درباره جلسه مشاوره طلاق چه میدانید؟ این روزها میزان شیوع طلاق در میان زوجهای ایرانی افزایش چشمگیری یافته است تا جایی که تبدیل به یک معزل آزاردهنده شده است. بسیاری از افراد در دوره نامزدی و حتی قبل از ازدواج اقدام به جدایی میکنند .هرکدام از این افراد نیز دلایل خاص خود را برای درخواست طلاق دارند که ممکن است از نظر دیگران غیرمنطقی باشد اما از نظر خودشان درست و منطقی هم هست. اما چطور میتوان از بروز طلاق به دلایل غیرمنطقی جلوگیری کرد؟
چطور میتوان ساختار خانواده را حفظ کرد و به زوجین کمک کرد که به جای پاک کردن صورتمسئله، برای حل مشکلات در کنار هم تلاش کنند؟ بهترین روش برای این کار کمک گرفتن از مشاور طلاق و انجام مشاوره طلاق است. انجام مشاوره طلاق میتواند در حل بسیاری از مشکلات میان زن و شوهر مؤثر باشد و از طلاق جلوگیری کند. یا اینکه طلاق را عقب بیندازد. در این مقاله قصد داریم در زمینه مشاور طلاق و انجام مشاوره طلاق با هم گفتگو کنیم و ببینیم چرا بهتر است قبل از اقدام به طلاق، نزد یک مشاور برویم؟ تعداد جلسات مشاوره طلاق باید چقدر باشد و چه سؤالاتی در این جلسات مطرح میشود. با ما همراه باشید.
برای انجام مشاوره حقوقی تلفنی و حضوری با همکاران ما در سامانه حقوقی عدلاک کلیک کنید.

مزیت کمک گرفتن از مشاوره طلاق چیست؟
پیش از استفاده از مشاوره طلاق، نیاز است تا درباره فواید مشاوره اطلاعات کاملی داشته باشید و بتوانید به این مشاور اعتماد کنید. ما در این بخش مزیت مشاوره طلاق را با شما در میان میگذاریم.
- کنترل رفتار پیش و پس از طلاق: بسیاری از زن و شوهرها در مدت زندگی مشترک یا نامزدی، رفتارهای نامتعارفی از خود نشان میدهند. اختلافات میان افراد و رفتار نا به هنجار میان طرفین موجب بدتر شدن شرایط میشود و افزایش میزان اختلافات میان طرفین موجب میشود که حل اختلافات سختتر و سختتر شود. مشاوره طلاق به زن و شوهر کمک میکند تا بتوانند رفتار طرف مقابل را درک کنند و از اشتباهات خودآگاه شوند و از بروز رفتارهای ناشایست و عمیقتر شدن اختلافات جلوگیری میکند.
- آگاهی از احساس فرد در مورد خانواده: شما باید بتوانید از احساس خودتان نسبت به خانواده آگاه شوید. بهاینترتیب میتوانید از دلایل پشت رفتار افراد نیز آگاه شوید.با پیدا کردن دلایل شما میتوانید اختلافات قابلحل را رفع کنید. مشاوره خانواده و طلاق در حقیقت به شما برای درک بهتر احساساتتان کمک میکند بهاینترتیب حتی در صورت طلاق و جدایی میان طرفین، رابطه دوستانه میان آنها ادامه پیدا میکند.
- آموختن مهارتهای ارتباطی جدید: تلاش کنید مهارتهای ارتباطی جدیدی بیاموزید و روابطتان را با افراد بهبود دهید.شما باید بتوانید رابطه مناسبی با طرف مقابلتان برقرار کنید. این مسئله به خصوص در زمان طلاق توافقی اهمیت بیشتری مییابد تا طرفین در صلح و بیدردسر از هم جدا شوند. این مسئله برای فرزندان خانواده اهمیت بیشتری دارد.
- پیدا کردن یک راهنما برای تصمیمگیری بهتر: مشاور طلاق با شنیدن حرف طرفین، از دیدگاهی بیطرف به بررسی شرایط میپردازد و به شما کمک میکند که بهتر تصمیم بگیرید.

تعداد جلسات مشاوره طلاق چقدر است؟
تعداد جلسههای مشاوره طلاق به مسائل مختلفی بستگی دارد. از جمله نوع رابطه میان زوجین، مشکل دو طرف و زمانی که برای حل این مشکل نیاز است. در بعضی از موارد این امکان وجود دارد که جلسههای دادگاه بیشتر شود و در بعضی موارد نیز مشاوره طلاق با جلسات کمی به پایان میرسد و نیازی به جلسههای بیشتری نخواهد داشت. تعداد جلسات موردنیاز توسط مشاور مشخص میشود.
سؤالاتی که باید در جلسات مشاوره طلاق توافقی پرسیده شود.بعضی از سؤالاتی که لازم است در جلسه مشاوره بپرسید تا بتوانید با استفاده از این سؤالات از میزان تخصص مشاور با خبر شوید و ببینید که آیا این مشاور مناسب شماست یا به یک مشاور دیگر برای حل مشکلات خود نیاز دارید. پیش از مراجعه به مشاور طلاق پاسخ این سؤالات را برای خودتان پیدا کنید:
مشکل اصلی من چیست؟
کدامیک از مشکلات من مهمتر است؟
آیا قصد طلاق دارم؟
رابطه من با همسرم چگونه است؟
کدام ویژگی همسرم بیشتر مرا آزار میدهد؟
آیا در رابطه خود احساس عشق میکنم؟
آیا به همسر خود اعتماد دارم؟
آیا تابهحال به خیانت فکر کردهام؟
از مشاور طلاق چه انتظاری دارم؟
آیا میخواهم رابطه خودم را با همسرم بهبود ببخشم؟
چه مشکلات حلنشدهای را از گذشته خود دارم؟
در مورد آینده رابطه خود چه احساسی دارم؟
آیا حاضرم برای حفظ رابطه خود ، تغییر کنم؟
از مشاوره طلاق برای بهبود روند انجام این کار استفاده کنید
پس از انجام مشاوره طلاق، تلاش کنید از کمک مشاور برای حل مشکلات خود استفاده کنید و از نظرات یک فرد بیطرف برای حل مسائل خود کمک بگیرید.
برای انجام مشاوره حقوقی تلگرامی و آنلاین با همکاران ما کلیک کنید.

طلاق توافقی بدون مشاوره
جلسههایی که برای مشاوره پیش از طلاق زوجین مشخص میشود معمولاً طولانی هستند. حداقل تعداد این جلسات 5 جلسه مشاوره است که هر جلسه حداقل 45 روز طول میکشد. این موضوع موجب میشود که طلاق توافقی طولانی و دشوار گردد.
اما چنانچه یکی از وکلای طلاق توافقی در سامانه حقوقی عدلاک مسئولیت پرونده طلاق شما را بر عهده داشته باشد، دیگر نیازی به شرکت در جلسات مشاوره نخواهید داشت و طلاق شما در زمان کمتری انجام میشود.
قوانین پذیرش فرزندخوانده در ایران
ترفند ندادن مهریه
بسیاری از افراد تمایل دارند هم از همسر خود جدا شوند و هم اینکه مهریه نپردازند. بسیار سؤال میپرسند که راه ندادن مهریه به زن چیست؟ چطور میتوانم مهریه همسر خود را نپردازم؟ باید بگوییم که مهریه حق قانونی زن است و تنها در شرایط خاصی مهریه به زن تعلق نمیگیرد. برخی از این شرایط از این قرارند:
- طلاق خلع و مبارات
- هرگاه عقد دائم یا موقت میان زن و مرد به دلیلی باطل شده باشد، درصورتیکه میان زن و مرد نزدیکی صورت نگرفته باشد، زن حق مهر ندارد.
- هرگاه به دلیلی نکاح میان زن و شوهر فسخ شود ، درصورتیکه بین آنها نزدیکی صورت نگرفته باشد زن مستحق دریافت مهریه نخواهد بود مگر اینکه فسخ نکاح به دلیل ناتوانی جنسی مرد بوده باشد که در این صورت زن مستحق نیمی از مبلغ مهریه است.
- اگر یکی از طرفین قبل از تعیین مهریه و پیش از نزدیکی بمیرد، مهریه به زن تعلق نمیگیرد. اما چنانچه بین زن و مرد رابطه زناشویی انجامگرفته باشد، زن مستحق دریافت مهرالمثل است.
آیا در صورت خیانت زن به شوهر، زن مستحق دریافت مهریه خواهد بود؟
مهریه یک دین واجب است که باید به زن پرداخته شود. برخی از افراد گمان میکنند که راهحل نپرداختن مهریه ، اثبات این است که زن به شوهر خیانت کرده است. باید بگوییم که این اشتباه است و در هر شرایطی مهریه حق زن است و اگر شامل موارد بالا نباشد، مرد موظف به پرداخت مهریه میباشد.
آیا واقعا میشود مهریه نداد؟
سلام در هر صورت مهریه پرداخت می شود