وکیل طلاق اتباع در مشهد
همانطور که مستحضرید امروزه شاهد مهاجرت تعداد زیادی از اهالی کشورهای مجاور به ایران و علی الخصوص شهر مشهد هستیم و این مورد مستلزم آگاهی و مدیریت و وضع قوانین جامع و کارآمد می باشد تا به جلوگیری هرچه بیشتر چالش های قانونی حقوقی و کیفری بین اتباع باهم یا اتباع و ایرانیان، بیانجامد به طوری که خللی در آرامش و امنیت ساکنین بوجود نیاید.
یکی از مسائل شایع و مبتلا به برای مهاجران اتباع در مشهد دعاوی مربوط به طلاق است. اتباع هم مانند سایرین ممکن است دچار مشکلاتی در روابط خانوادگی شوند و تصمیم به جدایی بگیرند. به همین دلیل، آگاهی از مراحل و شرایط طلاق برای اتباع خارجی در ایران اهمیت زیادی دارد.آگاهی و شناخت از قوانین مربوطه در خصوص این موضوع می تواند این مسیر را برای شما هموار تر کند.
شرایط و مراحل طلاق اتباع در مشهد
طبق ماده 7 قانون مدنی اتباع خارجه مقیم ایران از حیث مسائل مربوط به احوال شخصیه و اهلیت خود و نیز از حیث حقوق ارثیه در حدود معاهدات مطیع قوانین و مقررات دولت متبوع خود خواهند بود.
بطور کلی طلاق اتباع در ایران، به صورت طرح دادخواست طلاق در دادگاه خانواده است که سیستم قضایی ایران به دعوای طلاق آنها مطابق با قانون و رعایت احوال شخصیه خودشان رسیدگی می کنند البته همانطور که مستحضرید قوانین کشور متبوع نباید خلاف قوانین و اصول اخلاقی باشد پس از طی مراحل، طلاق آنها به ثبت میرسد.
در این خصوص دیوان عالی کشور در سال 1392 رای وحدت رویه ای صادر کرد و گفت:زوجین از اتباع افغانستان از حیث احوال شخصیه تابع قانون دولت متبوع خود می باشند.ولی چون قوانین مربوط به احوال شخصیه دولت متبوع خود را برای رسیدگی به دعوای طلاق مطروحه ارائه نداده اند لذا رسیدگی به دعوی طلاق مطابق قوانین موضوعه ایران بلااشکال بوده و منع قانونی ندارد.
مشهد به عنوان دومین کلان شهر ایران همه ساله پذیرای تعداد زیادی از همزبانان مرزی می باشد. این پذیرش به وکلای متخصصی نیاز دارد که با تسلط بر قوانین داخلی و بین الملل، آماده ارائه بهترین خدمات حقوقی و مشاوره به مهاجرین اتباع در جهت تسهیل و تسریع مراحل قانونی و رسیدگی به نتیجه یاری رساند.
قانون مدنی افغانستان در بخش خانواده تا حدودی شباهتهایی با قانون مدنی ایران دارد. در خصوص طلاق افغانهای مقیم ایران، در صورتی که طرفین به توافق برسند و طلاق به صورت توافقی باشد، معمولاً روند خاصی طی میشود. بسیاری از مهاجرین اتباع در انجام طلاق توافقی، به روحانیون مذهبی خود مراجعه میکنند و از آنها گواهی طلاق شرعی دریافت مینمایند. پس از آن، این افراد میتوانند مستقیماً به سفارت افغانستان در تهران مراجعه کرده و مراحل ثبت طلاق را در کنسولگری سفارت انجام دهند.
در این مراحل، سفارت افغانستان کلیه روند های ثبت طلاق را انجام داده و طلاقنامه را صادر میکند. این فرآیند بهویژه در مواردی که طرفین از قانون مدنی ایران آگاهی کامل ندارند یا به علت ملاحظات شرعی، خواستار انجام طلاق از طریق مراجع مذهبی خود هستند، اهمیت دارد. در این شرایط، وکلای دادگستری سامانه حقوقی عدلاک میتوانند نقش راهنما و مشاور در خصوص نحوه انجام مراحل قانونی و شرعی را ایفا کنند و اطمینان حاصل کنند که تمامی مراحل بهدرستی طی شود.

ازدواج زن اتباع با مرد ایرانی
این مسأله در حوزه حقوق خانواده ایران، به دلیل وجود شرایط خاص و قوانین ویژه، پیچیدگیهای منحصر به فردی دارد. طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران، ازدواج بین زن خارجی (اتباع) و مرد ایرانی تحت شرایط خاصی قابل انجام است. یکی از مهمترین مسائل در این زمینه موضوع مجوزات قانونی و موافقتنامههای دولتی است. برای مثال، در صورتی که یک زن خارجی بخواهد با یک مرد ایرانی ازدواج کند، باید مراحل قانونی خاصی را طی کرده و مجوزهای لازم از مقامات دولتی و وزارت کشور ایران دریافت کند.
مهاجرین اتباع به دلیل مشکلات اقامت و وضعیت نامعین قانونی ممکن است با مسائلی روبرو باشند که در اینجا حضور یک وکیل حرفه ای برای مشاوره و ارائه راهکار قانونی موجب دلگرمی و اطمینان خواهد بود.
مدارک لازم در سایت وزارت خارجه برای ثبت ازدواج مرد ایرانی با زن اتباع عبارت است از:
1- درخواستنامه تکمیل شده ثبت ازدواج توسط زوجین.
2- اصل شناسنامه معتبر و عکس دار زوج.
3- اصل گذرنامه معتبر خارجی زوجه.
4- اصل گواهی بهداشتی زوجین مبنی بر داشتن سلامت کامل و نداشتن هرگونه بیماری واگیردار و مانع از ازدواج شامل: (ایدز، هپاتیت، بیماری های مقاربتی، اعتیاد و تالاسمی) .
5- گواهی تشرف زوجه به دین مبین اسلام (درصورتی که زوجه غیر مسلمان باشد.) .
6- اصل گواهی ازدواج شرعی زوجین، صادره از مراکز اسلامی مورد قبول نمایندگی.
7- اصل گواهی ازدواج محلی زوجین، صادره مقامات ذی صلاح کشور متوقف فیه.
8- اصل گواهی تولد زوجه.
9- سه قطعه عکس زوج و 6 قطعه عکس زوجه.
10- واریز هزینه ثبت ازدواج مطابق بخشنامه تعرفه کنسولی.

ازدواج مرد تبعه خارجی با زن ایرانی
طبق ماده ۱۰۵۹ قانون مدنی زن ایرانی مسلمان نمی توان با مرد خارجی غیر مسلمان ازدواج کند. برای این که ازدواج صورت بگیرد؛ مرد باید مسلمان شود و برای ثبت این ازدواج نیاز است که گواهی یا استشهادیه مرد به دین اسلام هم به عنوان مدارک مورد نیاز ضمیمه گردد.
همینطور طبق ماده ۱۰۶۰ قانون مدنی نیاز است که زن ایرانی برای ازدواج با شخصی که تابعیت ایران را ندارد؛ اجازه دولت را کسب کند.
علی الاصول اجازه دولت برای رعایت غبطه و مصلحت زوجه است تا مانع خطرات ناشی از ازدواج نادرست باشد و او را حفظ کند.
برخلاف ازدواج مردان ایرانی با زن اتباع که نیازی به اجازه دولت ندارند ولی یک سری مدارک را باید تهیه کنند تا ازدواج آنها ثبت شود، زنان ایرانی برای ازدواج با اتباع نیاز به اجازه دولت خواهندداشت.
اگر مرد ایرانی همسر خارجی اختیار کند زن خارجی به تابعیت ایران درآمده و همینطور فرزندانی که از این زوج به دنیا می آید حاصل از ازدواج هم ایرانی خواهد بود
پیامدهای حقوقی طلاق اتباع در ایران
اولین پیامد و نتیجه طلاق اتباع در ایران جدایی و خاتمه زوجیت می باشد که به محض اجرای صیغه طلاق زن و مرد با استناد به طلاق نامه خود می توانند از حقوق قانونی ناشی از آن بهره مند شوند و به تکالیف مربوطه پایبند گردند.
از مهمترین آثار طلاق اتباع در ایران مسئله حقوق مالی اتباع است که طبق قانون کشور متبوع طرفین معین می گردد. در این خصوص مهریه و نفقه،اجرت المثل ایام زوجیت و سایر حقوق مالی وجود دارد که بسته به قوانین کشور مبدا (کشور تبعه بیگانه) خواهد بود.
مثلا زوجه ای که تابعیت افغانستان را دارد و همسر وی ایرانی است قوانین افغانستان در خصوص حقوق مالی و در کل احوال شخصیه وی جاری خواهد بود.اگر زنی تابعیت افغانستان را داشته باشد و از همسر ایرانی خود در ایران طلاق بگیرد، قوانین افغانستان در خصوص عده طلاق، حقوق مالی زن، و دیگر مسائل مشابه حاکم خواهد بود.
البته باید به این نکته اشاره کرد که بیشتر اتباع بیگانه که در ایران حضور دارند مهاجرین افغان هستند که ممکن است به صورت های مختلفی از جمله پناهنده، آواره یا اقامت با کارت ویژه اتباع(کارت آمایش)باشند که کشورهای مسلمان اطراف ایران هستند و علاوه بر دین و زبان در قانون هم یک سری شباهت ها دارند اما این موارد دلیل بر عدم نیاز به وکیل حرفه ای و مشاور حقوقی در مشهد نمی باشد.
شما با انتخاب یک وکیل ماهر در امور خانواده و طلاق خود، که آگاهی کامل از قوانین مربوطه دو کشور دارد با آسودگی خاطر و بدون نگرانی می توانید مشکل خود را به ما بسپارید.

حق الزحمه وکیل طلاق اتباع
یکی از مسائلی که ممکن است برای این افراد دغدغه باشد این است که هزینه وکیل طلاق اتباع در مشهد چقدر است؟
تیم حقوقی عدلاک با پیگیری مداوم و فعالیت همزمان دو وکیل بر روی پرونده آماده همکاری با کمترین هزینه و حق الوکاله منصفانه می باشد.
عدم درک کافی و نادرست از قوانین و روند قانونی ممکن است باعث سردرگمی و آشفتگی شما باشد
ما این اطمینان را به شما می دهیم که تا رسیدن به خواسته تان همراهتان باشیم.
انتخاب وکیل متخصص و باتجربه تضمینی برای حفظ حقوق شماست.
سلام
ممنون از توضیحاتتون
تماس گرفتم در رابطه با طلاق وکیل نایز داشتم که با همون توضیحات تلفنی مشکلممو حل کردن
هر جای دیگه تمس گرفتم اول گفتند پول ممنون بابت راهنمایی