وکیل وصیتنامه در قم : در سنت ایران و دین اسلام، لازم است هر فرد پیش از مرگ وصیتنامهاش را نوشته باشد؛ اما چنانچه قصد دارید یک وصیتنامهای قانونی و اصولی تنظیم کنید، باید با بهترین وکیل وصیتنامه در قم ارتباط برقرار کنید.
تماس فوری با تیم حقوقی متخصص در شهر شما
تماس با تلفنهای 09150998001 و 09393106011
موصی کیست؟
موصی فردی است که وصیتی را انجام میدهد و اموال خود را میان ورثه تقسیم میکند.
تقسیم ارث بین خواهر و برادر ناتنی
نقش وصی در ارائه وصیتنامه چیست؟
وصی فردی است که توسط موصیبه عنوان نماینده و مأمور اجرای وصیت مشخص میشود. او میتواند با در نظر گرفتن چهارچوب وصیت، در امور مختلف دخالت و تصرف کند. این فرد باید قدرت انتخاب و اختیار داشته باشد، همچنین لازم است بالغ و عاقل باشد و بتواند با امانتداری به امور بپردازد.
برای انجام مشاوره حقوقی تلفنی و حضوری کلیک کنید.

وصیتنامه چیست؟
وصیتنامه یک سند کتبی است که به صورت دستی یا رسمی نگارش میشود و براساس آن فرد، اموال خود را میان ورثه تقسیم میکند؛ اما کدام وصیتنامه قانونی حساب میشود؟ چرا بهتر است وصیتنامه دستی تنظیم نشود و به صورت سری و رسمی توسط بهترین وکیل وصیتنامه در قم تنظیم گردد.
نحوه تنظیم وصیتنامه در دفاتر اسناد رسمی
معتبرترین نوع وصیتنامه، وصیتنامه رسمی است. این وصیتنامه در دفتر اسناد رسمی نوشته میشود و به سادگی میتوان آن را اثبات کرد؛ زیرا مفاد آن در سند مالکیت درج شده است. یک خلاصه یا رونوشت از این سند به دفتر املاک ارسال میشود و پس از فوت موصی، در دفتر املاک ثبت میگردد.
ماده 277 قانون امور حسبی میگوید:
ترتیب تنظیم وصیتنامه رسمی و اعتبار آن به طوری است که برای اسناد تنظیم شده در دفاتر اسناد رسمی مقرر است.
بر اساس این قانون، تنظیم وصیتنامه رسمی و محضری در دفتر اسناد رسمی انجام میشود و این سند اعتبار بالایی دارد. برای تنظیم این وصیتنامه فرد باید مدارک هویتی خود و مدارک مالکیت اموالی که قصد وصیت در آنها را دارد ارائه کند.
مراحل نوشتن وصیتنامه قانونی چیست؟
برای نگارش وصیتنامه قانونی یک سری مراحل باید طی شود.
1- لازم است فرد مدارک هویتی (کارت ملی، شناسنامه ) و اسناد مالکیت اموال خود را ارائه کند. چنانچه وصیت او درباره اموال غیرمنقول باشد، دریافت استعلام از اداره ثبت محل وقوع مال ضروری است.
2- سند باید به تعداد ورثه و یک نسخه علاوه بر آن تنظیم شود و افراد ذینفع میتوانند از آن کپی گرفته برابر اصل کنند.
3- چنانچه موصی سواد نداشته باشد، لازم است آنچه در نظر دارد را به وکیل یا سردفتر دفتر اسناد رسمی بگوید و مسئول آن را در دفتر خود بنویسد سپس این متن توسط دو شاهد امضا شود. پس از درج شماره، یک سند رسمی به موصی ارائه میشود و دو نسخه از آن در دفتر اسناد رسمی به امانت باقی میماند.
برای انجام مشاوره حقوقی تلگرامی و آنلاین کلیک کنید.

هزینه تنظیم وصیتنامه محضری
ماده 1278 قانون مدنی میگوید:
اقرار هر کس فقط نسبت به خود آن شخص و قائممقام او نافذ است و در حق دیگری نافذ نیست مگر در موردی که قانون آن را ملزم قرار داده باشد.
بر این اساس همه اسنادی که در اداره ثبت املاک یا دفاتر اسناد رسمی تنظیم شده باشند، سند رسمی هستند و هزینه این سند نیز مانند بقیه اسناد رسمی حساب میشود. تعرفه قیمت همه ساله مشخص میشود.
تنظیم ارث براساس طبقات ارث
براساس قانون هر فرد میتواند یک سوم اموال خود را وصیت کند؛ مثلاً وقف کند؛ اما برای وصیت کردن بیشتر از این مقدار، به تائید و رضایت ورثه دارد.
از طرف دیگر وصیت فرد باید در چهارچوب شرع و قانون باشد. درصورتیکه وصیت فرد برخلاف قانون یا شرع باشد، فاقد اعتبار خواهد بود… اگر وصیتنامه قانونی نباشد و اعتبار نداشته باشند، ورثه میتوانند به آن اعتراض کنند. بسیاری از افراد برای اجرای درست وصیت خود از کمک بهترین وکیل وصیتنامه در قم کمک میگیرند تا اطمینان حاصل کند که وصیتنامه او به درستی انجام میشود.
تنظیم درست وصیتنامه به سادگی میتواند موجب شود که از مشکلات و اختلافات میان افراد جلوگیری کند. برای این کار لازم است از وکیل وصیتنامه در قم کمک بگیرید؛ بنابراین نوشتن و تنظیم وصیتنامه میتواند میزان اختلافات ایجاد شده میان ورثه را تا حد بالایی کاهش دهد.
مهمترین وظایف وکیل تقسیم ارث
مهمترین وظایف وکیل وصیتنامه در قم عبارتند از:
- تنظیم کردن وصیتنامه قانونی با توجه به خواسته موکل
- رعایت چهارچوب قانونی در زمینه تنظیم اسناد و رعایت خواستههای موکل
- نظارت بر اجرای درست وصیت
- تقسیم کردن اموال مطابق وصیت انجام شده و تلاش برای جلوگیری از اختلاف میان خانواده و ورثه
ویژگیهای وکیل وصیتنامه در قم
وکیل وصیتنامه فردی ماهر و متخصص است که توانایی تنظیم اصولی و قانونی وصیتنامه را دارد. او میتواند به درستی از حقوق موکل خود دفاع کند. همچنین با تنظیم درست لوایح و قوانین میتواند از موکل خود در شرایط مختلف دفاع کند.
سامانه حقوقی عدلاک با داشتن تیمی از وکلای ماهر و حرفهای آماده پشتیبانی از شما عزیزان در پروندههای حقوقی و مالی، انحصار وراثت، تنظیم وصیتنامه یا دعاوی مرتبط با ارث است. شما میتوانید از طریق شماره تلفنهای درج شده در این صفحه با ما ارتباط برقرار کنید و از مشاوره حقوقی تلفنی و حضوری استفاده کنید.

انواع وصیتنامه
در قانون ایران وصیتنامه سه نوع است:
خود نوشت: وصیتنامهای است که توسط خود فرد نوشته میشود. اعتبار این وصیتنامه به دست خط متوفی، امضا و مهر او است. در کنار آن باید توسط دو شاهد (ترجیحاً افرادی غیر از ورثه) آن را امضا کرده باشند؛ اما این نوع از وصیتنامه قابلاتکا نیست؛ یعنی ورثه میتوانند نسبت به آن اعتراض داشته باشند.
وصیتنامه سری: وصیتنامهای است که در اداره ثبت، تنظیم میشود. سپس در این اداره به امانت گذاشته میشود. به طور معمول این وصیتنامه به صورت مخفیانه تنظیم میشود و پس از فوت فرد ارائه میگردد.
وصیتنامه رسمی: این وصیتنامه، وصیتنامهای است که در دفتر اسناد رسمی ثبت شده و از نظر قانونی بسیار معتبر است و یک سند رسمی حساب میشود.
نقش وکیل وصیتنامه در قم در تنظیم وصیتنامه
یک وکیل با تجربه با تنظیم کردن شرایط وصیتنامه برای تأمین خواستههای موکل خود تلاش میکند. او باید وصیتنامه را دقیق و اصولی تنظیم کند و بر حسن اجرای آن نظارت کند.
ارتباط با وکیل وصیتنامه در قم
اگر قصد دارید یک وصیتنامه تنظیم کنید یا در زمینه انحصار وراثت به کمک یک وکیل متخصص نیاز دارید، بهترین انتخاب تماس با وکیل وصیتنامه در قم است. شما میتوانید از طریق تلگرام، تلفن، مشاوره حضوری و حتی اینستاگرام و همچنین با مطرح کردن سؤالات خود در پایین همین صفحه با ما ارتباط برقرار کنید تا بتوانیم در اولین فرصت با شما ارتباط برقرار کنیم. فراموش نکنید در روزهای سخت ما در کنار شما هستیم.
تماس فوری با تیم حقوقی متخصص در شهر شما
تماس با تلفنهای 09150998001 و 09393106011