سامانه حقوقی عدلاک

بهترین وکلای دادگستری مشهد

051-38676422

مشاوره حقوقی

حضانت فرزند دختر بعد از نه سالگی- وکیل باتجربه خانواده در مشهد

وکیل باتجربه خانواده در مشهدآیا نیاز به وکیل باتجربه خانواده در شهر مشهد دارید ؟ از مسائلی که در زمان طلاق والدین ایجاد می‌شود، سرپرستی و حضانت فرزندان است.برای حضانت فرزند دختر و فرزند پسر تفاوتهایی در قانون وجود دارد. مطابق قانون حضانت فرزندان بسته به سن کودک و جنسیت آنها متفاوت است. ما پیش از این درباره حضانت فرزندان در مقاله‌های مشابه مفصلاً توضیح داده‌ایم. در این مقاله می‌خواهیم به حضانت فرزند دختر بعد از نه سالگی بپردازیم.

حضانت فرزند دختر

آیا نیاز به وکیل باتجربه خانواده طبق قوانین ایران در سرپرستی کودکان تا سن هفت‌سالگی مادر اولویت دارد. خواه این فرزند دختر باشد یا پسر، اما پس از آن ، تا سن 9 سالگی که سن بلوغ دختر محسوب می‌شود، سرپرستی با پدر خواهد بود. بعد از 9 سال قمری از تولد کودک، دختر خود می‌تواند تصمیم بگیرد که با کدام‌یک از والدینش زندگی کند.

این قانون در صورت فوت یکی از والدین هم پابرجاست. در ادامۀ این مقاله درباره حضانت دختر بعد از نه سالگی از نظر قانون مدنی ایران می‌پردازیم.

وکیل باتجربه خانواده در مشهد
برای مشورت با وکیل حضانت فرزندان کلیک کنید.

برای مطالعه بیشتر:
وکیل خانواده در مشهد رسیدگی به مسائل حضانت فرزندان

حضانت یعنی چه؟

حضانت به معنی سرپرستی است . به طور کلی در زمان طلاق والدین یا فوت پدر و مادر باید سرپرست قانونی کودک مشخص شود. این سرپرست قانونی می‌تواند صرفاً حضانت کودک را برعهده داشته باشد یا در صورت فوت والدین قیم قانونی کودک باشد. درباره شرایط قیم و وظایف او به طور مفصل در مقاله‌های قبلی توضیح داده‌ایم.

وکیل باتجربه خانواده در مشهد – نحوه تنظیم آن

وکیل باتجربه خانواده در مشهد چه ویژگی هایی دارد ؟

متن وکیل باتجربه خانواده در مشهد

آدرس وکیل باتجربه خانواده در مشهد

وکیل باتجربه خانواده در مشهد شماره تلفن

وکیل باتجربه خانواده در مشهد -خصوصیات آن

وکیل باتجربه خانواده در مشهد – لیست وکلا

وکیل باتجربه خانواده در مشهد – نکات ضروری مرتبط به آن

حضانت دختر قبل از نه سالگی

یکی از سؤالاتی که همواره در زمان جدایی والدین مسئله‌ساز بود ، مسئله تعیین حضانت فرزندان در طلاق است. در قانون گذشته سن حضانت دختر و پسر متفاوت بود؛ اما در چند سال گذشته قوانین مشخص‌تری در این زمینه وضع شده است.

ماده 1169 قانون مدنی درباره حضانت فرزند دختر قبل از سن 9 سالگی می‌گوید: « برای حضانت و نگهداری طفلی که ابوین او، جدا از یکدیگر زندگی می‌کنند، مادر، تا سن هفت‌سالگی اولویت دارد و پس از آن با پدر است.»

علت این قانون نیاز و وابستگی کودک به عشق و مهر مادرانه در سنین ابتدایی زندگی ذکر شده است. همچنین طبق این قانون پس از سن 7 سالگی، تا زمان بلوغ دختر در 9 سال قمری از زمان تولد، سرپرستی دختر با پدر می‌باشد. همچنین چنانچه والدین اختلافی در این زمینه داشته باشند می‌توانند به دادگاه مراجعه نمایند.

طبق ماده 49 قانون حمایت خانواده مجازات عدم ثبت واقعه نکاح علاوه بر الزام به ثبت، جزای نقدی درجه پنج یا حبس تعزیری درجه هفت است.️ ️در سامانه حقوقی عدلاک بهترین وکلای مشهد برای احیای حقوق شما گرد هم آمده اند

حضانت دختر بعد از 9 سالگی

حال سؤالی که پیش می‌آید این است که پس از سن 9 سالگی حضانت دختر با چه کسی است؟

مطابق قانون زمانی که یک کودک (دختر یا پسر فرقی ندارد) به سن بلوغ می‌رسد (دختر 9 سال قمری و پسر 15 سال قمری) از حضانت والدین خارج می‌شود و بنابراین دیگر در حضانت کسی قرار ندارد.در این زمان کودک از نظر عقلی توانایی انتخاب دارد و می‌تواند تصمیم بگیرد که با پدرش زندگی کند یا با مادر.

گاهی دیده شده که والدین در سن بعد از نه سالگی به دنبال گرفتن حضانت دختر خود هستند، در حالی که در این سن دختر خود تصمیم گیرنده است. دختر می‌تواند تصمیم بگیرد که با چه کسی زندگی کند اما در هر حال نفقۀ دختر با پدر است و پدر در همه حال موظف به تأمین مخارج زندگی دختر می‌باشد.

ارتباط با وکیل حضانت در مشهد

چند سؤال مهم:

حضانت دختر بعد از 9 سالگی با چه کسی است؟

حضانت دختر بعد از نه سال قمری باکسی نیست و دختر خودمختار به تصمیم‌گیری است که با کدام یک از والدین زندگی کند اما نفقۀ او در همه حال بر عهدۀ پدر است.

برخی افراد به جای مهریه ، زمین یا آپارتمان مهریه می کنند و می نویسند 80 متر زمین یا 80 متر آپارتمان بدون مشخص کردن زمین یا آپارتمان مورد نظر زیرا که مهریه قابل وصول نیست چرا که باید مشخصات مهریه کاملا مشخص شود و مشخصات آپارتمان و یا زمین در آن ذکر شود……..

حضانت دختر قبل از نه سالگی به عهده کیست؟

مطابق قوانین ایران در حضانت فرزند تا هفت‌سالگی مادر اولویت دارد.اما فرزند دختر پس از هفت‌سالگی تحت سرپرستی پدر خواهد بود و در نه سالگی خود کودک می‌تواند تصمیم بگیرد که با چه کسی زندگی کند.

راه های ارتباطی با ما از طریق تلگرام :ADLLAK از طریق اینستاگرام :ADLLAK24 از طریق سایت : WWW.ADLLAK.COM

برای مشخص کردن حضانت و سرپرستی فرزندانتان با یک وکیل متخصص در امور خانواده در مشهد تماس بگیرید . همکاران ما در موسسه حقوقی مهرآرتا نوین آماده پاسخ دادن به سوالات شما هستند.

بیشتر بدانیم: حضانت فرزند در فقه اسلامی

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
موفقیت آمیز بود!

به زودی همکاران ما طی 72 ساعت آینده با شما تماس خواهند گرفت.