نمونه قرارداد تعمیر و بازسازی ساختمان
مستند به ماده 10 قانون مدنی ، قرارداد تعمیر و بازسازی ساختمان در تاریخ …… فیمابین طرفین ذیل و شرایط مذکور در شهر …… منعقد میگردد.
ماده یک: طرفین قرارداد
- : مشخصات کارفرما: آقا/خانم/ شرکت ……… فرزند …… به نمایندگی /مدیریت …… به شماره ملی / شماره ثبت ……… به نشانی ………………………. و شماره تلفن ثابت ……. و شماره تلفن همراه ……….
- :مشخصات پیمانکار: آقای / خانم / شرکت ……. فرزند …… به نمایندگی / مدیریت …… به شماره ملی / شماره ثبت ………. به نشانی ………………. و شماره تلفن ثابت …… و شماره همراه ……
ماده دو: موضوع قرارداد
انجام کلیه امور نوسازی و بازسازی ساختمان به متراژ حدود …… مترمربع اعم از آشپزخانه و حمام سرویس بهداشتی و پذیرایی، خوابها، حیاط و …..…… به آدرس…………………….. با کلیهی مصالح و ملزومات موردنیاز به شرح پیوست قرارداد.
ماده 3: مدت قرارداد
مدت این قرارداد از تاریخ …… به مدت …… روز کاری، در صورت هرگونه تغییر طرح اولیه یا هر اتفاقی که منجر به توقف عملیات ساختمانی شود و از حدود اختیارات پیمانکار فراتر باشد، مدت قرارداد قابل تمدید بوده و پیمانکار هیچگونه مسئولیتی بابت ضرر و زیان ناشی از دیرکرد در این زمینه نخواهد داشت.
ماده 4: مبلغ قرارداد و نحوهی پرداخت آن:
کل حقالزحمهی قرارداد براساس آیتمهای ذکر شده در پیوست قرارداد که در صورت انجام تمام موارد مبلغ……….. ریال میباشد.
تبصره: مبلغ قرارداد برای انجام کل آیتمهای پیشبینیشده در پیوست قرارداد بوده و هزینهی هر آیتم مشخص است. هر آیتمی که انجام نشود از مبلغ کل کسر خواهد شد.
نحوهی پرداخت مبلغ …… ریال معادل …… درصد از کل ارزش قرارداد به عنوان پیشپرداخت همزمان با انعقاد این قرارداد به پیمانکار پرداخت میگردد و پیمانکار با اعضای این قرارداد اقرار به وصول مبلغ مذکور مینماید. مبلغ …… ریال معادل …… درصد از کل ارزش قرارداد پس از انجام 50% کار با تائید سرپرست کارگاه.
مبلغ …… ریال معادل …… درصد از کل ارزش قرارداد پس از تکمیل کامل پروژه با تائید ناظر پروژه .
مبلغ …… ریال معادل …… در صد از کل ارزش قرارداد پس از اتمام دورهی گارانتی و رفع نواقص احتمالی که دورهی گارانتی ……. روز / ماه میباشد.
ماده 5: اسناد و مدارک
این قرارداد شامل اسناد و مدارک ذیل میباشد:
الف: سند قرارداد
ب: نقشههای کلی، تفصیلی و اجرایی: نقشههای ساختمان که دربرگیرندهی ابعاد و دیوارها، سقف و حیاط و پارکینگ و غیره میباشد.
ج: پیوست قرارداد که در آن کارهایی که باید انجام شود و متریالی که بایستی به کار برده شود با جزئیات ذکر شده.
ماده 6 وظایف و تعهدات پیمانکار
1-6: پیمانکار موظف است تمام کارکنان موردنیاز خود را آماده به کار در محل پروژه در طول مدت اجرای کامل قرارداد داشته باشد. در صورت عدم حضور کارکنان و حادث شدن وقفه یا عیب و نقص در کیفیت کار پیمانکار مسئول میباشد.
2-6: پیمانکار مسئول تهیه وسایل ایاب و ذهاب پرداخت حقوق و عیدی و پاداش و غذای کارکنان خود بوده و کارفرما در این خصوص مسئولیتی ندارد.
3-6: پیمانکار مسئول تهیهی ابزارآلات و ملزمات تخصصی در امور بازسازی و هر آنچه برای اجرای موضوع قرارداد لازم باشد، میباشد.
4-6: پیمانکار مسئول حمل لوازم و ابزار کار پرسنل مرتبط با موضوع قرارداد بوده و کارفرما هیچگونه مسئولیتی نداشته و نخواهد داشت.
5-6: مسئولیت کمی و کیفی اجرایی به عهدهی پیمانکار میباشد افراد در این خصوص موظف است از کارگران ماهر و استادکاران حرفهای استفاده نماید.
6-6: در صورت بروز هرگونه تغییر در اندازه و مشخصات فنی که از پیش تعیین شده و در پیوست قرارداد ذکر شده، پیمانکار موظف است مراتب را بلافاصله به اطلاع کارفرما رسانده و پس از اخذ اجازه از کارفرما نسبت به رفع آن اقدام نمایند.
7-6: پیمانکار ضمن تعهد به بیمهی مسئولیت کلیهی کارگران در محل کار، مسئول حفظ جان پرسنل خود در محل کار بوده و موظف است کلیهی لوازم ایمنی و حفاظت لازم را در اختیار کارکنان گذاشته و آموزشها و مراقبتهای لازم را در طول مدت اجرای مفاد قرارداد به نحو احسن به عمل آورد.
8-6: پیمانکار موظف است پس از ابلاغ قرارداد، نسبت به تجهیز کارگاه و شروع عملیات اجرایی اقدام نماید.
9-6: پیمانکار جز در مورد جزئی حق انتقال موضوع قرارداد را به غیر ندارد.
10- 6: پیمانکار موظف میباشد تا حد امکان جهت هدر نرفتن منابع و مصالح تلاش کند، در غیر این صورت هزینهی هدر رفت بیش از حدمتعارف، از حساب پیمانکار کسر خواهد شد.
11-6: پیمانکار پس از اتمام فعالیت هر روز کاری محل کارگاه را تمیز و نخالههای ساختمانی و زباله را با نظارت کارفرما یا ناظر خارج کرده و موجب سلب آسایش همسایگان نشود.
12-6: پیمانکار موظف به رعایت کلیهی موارد حفاظتی و ایمنی موضوع بحث 12 مقررات ساختمانی در کارگاه میباشد. لذا کلیهی عواقب مالی، حقوقی، جزایی به عهدهی پیمانکار و در صورت قصور از جانب پرسنل به عهدهی ایشان بوده و کارفرما هیچگونه مسئولیتی در این رابطه نخواهد داشت.
13-6: پیمانکار موظف است در ساعات مشخصی که موجب سلب آسایش همسایگان نشود فعالیت نماید.
14-6: پیمانکار موظف است کلیهی مقررات قانون کار و سایر قوانین موضوعه کشور را رعایت نماید.
ماده 7: تعهدات کارفرما
1-7: کارفرما موظف است تمامی مشخصات و دستورات لازم جهت اجرای قرارداد به موقع در اختیار پیمانکار قرار دهد.
2-7: در صورت توقف عملیات اجرایی به هر دلیل از طرف پیمانکار به مدت 7 روز، کارفرما مخیراست قرارداد را فسخ و ادامهی کار را توسط پیمانکار جدید انجام دهد و هزینهی آن را جزء مبالغ پیمانکار سابق احتساب نماید.
3-7: کارفرما موظف است مطابق با قرارداد کلیهی پرداختهای لازم را در هر مرحله با پیمانکار تسویه نماید. ضمناً هزینه تهیه آب و برق و گاز موردنیاز مصرفی پیمانکار جهت اجرای عملیات اجرایی بر عهدهی کارفرما میباشد.
4-7: در صورت بروز هر نوع عیب و نقص در هر زمان در اجرای قرارداد، کلیهی هزینههای رفع نقص به عهدهی پیمانکار بوده و در صورت پرداخت از طرف کارفرما از صورتحساب پیمانکار کسر خواهد شد.
5-7: کارفرما موظف است مکانهایی را جهت استراحت و غذاخوری و سرویس بهداشتی در محل کارگاه پیشبینی نماید.
6-7: کارفرما از بابت موارد و ابزارهایی که در اختیار پیمانکار قرار میدهد حق دریافت وجهی ندارد.
7-7: کارفرما موظف است هیچگونه درخواستی خلاف قانون کشور یا خلاف شرع از پیمانکار ننماید و درصورتیکه در این خصوص پیمانکار درخواست کارفرما را اجرا نکند هیچگونه مسئولیتی متوجه پیمانکار نخواهد بود.
8-7: کارفرما مجاز است از ادامهی فعالیت فرد یا افرادی از پرسنل پیمانکار که اخلاق و رفتار یا کار آنها مورد تائید کارفرما نباشد جلوگیری به عمل آورد و در این خصوص تشخیص کارفرما مالک خواهد بود.
ماده 8: دیرکرد طرفین در انجام پروژه
چنانچه پیمانکار بدون مجوز تمدید از طرف کارفرما، مبادرت به تأخیر اجرای کار نماید برای هر روز تأخیر پس از اتمام قرارداد روزانه …………. ریال به عنوان جریمه تأخیر از مطالبات پیمانکار کسر میگردد و در مقابل هرگاه کارفرما به نحوی موجب تأخیر در عملیات اجرایی پروژه شود با تائید سرپرست کارگاه یا ناظر به همان نسبت به مدت اجرای قرارداد افزوده خواهد شد.
ماده 9: نظارت
نظارت بر اجرای تعهداتی که پیمانکار طبق مفاد قرارداد تقبل نموده است به عهدهی …………….. خواهد بود.
ماده 10: مالیات پروژه:
هرگونه مالیات و کسورات قانونی متعلق به این قرارداد بر عهدهی ………….. است که براساس قوانین و مقررات تعیین و همراه سایر کسورات قانونی از صورت وضعیت ارائه شده کسر خواهد شد.
ماده 11: موارد فسخ قرارداد
1-11: انتقال و واگذاری پروژه به یک شخص حقیقی با حقوقی دیگر از طرف پیمانکار.
2- 11: انجام ندادن تمام یا قسمتی از پروژه در موعد مقرر در این قرارداد.
3-11: تأخیر در شروع به کار پروژه پیش از ……………… روز از تاریخ انعقاد قرارداد.
4-11: عدم صلاحیت مالی یا فنی و یا سوءنیت پیمانکار توسط کارفرما با تائید ناظر محرز گردد.
5- 11: غیبت بدون اجازهی پیمانکار یا تعطیل کردن کار بدون کسب اجازه کتبی از کارفرما به مدت ……..روز.
ماده 12: حل اختلاف
اختلافات ناشی از این قرارداد ابتدا از طریق سازش بین طرفین و در صورت عدم سازش، با مراجعه به مرجع داوری حل و فصل خواهد شد. طرفین قرارداد بدوا …………………. را به عنوان داوری مرضیالطرفین برگزیدند.
ماده 13: موارد متفرقه
در صورت بروز موارد اضطراری از قبیل جنگ، زلزله، سیل و عدم وجود مواد اولیه به مدت قرارداد تا زمان رفع فورس ماژور اضافه خواهد شد.
ماده 14 نسخ قرارداد:
قرارداد حاضر در …. ماده …. نسخه تهیه و به امضاء طرفین رسیده و هر نسخه حکم واحد و یکسان دارد.
امضاء و اثرانگشت کارفرما یا نماینده قانونی امضاء و اثرانگشت پیمانکار یا نماینده قانونی
امضاءو مشخصات شاهد اول امضاءو مشخصات شاهد دوم امضاء داور مرضی الطرفین



سلام
نیاز به یه قرارداد دارم در این زمینه ؟؟
جهت توضیحات و موارد مورد نیازتون تماس بگیرید