکیل جرائم رایانه‌ای یا وکیل جرائم اینترنتی میگویند. چنانچه درگیر یک پرونده جرائم رایانه‌ای شدید، در اولین فرصت با بهترین وکیل جرائم رایانه‌ای در کلات تماس بگیرید.

برای انجام مشاوره حقوقی تلفنی و حضوری کلیک کنید.

وکیل جرائم رایانه‌ای در کلات

وکیل جرائم رایانه‌ای در کلات بیان می‌دارد که با تصویب قانون جرائم رایانه‌ای در سال 1388، مصادیق این قبیل جرائم به طور مشخص تعیین شد. مهمترین مصادیق جرائم رایانه‌ای این موارد هستند:

جرائم علیه محرمانگی داده‌ها و سامانه‌های رایانه‌ای و مخابراتی

جرائم علیه صحت و تمامیت داده‌ها و سامانه‌های رایانه‌ای و مخابراتی

جرائم برخلاف عفت و اخلاق عمومی

هتک حیثیت

نشر اکاذیب

جرم انتشار عکسهای دیگران در فضای مجازی چیست؟

به‌طورکلی می‌توانیم بگوییم که مصادیق جرائم رایانه‌ای بسیار گسترده هستند. بر طبق قانون مجازات اسلامی، برای این جرائم مجازات‌هایی مشخص شده است. ما در اینجا به چند مورد کلی‌تر اشاره می‌کنیم:

 ماده 730 قانون مجازات اسلامی برای جرم شنود غیرمجاز:

هرکس به طور غیرمجاز محتوای در حال انتقال ارتباطات غیرعمومی در سامانه مخابراتی یا الکترومغناطیسی را شنود کند به حبس از ۶ ماه تا دو سال یا جزای نقدی ۲۰ تا ۴۰ میلیون ریال یا هردو، مجازات می‌شود.

ماده 734 قانون مجازات اسلامی برای جرم جعل رایانه‌ای:

به این صورت است که رکن مادی جرم با تغییر یا ایجاد داده‌های قابل‌قبول و علائمی در کارت‌های حافظه یا تراشه‌ها و یا استفاده آگاهانه از کارت‌های معجول صورت می‌گیرد و مجازات آن حبس یا جزای نقدی می‌باشد.

ماده 729 قانون مجازات اسلامی برای جرم دسترسی غیرمجاز:

هرکس به طور غیرمجاز به داده‌ها یا سامانه رایانه‌ای یا اینترنتی که به وسیله تدابیر امنیتی حفاظت شده باشد دسترسی پیدا کند به حبس ۹۱ یا جزای نقدی ۵ تا ۲۰ میلیون ریال یا هردو، مجازات می‌شود.

ماده 740 قانون مجازات اسلامی درباره جرم سرقت یارانه‌ای:

 در تعریف آن باید گفت که هرکس به غیرمجاز داده‌های که متعلق به دیگری باشد را برباید مرتکب جرم شده و مطابق ماده ۷۴۰ مجازات او به حبس از ۹۱ روز تا یک سال و جزای نقدی محکوم می‌شود.

ماده 741 قانون مجازات اسلامی درباره جرم کلاهبرداری رایانه‌ای:

هرکس مرتکب جرم مذکور شود محکوم به حبس از یک تا ۵ سال یا جزای نقدی در حق دولت می‌شود.

ماده 736 قانون مجازات اسلامی درباره جرم تخریب رایانه‌ای:

هرکس به طور غیرمجاز داده‌های متعلق به دیگری را از سامانه‌های مخابراتی یا رایانه‌ای تخریب، حذف، غیرقابل‌پردازش و مختل کند، محکوم به حبس از ۶ ماه تا ۲ سال و جزای نقدی برای دولت می‌شود.

ماده 742 قانون مجازات اسلامی درباره جرم علیه عفت عمومی:

هرکس که محتوای مستهجن و ممنوع را در قالب سامانه‌های اینترنتی و مخابراتی منتشر کند بسته به اینکه برای چند نفر و از چه طریقی منتشر کرده به مجازات قانونی حبس و جزای نقدی محکوم می‌شود.

ماده 746 قانون مجازات اسلامی درباره جرم نشر اکاذیب:

هرکس به طور غیرمجاز به منظور تشویش اذهان عمومی یا اضرار غیر در سامانه‌های اینترنتی و مخابراتی دروغ منتشر کند به مجازات حبس از ۹۱ روز تا ۲ سال حبس و جزای نقدی محکوم می‌شود.

این بخشی از جرائمی بود که یک وکیل جرائم رایانه‌ای در کلات به آنها رسیدگی می‌کند.

برای انجام مشاوره حقوقی تلگرامی و آنلاین کلیک کنید.

بهترین وکیل جرائم رایانه‌ای در کلات

مجازات هتک حیثیت در فضای مجازی چیست؟

بر اساس ماده 655 قانون آیین دادرسی کیفری، در جرائمی که محل وقوع آنها مشخص نیست، دادسرای محل وقوع جرم، دادگاه صالح محسوب می‌شود. در مورد جرائم رایانه‌ای که محل وقوع مشخصی ندارند، محل وقوع به کمک ip سامانه متصل توسط مرتکب جرم شناسایی می‌شود؛ اما همه این جرائم بر بستر اینترنت انجام نمی‌شوند و روش‌های مختلفی برای تغییر ip وجود دارد. در این زمینه مطابق قانون محل جرم دادسرای محل کشف جرم است.

ماده 666 آیین دادرسی کیفری:

قوه قضائیه موظف است به تناسب ضرورت، شعبه یا شعبی از دادسراها، دادگاه‌های کیفری یک، کیفری دو، اطفال و نوجوانان، نظامی و تجدیدنظر را برای رسیدگی به جرائم رایانه‌ای اختصاص دهد.

همچنین مقامات قضائی دادسراها و دادگاه‌های مذکور از میان قضاتی که آشنایی لازم به امور رایانه دارند انتخاب می‌شوند.

چنانکه درگیر یکی از جرائم مرتبط با فضای مجازی شدید، در اولین فرصت با یک وکیل خوب جرائم رایانه‌ای در کلات تماس بگیرید.

مجازات هک کردن وایفای دیگران چیست؟

جلسه مشاوره حقوقی در زمینه جرائم رایانه‌ای چطور برگزار می‌شود؟ یک وکیل جرائم رایانه‌ای در کلات، در جلسه مشاوره حقوقی، با بررسی مسائل مطرح شده در پرونده، شرایط را به درستی بررسی می‌کند، درصورتی‌که یک فرد عملی خلاف قانون را در فضای مجازی انجام داده باشد، مثلاً مکالمۀ دیگری را به صورت غیرمجاز شنود کرده باشد یا تصاویر شخصی دیگران را در فضای مجازی پخش کرده باشد، این مسئله در قانون جرم محسوب می‌شود و مطابق قانون مجازاتی برای آن مشخص شده است.

پس از بررسی این مسئله، با توجه به اینکه شما شاکی پرونده هستید یا متهم آن، برای تنظیم شکایت‌نامه یا دفاعیه اقدام می‌گردد.

مشاوره حقوقی

موسسه حقوقی مهر آرتا نوین با داشتن تیمی از وکلای مجرب در سراسر ایران، این افتخار را دارد که در مسائل حقوقی پشتیبان شما عزیزان باشد. برای انجام مشاوره حقوقی در زمینه‌های مختلف حقوقی و کیفری و همچنین ارتباط با وکیل جرائم رایانه‌ای در کلات با دو شماره تلفن 09393106011 تماس حاصل فرمایید. همچنین این دو شماره تلفن در تلگرام نیز پاسخگوی شما و مشاور آنلاین حقوقی شما می‌باشند.

برای سرعت بخشیدن به عملکرد مشاوران، یک گروه تلگرامی تشکیل شده که می‌توانید در آن سؤالات حقوقی خود را به صورت عمومی مطرح کنید و از مشاوران حقوقی مجموعه راهنمایی بگیرید. همچنین می‌توانید سؤالات خود را به صورت خصوصی با وکلای تیم مطرح کنید و مشاوره آنلاین دریافت کنید. فراموش نکنید در روزهای سخت ما در کنار شما هستیم.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
موفقیت آمیز بود!

به زودی همکاران ما طی 72 ساعت آینده با شما تماس خواهند گرفت.