سامانه حقوقی عدلاک

بهترین وکلای دادگستری مشهد

051-38676422

مشاوره حقوقی

وکیل شکایت از پزشک ارتوپد در مشهد

وکیل شکایت از پزشک ارتوپد

وکیل جهت شکایت از پزشک در مشهد:  درباره وکیل متخصص شکایت از پزشک چه میدانید؟یکی از مسائلی که در پرونده‌های حقوقی دیده می‌شود امکان شکایت از پزشک است؛ اما چرا میزان شکایت از پزشکان ارتوپد این‌قدر افزایش یافته است؟ در مسائل پزشکی در سالهای اخیر مسائل بسیاری است. از جمله این مسائل می‌توان به میزان بالای تصادفات و حوادث ، آسیب‌های ورزشی و مسائلی از این دست نیاز جامعه به پزشک ارتوپد را افزایش می‌دهد. البته باید بدانید امکان خطای پزشکی در همه شرایط وجود دارد. در سال‌های اخیر میزان دعاوی بر علیه پزشک ارتوپد نیز افزایش چشمگیری داشته است . در صورتی که درگیر آسیب در اثر قصور پزشک شدید با وکیل متخصص در این زمینه در مشهد تماس بگیرید .

برای انجام مشاوره حقوقی تلفنی و حضوری با همکاران ما کلیک کنید.

وکیل پایه یک دادگستری در مشهد - مشاوره حقوقی

  ارتوپدی

ارتوپدی چیست؟ ارتوپد یک پزشک متخصص است که در زمینه تشخیص و درمان بیماری‌های عضلانی و اسکلتی انسان فعالیت می‌کند. فعالیت پزشک ارتوپد در زمینه مشکلات حوزه مفاصل، استخوان‌ها، عضلات، رباط‌ها و تاندون‌ها و بقیه عناصر مرتبط به حرکت انسان است. اختلالات سیستم عضلات می‌تواند موجب مشکلات جدی در حرکت از کمردرد تا شکستگی استخوان و التهاب مفاصل و بیماری‌های مفاصل مانند آرتروز و مشکلات غضروفی می‌باشد.

 پزشک ارتوپد با استفاده از تصاویر سی‌تی‌اسکن و MRI و اشعه ایکس و با استفاده از جراحی و فیزیوتراپی مشکل را تشخیص داده برای درمان آن اقدام می‌کند.

 درصورتی‌که درگیر مشکلات مرتبط با سیستم اسکلت و عضلات  شده باید با یک پزشک ارتوپد مشورت کنید تا برنامه مناسب درمانی برای شما تجویز شود.

وکیل شکایت از پزشک ارتوپد

تماس فوری با تیم حقوقی حرفه‌ای در شهر شما

تماس با تلفن‌های 09150998001 و 09393106011

پزشک ارتوپد

پزشک ارتوپد وظیفه تشخیص، درمان و پیشگیری از آسیب‌های سیستم اسکلت بدن را بر عهده دارد همچنین برای رفع اختلالات توان‌بخشی و آسیب‌ها نیز اقدام می‌کند. 

برای انجام مشاوره حقوقی تلگرامی و آنلاین کلیک کنید.

وظایف پزشک ارتوپد

اگر بخواهیم مهمترین وظایف پزشک ارتوپد را بیان کنیم می‌توانیم به این موارد اشاره‌کنیم:

1.تشخیص بیماری‌ها و مشکلات: پزشک ارتوپد برای تشخیص دادن مشکلات استخوانی و عضلانی از تصویربرداری مانند سی‌تی‌اسکن و اشعه ایکس و MRI استفاده می‌کند.

2. تجویز درمان: پزشک ارتوپد ممکن است درمان‌های مختلفی را برای بیماران خود تجویز کند. این درمان می‌تواند استفاده از انواع داروها، تراپی فیزیکی، تغییرات در نمایش عادات رفتاری و تغذیه باشد.

3. جراحی: درصورتی‌که مشکل ایجاد شده برای فرد نیاز به درمان با جراحی داشته باشد، پزشک ارتوپد می‌تواند جراحی انجام دهد. این جراحی برای مفاصل، جراحی استخوان، جراحی ستون فقرات و … می‌باشد.

5. مشارکت در تحقیقات و آموزش: بسیاری از ارتوپد‌ها در تحقیقات علمی در زمینه ارتوپدی شرکت می‌کنند و نقشی در آموزش پزشکان و دانشجویان علوم پزشکی دارند.

وکیل پایه یک دادگستری در مشهد - مشاوره حقوقی

 وکیل مجرب شکایت از پزشک در مشهد

وکیل شکایت از پزشکان در مشهد کیست؟ چه زمانی از پزشک ارتوپد شکایت می‌کنند؟ در ادامه به برخی از مواردی که می‌تواند منجر به شکایت از پزشک متخصص ارتوپد شود اشاره می‌کنیم.

 1. عدم‌تشخیص صحیح: اگر پزشک ارتوپد نتواند بیماری یا مشکل شما را به درستی تشخیص دهد و اقدامات مناسبی انجام ندهد، این می‌تواند به شکایت از او منجر شود.

2. خطا در درمان: اگر درمان تجویز شده توسط پزشک ارتوپد به شما به نحوی انجام نشود که مناسب باشد یا اگر خطاهای پزشکی در هنگام جراحی یا درمان‌های دیگر اتفاق بیفتد، می‌توانید شکایت کنید.

3. عدم اطلاع‌رسانی: اگر پزشک ارتوپد اطلاعات کافی به شما ندهد در مورد بیماری، جزئیات درمان، جراحی، یا ریسک‌ها و فرصت‌های پیش بینی شده، این نقص در اطلاع‌رسانی ممکن است به شکایت از وی منجر شود.

4. تأخیر در درمان: اگر پزشک ارتوپد تأخیر نامناسبی در تشخیص یا درمان مشکل شما ایجاد کند و به این تأخیر نقض اصول حرفه‌ای پزشکی و مشکلاتی برای شما بیفزاید، ممکن است شکایت داشته باشید.

5. سوءتفاهم و اختلافات اخلاقی: مواردی ممکن است به تعارض نظر بین شما و پزشک ارتوپد منجر شوند، مثلاً در مورد روش‌های درمانی، انتظارات درمانی یا دیگر مسائل. در این موارد نیز ممکن است به شکایت از پزشک برسید.

شکایت از پزشک باید با دقت و با رعایت مراحل و قوانین مربوطه انجام شود. اغلب کشورها دارای سازمان‌ها و نهادهایی هستند که به شما در مورد رسیدگی به شکایات در مورد مراقبت‌های پزشکی کمک می‌کنند. اگر شکایتی دارید، بهتر است با وکیل مجرب در مشهد تماس بگیرید و از همکاران ما در سامانه حقوقی عدلاک در پرونده خود کمک بگیرید.

روش‌های شکایت از پزشک

برای شکایت از پزشک متخصص ارتوپد این مراحل باید انجام شود:

  1. سازمان نظام پزشکی
  2. دادسرای جرائم پزشکی
  3. شورای حل اختلاف

شکایت از پزشک در سازمان نظام پزشکی

شکایت در سازمان نظام پزشکی ، زمانی انجام می‌شود که پزشک تخلفات انتظامی داشته باشد که مرتبط به مسائل تخصصی پزشکی نیست. از جمله می‌توان به رعایت تعرفه پزشکی، تجویز داروهای بی‌کیفیت به جای داروی اصلی ، خودداری از پذیرش بیماران اورژانسی توسط پزشک یا عدم برخورد مناسب کادر درمان و پرسنل مطب یا بیمارستان و درمانگاه می‌باشد.

 پزشک ازتوپدی که این تخلفات را انجام داده باشد، براساس شدت عمل مجرمین به یکی از مجازات‌های مشخص شده در قانون از تذکر تا توبیخ شفاهی، توبیخ کتبی در پرونده و محرومیت از حرفه پزشکی محکوم می‌شود.

شکایت از پزشک در دادسرای جرائم پزشکی

شکایت در دادسرای جرائم پزشکی مراحلی دارد که باید از آن مطلع باشید.

ابتدا لازم است که شما با یک وکیل متخصص درباره پرونده خود مشورت کنید برای این کار می‌توانید از کمک وکیل در مشهد یا شهر خود ارتباط برقرار کنید تا شما را در زمینه نحوه عملکرد و مراحلی که باید طی کنید راهنمایی کند. بعد از جمع آوری اطلاعات و اسناد لازم که شامل پرونده پزشکی، عکس و گزارش و شهادت شاهدان و … می‌باشد ، از کمک وکیلتان برای نوشتن شکایت رسمی استفاده کنید و با مراجعه به دادگاه شکایت خود را ثبت کنید.

 دادگاه با دریافت شکایت تحقیقات لازم را شروع می‌کند، پس از انجام بررسی‌های لازم در پزشکی قانونی و مشاوره با تیمی از پزشکان متخصص و شاهدین پرونده، بازجویی از پزشک موردنظر انجام می‌شود.

بعد از انجام تحقیقات لازم در دادگاه، در صورت اثبات انجام جرم توسط پزشک، دادگاه می‌تواند ماهیت و اندازه مجازات را مشخص کند. وکیل شما در اینجا از حقوق شما دفاع می‌کند و در جهت حقوق شما دفاع می‌کند.

بعد از تمام شدن دادگاه، حکم نهایی صادر می‌شود. در صورت متهم شدن پزشک، مجازات او می‌تواند از پرداخت دیه تا زندان و تعلیق مجوز پزشکی باشد.

 شکایت از پزشک در شورای حل اختلاف

روش دیگر شکایت از پزشک متخصص ارتوپد کمک گرفتن از شورای حل اختلاف است؛ اما چطور می‌توان در شورای حل اختلاف پزشکی ، شکایتی مطرح کرد؟

 برای این کار شما باید با شورای حل اختلاف تماس بگیرید.  اطلاعات این شورا در سایت وزارت بهداشت یا دفاتر اداره‌کننده خدمات پزشکی وجود دارد. بعد از این لازم است یک سری فرم و سند را پر کنید و آنها را به مسئول مربوطه ارائه کنید. این فرم‌ها شامل شرح کامل موضوع شکایت، شواهد و مدارک ، گزارش‌های پزشکی و … می‌باشد.

پس از تکمیل مدارک و تحویل به آن، شورا تحقیقات خود را انجام می‌دهد. با شما و پزشک مصاحبه‌ای خواهد کرد و شواهد پرونده را بررسی می‌کند. بعد از تکمیل شدن تحقیقات شورای حل اختلاف، احتمالاً جلسه حل اختلاف تشکیل می‌شود که در آن دو طرف فرصت دارند تا از خود دفاع کنند و شکایت خود را مطرح کنند. در این جلسه شورا تلاش می‌کند توافق‌هایی برای حل اختلاف ارائه بدهد.

بعد از این جلسه، شورا تصمیم نهایی را خواهد گرفت و رأی صادر می‌کند. این تصمیم می‌تواند شامل مواردی مانند تعویض دارو، جبران خسارت مالی، محرومیت پزشک یا موارد مشابه دیگر باشد.

باید این را بدانید که درصورتی‌که فرد یا پزشک او به تصمیم شورای حل اختلاف اعتراض داشته باشند می‌توانند از طریق دادگاه شکایت خود را دنبال کنند.

امیدواریم که این مقاله توانسته باشد پاسخ سؤالات شما را در زمینه خطای پزشکی و شکایت از پزشک ارائه دهد. در صورت نیاز به همراهی یک قانون‌شناس، همکاران ما در سامانه حقوقی عدلاک آماده پشتیبانی از شما عزیزان هستند. شما می‌توانید از طریق شماره تلفن‌های درج شده  فراموش نکنید در روزهای سخت ما در کنار شما هستیم.

تماس فوری با تیم حقوقی حرفه‌ای در شهر شما

تماس با تلفن‌های 09150998001 و 09393106011

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
موفقیت آمیز بود!

به زودی همکاران ما طی 72 ساعت آینده با شما تماس خواهند گرفت.