ورود بدون اجازه به ملک دیگران جرم است. مجازات ورود غیرمجاز به ملک دیگران در قانون چیست؟ ملک افراد و منزل آنها حریم شخصی آنها است.امنیت و ایمنی خانواده اهمیت بالایی دارد؛ بنابراین ورود بدون اجازه به ملک دیگران جرم محسوب میشود و قانون برای حفاظت از امنیت افراد جامعه با متجاوزان به جدیت برخورد میکند.
- در این مقاله میخوانید:
- ورود غیرمجاز به ملک دیگران چیست؟
- مجازات ورود غیرمجاز به ملک دیگران چیست؟
- چطور میتوان جرم ورود به عنف را اثبات کرد؟
- وکیل کیفری
در این مقاله میخوانید:چنانچه فردی بدون توجه به قانون با هر هدفی وارد ملک دیگری شود مرتکب جرم شود و در صورت شکایت صاحبخانه به دادگاه فرستاده میشود و باید بابت تعرض خود مجازات شود.اما برای مجازات این فرد لازم است مدارک و اسنادی ارائه شود و جرم ورود غیرمجاز به اثبات برسد.
ورود غیرمجاز به ملک دیگران چیست؟
خانه محل ایمنی و آرامش خانواده است و اهمیت بالای آرامش و امنیت خانواده در فرهنگ ایران باعث میشود که از حرمت آن حفاظت شود.بنابراین اگر فردی مخفیانه یا به زور وارد خانه بدون اجازه خانواده وارد منزلی شود مرتکب جرم شده است.
باید بدانید هرکس به هر طریقی به زور یا مخفیانه یا علنی وارد ملک دیگری شود و قصد آسیب رساندن به ساکنین را داشته باشد جرم کیفری انجام داده و براساس قانون مجازات میگردد. تفاوتی نمیکند که این ملک محصور باشد یا نباشد. ورود به ملک دیگری و دخل و تصرف در آن بدون اجازه مالک جرم است. مگر اینکه با مالک ملک قراردادی تنظیم کرده باشد یا اینکه اجازهنامه کتبی گرفته باشد.داشتن اسناد و مدارک کافی در زمانهایی مانند این میتوانند بسیار موثر باشند.
برای انجام مشاوره حقوقی تلفنی و حضوری کلیک کنید.

تماس فوری با تیم حقوقی متخصص در شهر شما
تماس با تلفنهای 09150998001 و 09393106011
مجازات ورود غیرمجاز به ملک دیگران چیست؟
روش ورود به ملک در تعیین مجازات چنین افرادی مؤثر است. زمانی که فردی بدون اجازه وارد ملک میشود اما خلافی انجام نمیدهد و موجب تخریب نمیشود و خسارت ایجاد نمیکند؛ بنابراین صرفاً بدون اجازه وارد ملک دیگری شده است. در این حالت مجازات این فرد با فردی که به زور وارد خانه دیگران میشود و مرتکب سرقت و آزار میشود متفاوت است؛ اما با این حال باید بدانید که در هر حال این فرد مرتکب جرم شده است.
در هر حال مالک ملک میتواند با تنظیم دادخواست و شکایت علیه متجاوز، از دادگاه مجازات او را درخواست کند و چنانچه فرد بدون دلیل موجه وارد ملک دیگران شود، محکوم به حبس میگردد.
مجازات ورود غیرمجاز به ملک دیگران علاوه بر جبران خسارت وارد شده، حبس نیز میباشد. میزان خسارت براساس تشخیص کارشناس مشخص میشود.
اگر فردی شبانه به قصد سرقت وارد منزل دیگران شود و موجب ایجاد ترس و وحشت میان اعضای خانواده شود و اقدام به سرقت اموال آنها کند یا اینکه اقدام به ضرب و جرح افراد کند، مجازات او مشدد خواهد بود. اگر متجاوز دارای سلاح گرم یا سرد باشد مجازات او تشدید میشود. ما قبلاً درباره سرقت حدی و مجازات مشدد مقالههایی را در سایت ارائه کردهایم که در آن شرایط مجازات فردی که مرتکب زور و اجبار برای ورود به ملک دیگران میشود شدیدتر میشود.
برای انجام مشاوره حقوقی تلگرامی و آنلاین کلیک کنید.

چطور میتوان جرم ورود به عنف را اثبات کرد؟
حالا که درباره مجازات ورود غیرمجاز به ملک دیگران صحبت کردیم باید درباره روش اثبات این جرم نیز بیشتر بدانیم. اگر کسی بدون اجازه وارد منزل شما شد بهترین راه اثبات جرم کمک گرفتن از شهادت شاهدان است؛ یعنی کسانی که شاهد ورود به عنف بودهاند درصورتیکه دارای شرایط قانونی باشند میتوانند آنچه که دیدهاند را شهادت دهند. مشروط بر اینکه عاقل باشند و به سن شهادت رسیده باشند. ما قبلاً در مقالهای درباره ویژگیهای یک شهادت قانونی و خصوصیات شاهد مفصل با شما گفتگو کردهایم.
اما اگر شاهدی در صحنه وجود نداشت چه باید کرد؟ در این حالت اعتراف خود مجرم میتواند اثباتکننده جرم باشد. همچنین این امکان وجود دارد که شاکی سوگند به جا بیاورد. مدارکی مانند تصاویر دوربین مداربسته نیز میتواند دراثبات جرم برای قاضی کمککننده باشد.
درباره مجازات ورود به عنف و اینکه آیا این جرم قابلگذشت است مسئله به شاکی برمیگردد. معمولاً در قانون جرائم غیرحدی قابلگذشت هستند؛ اما باید ببینیم شاکی پرونده قصد رضایت دارد یا نه؛ بنابراین چنانچه شاکی قصد بخشیدن مجرم را نداشته باشد، مراحل قانونی برای مجازات دنبال میشود تا مجازاتهای قانونی برای مجرم تعیین شود.
وکیل کیفری
افراد موظف هستند برای ورود به ملک دیگران از مالک اجازه بگیرند. هرگونه ورود بدون اجازه مالک براساس قانون با مجازات ورود غیرمجاز به ملک دیگران روبرو خواهد شد. این مجازات میتواند جریمه نقدی یا حبس باشد و میزان آن بسته به شدت جرم متفاوت است.
برای طرح شکایت لازم است شاهد یا مدرکی داشته باشید یا اینکه اعتراف خود مرتکب را کسب کنید. برای اطلاع بیشتر در این زمینه میتوانید سؤالات حقوقی خود را با ما در پایین همین پست در میان بگذارید و منتظر پاسخ تیم حقوقی سامانه عدلاک باشید.همچنین میتوانید با انجام مشاوره حقوقی تلفنی یا حضوری سوالات خود را با همکاران ما مطرح کنید و از مشورت تیم حقوقی ما استفاده کنید. فراموش نکنید در روزهای سخت ما در کنار شما هستیم.
تماس فوری با تیم حقوقی متخصص در شهر شما
تماس با تلفنهای 09150998001 و 09393106011