آیا امکان ممنوعالخروج کردن فرزند توسط والدین وجود دارد؟ در چه شرایطی پدر و مادر میتوانند فرزند خود را ممنوعالخروج کنند؟ممنوعالخروج کردن فرزند توسط پدر و مادر میتواند براساس دلایل متخلفی رخ دهد؛ مثلاً چنانچه والدین از هم طلاق گرفته باشند و یکی از والدین شک کند یا به این نتیجه برسد که طرف مقابل که حضانت فرزند را بر عهده دارد قصد دارد همراه با فرزند او از کشور مهاجرت کند میتواند درخواست ممنوعالخروجی فرزند بدهد.
در این شرایط چنانچه فرزند تحت سرپرستی مادر باشد و مادر قصد مهاجرت با او را داشته باشد و فرزند زیر 18 سال سن داشته باشد، پدر میتواند به اداره گذرنامه مراجعه کند و با ارائه مدارک در کمتر از یکی دو ساعت فرزند نابالغ خود را ممنوعالخروج کند.
اما اگر سرپرستی و حضانت با پدر باشد و قصد مهاجرت داشته باشد و مادر بخواهد مانع از خروج فرزند خود شود مسئله پیچیدهتر میشود و زمانبرتر خواهد بود! در این حالت لازم است خانم تقاضای ممنوعالخروجی فرزند به همراه مدارک و شواهد لازم به دادگاه خانواده مراجعه کند و یک دادخواست ارائه کند. قاضی بعد از شنیدن دلایل پدر و گفتگو با طرفین و پذیرش توجیهات خانم، دستور ممنوعالخروجی را صادر میکند. در این زمینه توصیه میکنیم که پیش از هر کار با یک مشاور حقوقی یا وکیل خانواده ارتباط برقرار کنید تا در سریعترین زمان پیگیری قانونی مطالبات شما انجام گیرد.
تماس فوری با تیم حقوقی متخصص در شهر شما
تماس با تلفنهای 09150998001 و 09393106011
برای انجام مشاوره حقوقی تلگرامی و آنلاین کلیک کنید.

ممنوعالخروج کردن فرزند توسط مادر
حال بیایید یک نمونه دادخواست ممنوعالخروجی فرزند توسط مادر را ارائه کنیم
دادخواست ممنوعالخروجی فرزند مشترک
خواهان: زوجه
خوانده: زوج
وکیل:
تعیین خواسته و بهای آن: تقاضای صدور حکم مبنی بر جلوگیری و ممنوعیت خروج (طفل یا اطفال ( مشترک از کشور به شرح متن و بدوا صدور دستور موقت
دلایل و منضمات دادخواست:
- شناسنامه و کارت ملی
- طلاقنامه
- عندالزوم تحقیق از اطفال و استعلام از اداره گذرنامه
- دادنامه حضانت ، ملاقات به شماره …….. مورخ ………… شعبه …………. دادگاه ……………
شرح دادخواست: ممنوعالخروج کردن فرزند:
با سلام و عرض ادب
احتراما اینجانب ………………….. خواهان به استحضار میرساند در مورخ ………….. طی عقدنامه ی شماره ………………. به عقد خوانده ی محترم در آمده و در سال ……………… به موجب طلاق نامه شماره ………………… از ایشان جدا شده ام و حاصل این ازدواج …………… فرزند به نام/نام های ………………………… می باشد که حضانت ایشان برعهده ی خوانده می باشد. مستند به دادنامه شماره ………………. مورخ ……………….. صادره از شعبه ………………….. دادگاه …………………. حق ملاقات فرزند (فرزندان) ………………. ساعت در هفته می باشد.
با توجه به اینکه خوانده تابعیت کشور ………….. را دارد و احتمال اینکه فرزندم را با خود به خارج از کشور برده و مانع از ملاقات اینجانب با فرزندم شود و این که حق طبیعی اینجانب بوده و نیز به مصلحت فرزند نیز نمیباشد که دور از مادر خود باشد، نظر به مواد 42 و 14 قانون حمایت خانواده و ماده 310 قانون آیین دادرسی مدنی، صدور حکم مقتضی مبنی بر شهر ستون خواسته و دستور موقت لازمه در این خصوص ، جهت ممانعت و ممنوع الخروجی (طفل/اطفال) یاد شده از کشور و اعلام به مراجع ذیربط مورد استدعاست.
برای انجام مشاوره حقوقی تلفنی و حضوری با وکیل مهریه کلیک کنید.

رأی دادگاه ممنوعالخروجی فرزند مشترک
پرونده کلاسه …..
مرجع رسیدگی:
دادنامه شماره …..:
خواهان: خانم ………….. با وکالت ………………. وکیل پایه یک دادگستری به نشانی ……….
خوانده: آقای ……………. به نشانی ………………….
خواسته: ممنوعالخروج کردن
گردشکار:
دادگاه با عنایت به مراتب و محتویات پرونده ختم رسیدگی را اعلام و به شرح زیر مبادرت به صدور رأی مینماید.
متن رأی دادگاه ممنوعالخروج کردن فرزندان
در خصوص دعوی خانم …………………. با وکالت آقای …………………………….. وکیل پایه یک دادگستری، به طرفیت خوانده آقای ………………………. با وکالت آقای ………………………، به خواسته صدور حکم مبنی بر جلوگیری و ممنوعیت خروج اطفال مشترک با توجه به نکات درج شده در پرونده و اظهارات وکیل خوانده و با عنایت به وقوع طلاق میان والدین و عدم توافق آنها در خصوص خروج فرزندان از کشور و این مسئله که
در صورت خروج فرزندان مشترک از کشور حق خواهان جهت دیدار آنها ضایع میگردد، دادگاه دعوی مطروحه را وارد دانسته و با استناد به تبصره یک ماده 14 قانون حمایت خانواده و تبصره یک قانون 1210 قانون مدنی و رأی وحدت رویه شماره 30 حکم به ممنوعیت خروج فرزندان یاد شده به نامهای …………………. به شماره شناسنامه ……………………. و ………………………. به شماره شناسنامه ………………… شهرت هر دو ………………………. تا پایان سن حضانت صادر و اعلام میگردد. رأی صادره حضوری محسوب و ظرف 20 روز پس از ابلاغ قابلاعتراض در محاکم محترم تجدیدنظر استان میباشد.
دادرس شعبه دادگاه خانواده دو مشهد
وکیل ممنوع الخروجی فرزند
در صورتی که شما نیز برای دریافت حکم ممنوع الخروجی فرزند به کمک و مشورت قانونی نیاز دارید، میتوانید با یکی از وکلای خانواده در سامانه حقوقی عدلاک ارتباط برقرار کنید. برای این کار از طریق شماره تلفن های درج شده در مقاله اقدام کنید. یا اینکه به گروه تلگرامی ما ملحق شوید و به صورت تلگرامی با ما گفتگو کنید. ما برای مشاوره حقوقی تلفنی و حضوری در کنار شما هستیم تا ازح قوق قانونی شما دفاع کنیم. فراموش نکنید در روزهای سخت ما در کنار شما هستیم.
تماس فوری با تیم حقوقی متخصص در شهر شما
تماس با تلفنهای 09150998001 و 09393106011