درباره وکیل کیفری در کرمانشاه چه میدانید؟ یک وکیل کیفری خوب چه ویژگیهایی دارد؟ شاخۀ کیفری را میتوان یکی از مهمترین و حساسترین شاخههای علم حقوق دانست زیرا شکست یا پیروزی در یک پرونده کیفری به سادگی میتواند موجب مجازاتهای سنگینی برای افراد شود. به همین دلیل لازم است که در هر پرونده کیفری با یک وکیل متخصص مشورت کنید.
وکیل کیفری
وکیل کیفری در کرمانشاه یک وکیل پایه یک دادگستری است. تخصص این وکیل در مسائل مرتبط با پروندههای کیفری است؛ اما دعاوی کیفری چیستاند؟ چرا در یک دادگاه کیفری حضور وکیل واجب است؟
دعاوی کیفری در حقیقت اعمالی هستند که براساس قانون جرم حساب میشوند. رسیدگی به این قبیل از پروندهها در دادگاه کیفری، دادسرا و دادگستری انجام میشود. زمانی که جرمی توسط پلیس کشف شد، بعد از طی کردن مراحل تعقیب مجرم، مراحل مقدماتی تحقیقات انجام میشود. زمانی که یک فرد بابت یکی از جرائم کیفری دستگیر شد، در همین مراحل دستگیری باید برای وکیل کیفری درخواست بدهد.
برخی از مهمترین جرائم کیفری این موارد هستند: سرقت، جعل اسناد، قتل، کلاهبرداری، ترک انفاق، اختلاس، جرائم مواد مخدر و … میباشد.
اصل 35 قانون اساسی درباره انتخاب وکیل در جرائم کیفری بیان میدارد:
در همۀ دادگاهها، دو طرف دعوا حق دارند برای خود یک وکیل انتخاب کنند و درصورتیکه فرد از نظر مالی توانایی انتخاب وکیل را نداشته باشد، باید برای او امکان تعیین وکیل فراهم شود.
برای انجام مشاوره حقوقی تلفنی و حضوری با همکاران ما کلیک کنید.

جرائم کیفری شامل چه مواردی هستند
جرائم کیفری آن دسته از جرائم هستند که قانونگذار برای انجام آنها مجازات مشخص کرده است و قوانین کشور با جدیت و سختگیری با آنها برخورد میکند و بنابراین حضور یک وکیل کیفری در این جرائم اهمیتی دو چندان دارد. مجازاتهای مشخصشده برای جرائم کیفری میتواند از زندانهای طولانیمدت تا قصاص، اعدام و تبعید را در خود داشته باشد.
چنانچه درگیر یک پرونده کیفری شدید، فرقی نمیکند که شاکی باشید یا متهم، از نظر قانونی شما باید حتماً یک وکیل در کنار خود داشته باشید تا در تمام مراحل از بازپرسی اولیه تا دادگاه در کنار شما باشد و بدون حضور وکیل خود نباید حرفی بزنید یا اعترافی بکنید یا برگهای را امضا کنید.
وظایف وکیل کیفری در کرمانشاه
یکی از مهمترین وظایف یک وکیل کیفری، تهیهی شکایتنامه و لایحۀ دفاعی است. درصورتیکه یک وکیل به عنوان نماینده شاکی وارد پرونده شده باشد باید بتواند خواست و مطالبۀ موکل خود را در یک شکوائیه قوی و حرفهای تنظیم کند. درصورتیکه وکیل کیفری در کرمانشاه، وکیل متهم پرونده باشد، باید توانایی بالایی در تنظیم لایحۀ دفاعی داشته باشد.
وکیلی که نمایندگی متهم یک پرونده را میپذیرد، باید از لحظه بازداشت و اولین بازجویی در کنار موکل خود باشد؛ به عبارت دیگر درصورتیکه به عنوان متهم یک برای پرونده کیفری دستگیر شدید، قبل از هر کار درخواست یک وکیل کیفری داشته باشید و توصیه میشود که تا پیش از حضور وکیل یا وکیل تسخیری خود، از هرگونه اعتراف یا امضا کردن اعتراف بپرهیزید زیرا این کار میتواند سند و مدرکی برعلیه شما باشد. درحالیکه یک وکیل با حضور در کنار شما، بازجویی را در چهارچوب قانون حفظ میکند و از مشکلات ناخواسته و اشتباهات حقوقی جلوگیری میکند.
یک وکیل کیفری باید بتواند در تمام مراحل دادرسی و بازجویی، مواردی را که باعث کاهش مجازات مجرم میشود را بررسی کند و با ارائه شواهد و مدارک در دادگاه، از موکل خود دفاع کند.

ویژگیهای وکیل کیفری خوب در کرمانشاه
اگر بخواهیم مهمترین ویژگیهای بهترین وکیل کیفری در کرمانشاه را نام ببریم میتوانیم به این موارد اشاره کنیم:
- وظیفهشناسی
- آرامش در اقدام
- تسلط بر قوانین
- تجربه فعالیت در قوانین
- آشنایی با روانشناسی و فن بیان بالا
یک وکیل خوب و کاردان میتواند با وظیفه شانسی از دانش خود برای احقاق حقوق موکل خود استفاده کند.
انواع مجازات
در دعاوی کیفری، مجازاتها به عنوان تنبیههایی برای افرادی که جرمی ارتکاب کردهاند، تعیین میشوند. انواع مجازات ممکن شامل موارد زیر است:
1. حبس: شامل حبس تعزیری و حبس انفرادی است.
1. جریمه: پرداخت مبلغی به عنوان جریمه مالی.
1. تعلیق مجازات: تأخیر در اجرای مجازات تعیین شده.
1. مجازات اجتماعی: شامل انجام خدمات اجتماعی، تحت نظارت قرار گرفتن، برگزاری کلاسهای آموزشی و…
1. مجازات اصلاحی: مانند تلافی جبرانی یا درمان در موارد خاص
چه زمانی به یک وکیل کیفری در کرمانشاه نیاز داریم؟
چنانچه فردی برعلیه شما یک دعوای کیفری مطرح کرد، در اولین اقدام با یک وکیل کیفری تماس بگیرید. لازم است بدانید پروندههای کیفری یک کار پیچیده و مشکل است و یک فرد عادی نمیتواند در دادگاه قانونی از حقوق خود دفاع کند. چنانچه نتوانید در دادگاه به درستی از حقوق خود دفاع کنید، اتهام شما ثابت میگردد و به عنوان مجرم مجازات خواهید شد.
مجازاتی که برای جرائم کیفری در قانون مشخص میشود معمولاً بسیار سنگین است. چنانچه شما به عنوان متهم یک پرونده کیفری در دادگاه محکوم شوید و مجازات شوید، برحسب جرم ممکن است به مجازاتی از حبس طولانی تا تبعید و اعدام محکوم شود؛ بنابراین لازم است از همان ابتدا با یک وکیل کیفری در کرمانشاه تماس بگیرید.
برای انجام مشاوره حقوقی تلگرامی و آنلاین کلیک کنید.

مراجع صالح رسیدگی به جرائم کیفری
باید بدانید جرائم کیفری بسیار گسترده هستند و این جرائم در دادگاههای مختلف بررسی میشود؛ اما جرائم کیفری بسته به نوع و شدت آنها در دادگاههای مختلفی بررسی و رسیدگی میشود. بهطورکلی دادگاههای کیفری ایران پنج سری دادگاه هستند.
- دادگاه کیفری یک: این دادگاه مسئولیت رسیدگی به جرائم سنگین کیفری مانند اعدام، دیه و حبس ابد را دارد. همچنین تمام مجازاتهایی که در رده مجازاتهای تعزیری درجه سه و بالاتر قرار دارند در این دسته هستند.
- دادگاه کیفری دو: این دادگاه صلاحیت رسیدگی به همۀ جرائم کیفری را که در چهار دسته دیگر قرار نمیگیرند را دارد.
- دادگاه انقلاب: جرائمی مانند محاربه، اقدام علیه امنیت ملی، فساد فیالارض، توهین به رهبری و جاسوسی در این دسته قرار دارند.
- دادگاه اطفال و نوجوانان: این دادگاه وظیفۀ رسیدگی به جرائم کیفری را بر عهده دارد
- دادگاه نظامی: جرائم مرتبط با نظامیان در این شاخه قرار میگیرد.
امیدوارم که این مقاله توانسته باشد به سؤالات شما در زمینه پروندههای کیفری پاسخ مناسبی دهد.
چنانچه درگیر مشکلات حقوقی شدهاید، با همکاران ما در سامانه حقوقی عدلاک تماس بگیرید.