بیایید درباره نحوه اثبات جرم لواط صحبت کنیم. قبل از اینکه درباره نحوه اثبات جرم لواط صحبت کنیم باید قبل از هرچیز تعریفی از این جرم را بیان کنیم. در هر کشور و فرهنگی برای روابط جنسی یک چهارچوب وجود دارد و انحراف داشتن افراد از این چهارچوب میتواند موجب واکنش های تندی میان افراد و جامعه شود و به کشور صدمه وارد کند. البته انحراف جنسی از دیرباز در فرهنگهای مختلف وجود داشته و بین آنها تفاوتهایی وجود دارد.
در کشور ما، بر طبق قوانین شرع اسلام و فرهنگ ایران، درباره روابط جنسی چهارچوبهایی وجود دارد که خروج از این چهارچوبها جرم محسوب شده و مرتکبین آن مجازات میگردند. از جمله این انحرافات جنسی در قانون ایران مساحقه، تفخیذ و لواط را میتوان نام برد که در شرع اسلام هرکدام احکام جداگانهای دارند.
در ادامه این مقاله قصد داریم درباره جرم لواط و مجازات قانونی این جرم و نحوه اثبات آن با شما عزیزان گفتگو کنیم.
جرم لواط چیست؟
در دین اسلام لواط یکی از جرائم زشت جنسی محسوب میشود و مفهوم آن رابطه جنسی میان دو مرد است که امروزه به آن رابطه همجنسگرایی دو مرد (گِی) نیز میگویند. مشهورترین نمونه این انحراف در دین اسلام قوم لوط هستند که در قرآن به مجازات جرم آنها اشاره شده است.
برای انجام مشاوره حقوقی تلفنی و حضوری با همکاران ما کلیک کنید.

براساس احکام اسلام، عمل لواط در آخرت مجازات شدیدی دارد. اما لواط در قانون ایران چطور تعریف شده است؟
ماده 233 قانون مدنی بیان میدارد:
لواط عبارت است از دخول اندام تناسلی مرد به اندازه ختنهگاه در دُبُر انسان مذکر دیگر
براساس این ماده قانونی، میتوانیم بگوییم برای وقوع جرم لواط باید اندام جنسی یک مرد به اندازه ختنهگاه وارد مقعد دیگری شود.
فاعل و مفعول
در تعریف جرم لواط کسی که اقدام به دخول کرده، فاعل و فردی که آلت تناسلی در پشت او فرو رفته مفعول محسوب میشوند.
تفاوت لواط با زنا چیست؟
در جرم لواط دو طرف (فاعل و مفعول) هر دو مرد هستند اما در زنا، فاعل مرد است و مفعول یک زن میباشد.
برای انجام مشاوره حقوقی تلگرامی و آنلاین کلیک کنید.

مجازات لواط چیست؟
باید بدانید که در اکثر کشورهایی که تابع ادیان الهی هستند، لواط امری مذموم است و در بسیاری از کشورها این عمل جرم انگاری شده است. در کشور ایران مجازات لواط با توجه به احکام شرعی تعیین شده است.مجازات جرم لواط در شرع اسلام مجازات حدی است. یعنی چنانچه این مسئله به اثبات برسد که جرم لواط انجام شده است، برای مرتکبین این جرم مجازات حدی مشخص شده است.ماده 234 قانون مجازات اسلامی مجازات فاعل و مفعول را توضیح میدهد :
مجازات فاعل لواط
چنانچه لواط به عنف بوده (مفعول راضی نبوده و در واقع به وی تجاوز گردد) و فاعل محصن باشد (متأهل باشد و امکان ارتباط با همسرش را در هر زمان داشته باشد.) اولی بااینحال مرتکب لواط شود، مجازات او اعدام خواهد بود.اما درصورتیکه لواط با رضایت طرفین رخ دهد، یا اینکه فاعل جرم مجرد باشد، به صد ضربه شلاق محکوم میشود اما چنانچه فاعل مسلمان نباشد ولی مفعول مسلمان باشد، حکم فاعل اعدام است.
مجازات مفعول
چنانچه مفعول مورد تجاوز جنسی قرار گرفته باشد، مجازات نخواهد شد اما اگر به خواست خود مرتکب عمل لواط شود، تفاوتی نمیکند که او مجرد باشد یا متأهل، درهرحال مجازات این فرد اعدام خواهد بود.
اما باید بگوییم درصورتیکه تمام شرایط وقوع لواط برقرار نباشد، در حقیقت تفخیذ رخ داده که به معنای تماس آلت جنسی یک مرد با رانهای مرد دیگر است.

نحوه اثبات جرم لواط
برای اثبات جرم لواط دو راه وجود دارد . اول اقرار مرتکبین جرم و دوم شهادت دادن شاهدین.
اقرار چیست؟
اقرار به معنای چهار بار اعتراف متهم به جرم لواط است که باید در جلوی قاضی انجام شود. درصورتیکه فرد از چهار بار کمتر اقرار کند، مجازات او بین 31 تا 74 ضربه شلاق تعزیری میباشد.در حالت دیگر چنانچه فرد اقرار کننده، پس از اقرار خود، اقرار را انکار کند، درصورتیکه مجازات اعدام برای او تعیین شده باشد، مجازات این فرد صد ضربه شلاق میباشد.
شهادت
برای اثبات جرم لواط، لازم است که 4 مرد شهادت دهند که این جرم را به چشم خود دیدهاند. همچنین باید بدانید که مجازات لواط برای مردان با مجازات مساحقه (همجنسگرایی زنان) یکسان است.
در صورتی که درگیر جرائم مرتبط با حدود شدید، لازم است در اسرع وقت با یک وکیل کیفری ارتباط برقرار کنید. همکاران ما در سامانه حقوقی عدلاک آماده هستند تا شما عزیزان را در مسائل مختلف مرتبط با جرائم کیفری و حدی یاری دهند. برای ارتباط با ما از طریق شماره تلفن های درج شده در پایین همین صفحه اقدام کنید. فراموش نکنید در روزهای سخت ما در کنار شما هستیم.
تماس فوری با تیم حقوقی متخصص در شهر شما
تماس با تلفنهای 09150998001 و 09393106011