کلاهبرداری با دستگاه اسکیمر با استفاده از دستگاه از دستگاه کارتخوان سیار ، برای دسترسی رمز کارت بانکی قربانی ، کلاهبردار ، یا خود اقدام به کشیدن کارت برای مشتری کرده یا اینکه در هنگام کشیدن کارت ، توسط مشتری ، با نگاه کردن به دستگاه کارتخوان ، رمز کارت بانکی قربانی را حفظ می کند .
در سال های اخیر به جای پول نقدی کارت بانکی رواج پیدا کرد و کلاهبرداری با دستگاه اسکیمر ، افراد قربانی شدن و باعث شده که موجودی خود یا تمام اموالشونو بخاطر کلاهبرداری از طریق کارت بانکی از دست بدهند.
کلاهبرداری طبق قانون تشدید مجازات کلاهبرداری به جرمی می گویند که شخص ، کلاهبردار عمل غیرقانونی انجام داده و با کمک گرفتن از این عمل غیر قانونی به غیر از خود ، دیگران را فریب می دهد و تمام اموال طرف مقابل می برد .
به این ترتیب:کلاهبردار تمام اموالتونو بدون اینکه خودتون متوجه بشین یا اینکه اطلاعی داشته باشید ، حسابتونو خالی میکنند .
شخص کلاهبردار مجدد که رمز کارت شما رو می پرسد و شمایی که رمز می گویید و از عاقبت آن اطلاعی ندارید ، سعی کن تا حد امکان ( رمز ) خودتون وارد کنید و در اختیار فروشنده یا همون کلاهبردار قرار ندهید.

در صورت نیاز به مشاوره حضوری و آنلاین مشهد
در مرحله اول : به این صورت بوده کلاهبردار ، یک دستگاه اسکیمر را در قسمتی از دستگاه پوز که کارت در آن ، کشیده می شود ، نصب کرده و با استفاده از این اسکیمر ، اطلاعات کارت بانکی قربانی را کپی می کند .

مرحله دوم: از نحوه کلاهبرداری دستگاه اسکیمر ، چه از طریق دستگاه خودپرداز و چه از طریق دستگاه کارتخوان سیار ، کلاهبردار ، اطلاعات کارت بانکی قربانی را بر روی یک کارت بانکی خام ، کپی کرده و سپس با استفاده کپی کارت بانکی و رمز کارت قربانی ، حساب وی را خالی میکند.

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر در مورد جرائم رایانه ای کلیک کنید
مجازات کلاهبرداری اسکیمر ، طبق ماده 13 قانون جرای رایانه ای یا حبس از یک تا پنج سال بوده یا جزای نقدی از بیست میلیون ریال تا یکصد میلیون ریال می باشد . همچنین ، در مواردی ، به نظر قاضی رسیدگی کننده به پرونده ، ممکن است هر دو مجازات حبس و جزای نقدی ، به عنوان مجازات کلاهبرداری با دستگاه برای کلاهبرداری ، تعیین گردد .
نحوه شکایت کردن از شخص کلاهبردار با دستگاه اسکیمر :
1-مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و ثبت کردن شکایت خود برای کلاهبردارداری کردن با دستگاه اسکیمر .
2- سپس بعد از مراجعه به دفاتر خدمات قضایی ، ارسال کردن شکوائیه به دادسرا جرائم رایانه ای است
مطابق مراحل زیر ، نحوه رسیدگی به کلاهبرداری با دستگاه اسکیمر :
بعد از ثبت شکوائیه از طریق دادسرا و کمک گرفتن از پلیس فتا و استعلام گرفتن بانک از حساب و سپس شخص را احضار کرده ، تحقیقات مقدماتی انجام داده می شود و دادسرا قرار جلب صادر می کند و پس از صادر کردن صدور کیفر خواست ، پرونده ارسال می کنند به دادگاه کیفری .
دادگاه کیفری متهم را برای حضور پیدا کردن در جلسه یا جلسات دادرسی احضار می کند و تمام پرونده و دلایل را بررسی می کند ، اگر دلایلی وجود داشت برای محکومیت متهم صادر میکنند. رای محکوم شدن به عنوان اینکه شخص کلاهبرداری است .سپس دادگاه تجدیدنظر تایید کند اجرا میشود .

راه مقابله با کلاهبرداری به روش اسکیمر و سایر کلاهبرداریهای متصل شدن به کارتهای بانکی، تغییر دادن رمز کارت هستش. رمز کارت بانکی باید به صورت مستمر، عوض شود تا امکان و احتمال کلاهبرداری و دزدی رایانه ای کمتر می شود . امروزه استفاده از کارتخوان سیمدار و بیسیم، میتوان از دستگاههای ورود رمز استفاده کرد حاشیه هستند و امنیت دارد .
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد کلاهبرداری اسکیمر در کانال تلگرام حقوق کیفری عضو شوید . وکلای سامانه حقوقی عدلاک نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی و آنلاین به سوالات شما عزیزان کلاهبرداری با دستگاه اسکیمر پاسخ دهند.
ّ

سلام من مبلغی پولی از کارتم برداشت کردن راهی هست ؟ ممنون میشم جواب بدین
بله راهی هست از طریق دستگاه کارتخوات تقلبی کلاهبرداری کرده باشند مجازات دارد در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید