قرارداد اجاره به شرط تملیک


ماده یک: طرفین قرارداد:
1-1-مؤجر / مؤجرین………..با اصالت/ وکالت/ قیمومیت/ ولایت/ وصایت/ فرزند………به شماره شناسنامه………….متولد……..صادره از………..کد ملی…………متولد…….ساکن…….شماره تماس……….
2-1- مستأجر/مستأجرین……………با اصالت /وکالت/قیمومیت/ولایت/وصایت/ فرزند……….به شماره شناسنامه……..متولد……..صادره از…….کدملی……….متولد……….ساکن………… شماره تماس…..
ماده دو: موضوع و مشخصات قرارداد:
موضوع قرارداد عبارت است از اجاره به شرط تملیک………با مشخصات زیر به مستأجر:
(شرح مورد/ مورد اجاره طبق اسناد و مدارک مالکیت نوشته شود و کلیه امتیازات و حقوق مربوطه نیز قید گردد و در صورتی که مورد/ موارد اجاره ماشین آلات باشد مشخصات ماشین ماشین آلات شامل: نوع و مورد استفاده آنها، سال ساخت،مدل، کشور، کارخانه سازنده و… نوشته شود)
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
که به اقرار مستأجر صحیح و سالم و تماماً به تصرف نامبرده داده شده و به موجب این قرارداد قابلیت انتفاع آن مورد تائید مستأجر قرار گرفت.
ماده3: مدت اجاره:
مدت اجاره از تاریخ انعقاد قرارداد به مدت ……….ماه / سال می باشد.
ماده4: اجاره بها
کل مال الاجاره مورد اجاره………..ریال معادل……..تومان می باشد.
ماده5: نحوه پرداخت اجاره بها:
مبلغ………ریال معادل………..تومان به عنوان پیش پرداخت نقداً/ طی چک شماره………بانک………شعبه..
تحویل مؤجر گردیده و باقیمانده در مواعد …..توسط مستأجر به مؤجر پرداخت می گردد. مستأجر متعهد شد مابقی مال الاجاره به مبلغ ………ریال را در……….قسط در قبال قبض و سررسید آن در روز……..می باشد.
ماده6: شرایط و آثار قرارداد و تعهد طرفین:
1-6- طرفین قرارداد متعهد شدند که پس از پرداخت آخرین قسط اجاره بها، عین مستأجره به مالکیت مستأجر درآید.
2-6- طرفین متعهد شدند در صورت تحقق مفاد قرارداد در تاریخ……… در دفتر اسناد رسمی شماره……حاضر شوند و نسبت به تنظیم سند رسمی به نام مستأجر اقدام نمایند.
3-6- عدم ارائه مستندات و مدارک جهت تنظیم سند از طرف فروشنده(مؤجر) و عدم پرداخت کامل ثمن توسط خریدار(مستأجر) در حکم عدم حضور است و موضوع عدم حضور را سردفتر بایستی گواهی نماید.
4-6- چنانچه مستأجر کل مبلغ اجاره بها را زودتر از موعد به مستأجر پرداخت نماید، عین مستأجره به ملکیت مستأجر در خواهد آمد و چنانچه مؤجر از دریافت مال الاجاره زودتر از مؤعد قبول ننماید مستأجر می تواند اجاره بها مذکور ا به صندوق ثبت یا دادگستری سپرده و تعهد خود را اجرا نماید.
5-6- چنانچه مستأجر در پرداخت اجاره بها در مواعد مقرر در ماده 5 بیش از ……. ماه تخلف نماید مؤجر حق فسخ قرارداد را خواهد داشت. در این صورت از اجاره پرداختی مبلغی به عنوان اجاره بها و اجرت المثل برداشته و مابقی را به مستأجر مسترد می نماید.
6-6- در صورت تخلف هر یک از طرفین از بند2 و 3 ماده 6 قرارداد به ازاء هر روز تأخیر معادل……….ریال به عنوان خسارت تأخیر اجرای تعهد به طرف مقابل پرداخت نماید.
7-6- مستأجر می تواند/ نمی تواند در طول مدت اجاره نسبت به اجرای تعهدات شخص دیگری را جایگزین نماید. در صورت توافق به جایگزینی، انتقال گیرنده از جهت اجرای تعهدات در حکم مستأجر سابق عمل می نماید.
8-6- تعمیرات و هزینه های کلی از قبیل نصب راه اندازی به عهده مؤجر می باشد و هزینه های جزئی مربوط به مورد اجاره به عهده مستأجرمی باشد.عرف حاکم به محل موضوع قرارداد تعیین کننده میزان این ماده از قرارداد می باشد.
9-6- مستأجر متعهد به حفظ و نگهداری عین مستاجر بوده و در صورت تعدی و تفریط در نگهداری مسئولیت جبران خسارت به عهده مستأجر می باشد.
ماده 7:خیارات
با اقرار طرفین و اطلاع کامل از موضوع و عین مستأجره طرفین کلیه خیارات از جمله خیار غبن فاحش و لوافحش را از خود ساقط نمودند. در موارد تقلب و تدلیس واضح استثناء می باشد.
ماده8: فسخ قرارداد
چنانچه هر یک از طرفین از مفاد این قرارداد تخلف نمایند حق فسخ برای طرف مقابل ایجاد می گردد.
ماده9: مستند به ماده 2 قانون روابط مؤجر و مستأجر مصوب 1376 شهود با مشخصات زیر این قرارداد را امضاء و گواهی نمودند.
ماده 10: حل اختلاف: در صورت بروز اختلاف بین طرفین در خصوص مفاد این قرارداد آقا/ خانم/ مشاور املاک……………..فرزند……..کدملی/شناسه ملی………….به عنوان داور مرضی الطرفین تعیین می گردد. نظر وی قاطع دعوی و لازم الاجرا خواهد بود.
ماده11: حق الزحمه مشاور املاک طبق تعرفه کمیسیون نظارت شهرستان…………..بالمناصفه به عهده طرفین است.
ماده12: این قرارداد در تاریخ…………در سه نسخه بین طرفین تنظیم و به امضاء طرفین و شهود رسیده و هر سه نسخه متحد الشکل و متحد الاثر می باشد.
