وکیل تقسیم ترکه در مشهد : چرا به کمک یک وکیل تقسیم ترکه در مشهد نیاز داریم؟ تقسیم ترکه یکی از مسائل حسبی است. در اینگونه موارد کمک گرفتن از وکیل اجباری نیست. در حقیقت اگر پرونده شما پیچیده نباشد، مسیر حقوقی آن پر دردسر نخواهد بود؛ اما در موارد مرتبط با امور حسبی نیاز به پیگیری مداوم وجود دارد و این زمانی است که به یک وکیل تقسیم ترکه نیاز خواهید داشت.
تماس فوری با تیم حقوقی متخصص در شهر شما
تماس با تلفنهای 09150998001 و 09393106011
بهترین وکیل تقسیم ترکه در مشهد
بهترین وکیل تقسیم ترکه در مشهد فردی است که در زمانهای معین به مراجع قانونی مراجعه میکند تا پرونده خیلی زودتر به نتیجه برسد.
برای انجام مشاوره بهترین با وکیل تقسیم ترکه در مشهد حقوقی تلفنی و حضوری با همکاران ما کلیک کنید.

چرا تقسیم ترکه الزامیست؟
بعد از مرگ فرد و پرداخت دیون و بدهیهای فرد،ورثه در خالص ترکه فرد مالکیت مشترک دارند. داشتن یک مالکیت مشترک میتواند برای فرد ایجاد مشکلات فراوانی کند. برای اینکه این مالکیت مشترک از بین برود لازم است اموال فرد تقسیم شود یا به اصطلاح تقسیم ترکه انجام شود. یکی از مسائل مهم در مورد بهترین وکیل تقسیم ترکه در مشهد ، ایجاد جدال و درگیری میان اقوام است. از جمله مواردی که موجب اختلاف در تقسیم ترکه میشود تعیین تکلیف اموال متوفی و مشخص کردن میزان سهمالارث ورقه میباشد.
اقدامات لازم قبل از تقسیم ترکه چیست؟
پیش از تقسیم ترکه لازم است اقداماتی انجام شود. از جمله مواردی که برای حفظ ترکه و رساندن اموال به ورثه انجام میشود به این موارد اشاره میشود:
مهر و موم ترکه
تحریر ترکه
اداره ترکه
اقدامات بهترین وکیل تقسیم ترکه در مشهد
بهترین وکیل تقسیم ترکه در مشهد چه اقداماتی را انجام میدهد؟
بهترین وکیل تقسیم ترکه در مشهد پیش از اقدام برای تقسیم اموال برای جلوگیری از پایمال شدن حقوق افراد بدهیهای متوفی را شناسایی میکند. بدهیهای متوفی از این قرارند:
- مهریه همسر و نفقه او
- بدهیهای متوفی به افراد مختلف و کسانی که تحت سرپرستی او بودهاند.
- حقوق کارگران و خدمت گذاران ، کارمندان و…
- هزینههای مختلف مانند هزینه کفنودفن و هزینههای لازم برای زندگی فرد
تکلیف بدهیهای افراد پیش از تقسیم ترکه چیست؟
بر طبق ماده 868 قانون مدنی،ورثه نمیتوانند نسبت به اموال متوفی ادعای مالکیت کنند مگر بعد از پرداخت حقوق و بدهیهای متوفی و مالیاتهایی که به بهترین وکیل تقسیم ترکه در مشهد تعلق میگیرد. از جمله موارد مرتبط با این مسئله از این قرارند:
- هزینه کفنودفن میت و حقوقی که نسبت به اعیان ترکه تعلق میگیرد
- بدهیها و واجبات مالی میت
- متوفی میتواند تا یک سوم ترکه خود را بدون اجازه ورثه وصیت کند و برای وصیت کردن بیشتر از آن باید تائید ورثه را بگیرد.
برای انجام مشاوره حقوقی تلگرامی و آنلاین کلیک کنید.

استعلام فهرست اموال و داراییهای متوفی
شورای حل اختلاف بر طبق خواست ورثه یا وکیل تقسیم ترکه در مشهد، لیستی از اموال متوفی را تهیه میکنند و در این فهرست اموال منقول و غیرمنقول متوفی لیست میشود و ارزش مالی هر کدام را بیان میکند. همچنین مطالبات متوفی و بدهیهای او نیز مشخص میشود. این مسئله به این دلیل انجام میشود که مقدار دقیق اموال به جا مانده از فرد مشخص شود. برای این کار میتوانید از کمک وکیل تقسیم ترکه استفاده کنید.
چه افرادی میتوانند درخواست تقسیم ترکه نمایند؟
براساس ماده 589 قانون مدنی ، هر یک از افراد شریک در اموال متوفی این حق را دارد که هر زمان بخواهد تقاضای تقسیم ترکه را بنماید. براین اساس هرکدام از افراد ذیر میتواند به عنوان خواهان این دعوا برای تقسیم ترکه قرار گیرند.:
- درصورتیکه هرکدام از ورثه به سن قانونی و رشد نرسیده باشد، پدر یا جد پدری یا قیم قانونی او میتواند از دادگاه برای تقسیم اموال درخواست کند.
- چنانچه متوفی برای بعد از زمان مرگ خود وصی مشخص کرده باشد، وصی این حق را دارد که برای تقسیم اموال درخواست دهد.
- هرکدام از ورثه قانونی متوفی میتوانند درخواست تقسیم ترکه را بنمایند.
- وراث محجور (صغیر، غیر رشید یا مجنون) که از تصرف در اموال خود منع شده باشند نیز حق مطالبه اموال خود را از طریق قیم دارند.
چنانچه بین ورثه تعدادی مفقودالاثر باشند تکلیف تقسیم اموال چیست؟
براساس ماده 1012 قانون مدنی، چنانچه فرد غایب مفقودالاثر، برای اداره اموال خود، تکلیفی را معین نکرده باشد، کسی هم نباشد که قانونا حق تصدی امور مربوط به وی را داشته باشد؛ دادگاه برای اداره اموال خود یک فرد امین را تعیین میکند. تقاضای تعیین شخص امین، فقط از طرف مدعیالعموم و اشخاص ذینفع در این مسئله موردقبول قرار میگیرد.
ماده 303 قانون امور حسبی بیان میدارد:
هرگاه یکی از ورثه متوفی غایب مفقودالاثر باشد و آن فرد وکیلی برای درخواست تقسیم اموال متوفی معرفی و مشخص نکرده باشد، بدوا برای فرد غایب، امینی تعیین میشود و بعد تقسیم انجام میگردد. (وکیل شخص غایب نیز میتواند یکی از اشخاصی باشد که حق درخواست تقسیم را دارد.)
چگونه میتوان درخواست تقسیم ترکه کرد؟
وکیل تقسیم ترکه میتواند برای تقسیم ترکه به شما کمک کند. وارث ترکه یا وکیل آنها یک درخواست کتبی تنظیم میکند و نام و مشخصات متوفی، نام و مشخصات درخواستکننده تقسیم ترکه، تعیین ورثه و اشخاصی که در ترکه سهم دارند و … تنظیم میکند و در این درخواست سهم هرکدام از افراد از اموال متوفی معین میشود.

مرجع صالح رسیدگی به دعاوی تقسیم ترکه
براساس ماده 20 قانون آیین دادرسی مدنی دعاوی مرتبط با تقسیم ترکه متوفی چه خواسته و، چه دین و چه مربوط به وصایای متوفی باشد، تا زمانی که تقسیم ترکه صورت نگرفته باشد، در دادگاههای محلی اقامه میشود.
درصورتیکه متوفی در ایران اقامت نداشته باشد، دعاوی تقسیم ترکه در کدام دادگاه مورد رسیدگی قرار میگیرد؟
برای تقسیم ترکه و رسیدگی به اموال متوفی، آخرین اقامتگاه متوفی در ایران به آن رسیدگی میکند. اگر آخرین اقامتگاه متوفی مشخص نباشد، رسیدگی به این مسئله در صلاحیت دادگاهی است که آخرین محل سکونت متوفی در آنجا بوده است.
چرا باید از بهترین وکیل تقسیم ترکه در مشهد کمک بگیریم؟
پیش از این درباره انحصار وراثت و دلایل نیاز به وکیل انحصار وراثت در مشهد به صورت مفصل با شما صحبت کردهایم. گواهی انحصار وراثت و مهر و موم کردن اموال دو کار مهمی است که وکیل تقسیم ترکه انجام میدهد. این کار با هدف جلوگیری از دخل و تصرف در اموال انجام میشود. به این ترتیب از اختلافات آتی جلوگیری میشود.
باید بدانید که مهر و موم ترکه و تحریر ترکه تا حد زیادی میتواند از دعاوی حقوقی بعدی جلوگیری کند. ما پیش از این در مقالههایی به صورت مفصل صحبت کردهایم که میتوانید با مطالعه این مقالهها اطلاعات خود را در این زمینه افزایش دهید.
برای دسترسی به بهترین وکیل متخصص تقسیم ترکه در مشهد با سامانه حقوقی عدلاک ارتباط برقرار کنید. شما میتوانید با شماره تلفنهای پایین این صفحه برای مشاوره حقوقی تلفنی و حضوری اقدام کنید.
تماس فوری با تیم حقوقی متخصص در شهر شما
تماس با تلفنهای 09150998001 و 09393106011
سلام مشاوره انلاین میخواستم
سلام
با شماره های اعلام شده تماس بگیرید یا از منوی سایت قسمت مشاوره حقوقی آنلاین اقدام به مطرح کردن مشکلتون کنید.
جالببود گرچه خیلی کلی توضیح دادید و به جزئیات نپرداخته شده
سلام ممنون از مطلب کاربردیتون