در این بخش قصد داریم به پرسش و پاسخ حقوقی با وکیل ملکی بپردازیم و بعضی و برخی از سؤالاتی که کاربران از وکلای سامانه حقوقی عدلاک مطرح کردهاند با شما مطرح کنیم. شما میتوانید سؤالات خود را از وکیل دعاوی ملکی در پایین این صفحه مطرح کنید و در این زمینه از ما راهنمایی بگیرید.در ادامه با چند پرسش و پاسخ حقوقی با وکیل ملکی در خدمت شما هستیم.
تماس فوری با تیم حقوقی متخصص در شهر شما
تماس با تلفنهای 09150998001 و 09393106011
دعوی با ورثه
سؤال:بعد از فوت پدرخانمم، طبقه دوم خانه که زمین آن بهصورت قولنامهای بنام مادر خانمم هست را خریدم.امروز برادرخانمم با ادعای اینکه خانه مال پدر بوده و به من و خواهرانم به ارث میرسد به زور وارد منزل شده و کارگرانی که مشغول بازسازی منزل بودند را از خانه بیرون کرده و با پتک به جان خانه افتاده و شروع به تخریب منزل نموده است. وقتی من و مادر خانمم به آنجا رفتیم شروع به فحاشی و تهدید کرد. ماهم پلیس خبر کردیم و قراره فردا برای شکایت از اون به دادگاه مراجعه کنیم. از اساتید محترم میخام راهنمایی بگیرم که چه چیزهایی تهیه کنیم و چه مطالبی رو درخواست کنیم.
پاسخ: شما میتوانید در وهله اول تأمین دلیل بگیرید برای میزان تخریبی که صورت گرفته شکایت تحت عنوان توهین، تهدید، تخریب و در خصوص قولنامه هم باید دعوای حقوقی به طرفیت مادر خانومتون مطرح کنید که پیشنهاد میکنم با توجه به روند طولانی پروندهایی که دارید حتماً وکیل بگیرید
سؤال: .پدرم ۱۰ سال پیش با یک برگ کپی به عنوان اینکه ملکی را به دو فرزندم به صورت هبه واگذار کرده و آن کپی را امضا کرده و سه شاهد هم امضا کردن .الان پدر در قید حیات نیست. حالا خواهر برادرهای دیگر. معترضاند. در ضمن پدر ملک دیگری دارد. حالا قرار بر انحصار وراثت است. کل دارایی پدر از جمله این ملک واگذار شده است سؤال من این است که باید چه کار کنم؟
پاسخ: هبه با سند عادی بهشرط شهادت شهود معتبره ولی حتی خود سند هم میتواند محل تردید و شبهه سایرین باشد چه برسد به کپی بنابراین با استناد به شهادت شهود تنفیذ هبه نامه را از دادگاه بخواهید
تقسیم سهام متوفی
سؤال: پدر خانواده مقداری سهام داشتن که برای فرزندان مجرد در خانه نگه داشته بودند الان پدر فوت شده آیا با داشتن شاهد که این مورد و تائید کنند راهی هست که به فرزندان متأهل سهام داده نشود و به فرزندانی که مجرد هستند تعلق بگیرد.
پاسخ: دوست عزیز سهام جز ترکه متوفی است و تمامی وراث چه مجرد چه متأهل در ان سهم دارند مگر آنکه وصیت کرده باشد و از ثلث اموال بیشتر نشود.
سؤال: سال ۱۴۰۱ یه باغ خریدم، که فروشنده به تعهداتش عمل نکرد (تعهدشون مشخص کردن محدوده باغ و سند زدن بود) که هیچکدام رو انجام نمیداد، وقتی شکایت کردیم رای نهایی به نفع من صادر شد و ایشان محکوم به انجام تعهدات و پرداخت خسارت شد.حالا ایشان یه احضاریه فرستادن که با شاهد هاشون قراره بیان دادگاه و شاهدها شهادت بدن که ایشان پول ندارد خسارت بده.آیا این ممکن هست که ایشان خسارت نده؟ یا در هر صورت خسارت رو باید بده؟
پاسخ: شهود برای قسطی کردن آوردن که اگر دادگاه بپذیره مبلغ خسارت قسطی میشه در غیراینصورت باید تمامشو بده

فروش زمین متوفی با مبایعه نامه جعلی
سؤال: همسرم یه مبایعهنامه جعلی درست کرد مبنی بر اینکه زمین پدرم را فروخت به من و بجای من و پدرم خودش امضا زد و به عنوان شاهد هم بجای برادر و خواهرم امضا زد و رفت بابت مهریه تأمین داد و آن زمین را توقیف کرد …..حالا مدارک اصلی زمین همش بنام پدرم هست.بهترین شکایتی که میتوانم مطرح کنم چیه؟
پاسخ: اگر مدرک درست کرده و به جای شماها امضا کرده جعل و استفاده از سند مجعول. شما و پدر و خواهربرادراتون همگی شکایت کنید. بهتره برای این کار وکیل بگیرید.
سؤال: سازنده منزل من متواری شده در قولنامه درباره پارکینگ اینطور نوشتهشده: پارکینگ در صورت تأمین از شهرداری به روز خواهد بود قیمت آن حدوداً دو میلیون تومان که یکمیلیون تومن از آنها کم خواهم کرد هرچند که باشد. با توجه به این مسئله الان من پارکینگ دارم یا خیر؟17 ساله درگیر این پرونده هستم.
پاسخ: پروندهای که ۱۷ ساله درگیرش هستید قطعاً با جواب یک پیام حل نخواهد شد چیزی که شما نوشتید در صورت تأمین از شهرداری، چنانچه از شهرداری تأمینی حاصل شده باشد شما دارای پارکینگ خواهید بود
برای انجام مشاوره حقوقی تلفنی و حضوری کلیک کنید.

فسخ هبه زمین ممکن است؟
سؤال: پدری سال ۹۳ یک زمین را به صورت ۳دانگ ۳دانگ به اسم دو پسرش سند زده بدون اینکه مبلغی دریافت کند آیا میتواند آن را فسخ کند؟
پاسخ: خیر
سؤال: پدربزرگم چندین سال پیش فوت شده و در روستا چندین زمین و خانه داشته.پسرهای ایشان تمام زمینها را برای خودشان گرفتن و سند دستی به نام خودشان درست کردند و به دخترها چیزی ندادند.الان ما بخواهیم اقدام کنیم با اینکه سندها بنام اونا هست میتوانیم قانونی اقدام کنیم و سهم خودمان را بگیریم؟.چطوری ثابت کنیم که مال پدربزرگم بودند و پسرانش صاحب شدند.
پاسخ: دخترها با هم شکایت کنند و از کسانی که در روستا قید حیات هستند و آگاهی دارند به عنوان شاهد استفاده کنید.
امتناع فروشنده از تحویل زمین فروخته شده به خریدار
سؤال: زمینی خریداری شده که فروشنده از تحویل دادن امتناع میکنند و سند مادر گرفتند برای زمین عنوان دادخواست را چطور انتخاب کنم ؟
پاسخ: در ستون خواسته بهتر است قید بشه:اثبات بیع،الزام به تحویل مبیع،الزام به تنظیم سند رسمی
فروش ملک توسط نماینده یا وکیل مالک
سؤال: ملک آقای حسینی توسط برادرش بدون موافقت آقای حسینی فروخته شده و به تصرف خریدار در آمده است . آقای حسینی اقامه دعوا کرده و از دادگاه تقاضای مطالبه خسارت وارده را داشته است و از خریدار هم مطالبه اجرتالمثل تصرف را دارد ولی خریدار ادعای مطروحه را قبول ندارد و ادعا میکند که از ملک استفاده ننموده است حال با توجه به ادعاهای مطروحه، این دعوی وجاهت قانونی میتواند داشته باشد ؟
پاسخ: اگر آقای حسینی یعنی مالک مدنظر باشد پاسخ مثبت است و دعوای مطروحه دارای وجاهت شرعی و قانونی است.
برای انجام مشاوره حقوقی تلگرامی و آنلاین کلیک کنید.

سؤال: شخصی مالک یک زمین هست در مشاور املاک مبایعهنامه تنظیم شده. فروشنده یعنی همان مالک قبلی وکالت داده به دو نفر.حالا یکی از آن دو نفر فوت کرده است.چیزهایی که موجود است: سند زمین دفترچهای،مبایعهنامه.وکالتنامه قدیمی.در حال حاضر ورثه اون شخصی که وکالت داشته باید چکار کنن؟مالک قبلی هم در دسترس نیست.
پاسخ: در چنین شرایطی ورثه میتوانند اقدام به طرح دعوی اثبات وقوع عقد بیع و الزام مالک سند رسمی به تنظیم سند را از دادگاه بخواهند
تصرف در زمین
سؤال: من زمینی ساختم در سند 87متر است اما بعد ساخت ک 4یا 5سال میگذرد الان متوجه شدم به دلیل پیشروی همسایهها با داخل زمین من 10منر از زمینم کم است و بنایی که برای من کار کرده به این دقت نکرده حالا باید چکار کنم ؟
پاسخ: دوست گرامی شما باید درخواست رفع تصرف بدید از همسایهای که زمین شما پیشروی داشته است پس از اقامه دعوی و اثبات مالکیت شما، مجبور میشن هر متراژ که تصرف کردن طبق حکم دادگاه رفع تصرف بشه و یا اینکه از شما خریداری کنند.
الزام به تنظیم سند
سؤال: ملکی را چند ماه پیش خریدم اما فروشنده هنوز ملک را سند نزده و هر بار به یک دلیل عقب میاندازد چه باید بکنم؟
پاسخ: اگر ملک دارای سند اصلی باشد و فروشنده انتقال سند را عقب بیندازد، خریدار میتواند با مشورت با یک وکیل دعاوی ملکی درخواست الزام به تنظیم سند تنظیم کند و از طریق دادگاه فروشنده را موظف به تنظیم سند کند.
پرسش و پاسخ حقوقی با وکیل ملکی
اگر به هر دلیلی درگیر دعاوی حقوقی ملکی هستید، با همکاران ما در سامانه حقوقی عدلاک ارتباط برقرار کنید. شما میتوانید به گروه تلگرامی ما ملحق شوید تا مستقیما با همکاران ما مشورت کنید. همچنین میتوانید در پایین همین صفحه سوالات خود را با ما مطرح کنید.
تماس فوری با تیم حقوقی متخصص در شهر شما
تماس با تلفنهای 09150998001 و 09393106011